FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

merak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 06 sep 2014, 16:16

Nista od turnira. Ne moze kod nas nista bez ciganluka.
samo Sloboda

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 06 sep 2014, 16:27

merak je napisao/la:Nista od turnira. Ne moze kod nas nista bez ciganluka.
????

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 06 sep 2014, 16:41

Otkud to sad?

Inače, Aničić i Lukić napokon dobili radne dozvole.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 sep 2014, 16:47

coelho41 je napisao/la:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=548BB09A

Sloboda - Velež 2:1
Ulaznica sa utakmice poslednjeg prvenstvenog kola sezone 1986-87.
Slobodi je bila neophodna pobeda kako bi obezbedila opstanak, a Veležu su dva boda donosila titulu.
Poraz 'Rođenih' iskoristio je Partizan i pobedom u poslednjem kolu izbio na čelo tabele.
Na utakmici je došlo do velikog sukoba između organa reda i navijača koji su došli da podrže Mostarce.

eto tad nismo uspjeli ispast u drugu ligu i 2012. Željo nam skrnavi status dugogodišnjeg prvoligaša, sramota.
Ispali bi vi te 1987-me a mi bi uzeli titulu da nebi Stjepana Glavine iz Klisa i dva nepostojeca penala mamare mu se nayebem lopovske
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 sep 2014, 16:54

A ti predpostavljam na nekih 20 piva, litar votke i ko zna sta jos, isprebijas 2-3 drota i zavrsis u tvorza..?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 sep 2014, 17:10

beka23 je napisao/la:
Otkud to sad?

Inače, Aničić i Lukić napokon dobili radne dozvole.
Bice turnir al ne pod nazivom nase legende

Porodica Hukić povukla saglasnost za održavanje turnira

Memorijalni turnir Mustafa Hukić – Huka, kojeg su trebali organizovati magazin BHTempo 09 i FK Sloboda, neće biti održan 9. i 10. septembra, odnosno u tom terminu odigrat će se 5. Turnir prijateljstva.

Press služba magazina BHTempo 09 u obrazloženju je navela kako je porodica Hukić odlučila da povuče saglasnost datu za održavanje turnira.

“Mi nismo ni dali nikakvu saglasnot. Mene je kontaktirao izvjesni gospodin, koji mi je rekao kako oni hoće da organizuju turnir u čast mog oca. Međutim, odluku o organizovanju turnira može donijeti samo Sloboda, jer je Skupština Slobode donijela odluku da se turniri održavaju”, kaže Jasmin Hukić sin rahmetli Mustafe Hukića – Huke, jednog od najboljih sportista koje je Tuzla ikada imala.

Na turnir su pozvani Sloboda iz Užica, Olimpic i Sloga iz Simin Hana, a hoće li pomenute ekipe u utorak i srijedu doći na Turnir prijateljstva ostaje da se vidi.

Porodica Hukić opravdano sumnja da je neko, namjerno ili ne, pokušao zloupotrijebiti Hukino ime, a navode da svi oni koji ubuduće žele organizovati turnir to moraju raditi na daleko profesionalniji način, odnosno da se na vrijeme utvrdi datum odigravanja, organizacioni odbor i druga tijela kako bi turnir bio kvalitete koja je dostojna imena Mustafe Hukića – Huke
samo Sloboda

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 sep 2014, 17:21

TzBulevar87 je napisao/la:A ti predpostavljam na nekih 20 piva, litar votke i ko zna sta jos, isprebijas 2-3 drota i zavrsis u tvorza..?

Nema potrebe za glupiranjem. Nisam ništa provocirao samo sam napisao istinu
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 sep 2014, 17:29

Maribor - Sloboda, 1968.godine (Avdičević, Mešković, Nalić...)

slika

Nedžad Verlašević, odigrao 397 prvenstvenih utakmica za FK Slobodu po čemu je apsolutni rekorder. Na listi igrača koji su odigrali najviše utakmica u Prvoj saveznoj ligi Jugoslavije je četvrti.

slika

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 06 sep 2014, 17:39

Porodicama nastradalih rudara u bratskoj Zenici iskreno saucesce !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 sep 2014, 18:43

dobro je ako je Aničić stekao pravo igrat', da konačno i njega vidimo na djelu :D pitanje je u kakvoj je fizičkoj spremi :hmmmmm:

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 06 sep 2014, 19:06

Za Slobodu bi bilo najbolje kad bi ljudi u Tuzli prihvatili da je Tusanj mjesto gdje se moze doci pogledati utakmica i da nije nuzno pobjediti ali promijeni se nesto, prohoda se do stadiona, sretnu se prijatelji poznanici i sve to za samo 5 KM.
Onda bi i Slobodi i upravi i svima lakse bilo... A od crkusa kakav je napravljen sa Cirom, dugorocno nema koristi. Doduse i ljudi su postali takvi, j... prijatelja, mogao bi mi nesto kukat, hocu mecku da vidim. I ljudi su poceli na stadion dolaziti da vide mecku...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 sep 2014, 19:12

Momci jel ostala paletara na mjestu? :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 sep 2014, 19:27

Jest' na mjestu sa svim stolicama ;)
A cemu sad ova izjava izvjesnog Jasmina Hukica :think: kao ne zna ko je Azmir a ko trenutno sjedi u upravi, nevjerovatno. Pa da se oni pitaju taj turnir se vise nece ni igrat' ali dobro postujem ipak je rijec njegovom ocu, pa kakvi god da su razlozi iza toga.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 sep 2014, 19:49

brazzo je napisao/la:Jest' na mjestu sa svim stolicama ;)
A cemu sad ova izjava izvjesnog Jasmina Hukica :think: kao ne zna ko je Azmir a ko trenutno sjedi u upravi, nevjerovatno. Pa da se oni pitaju taj turnir se vise nece ni igrat' ali dobro postujem ipak je rijec njegovom ocu, pa kakvi god da su razlozi iza toga.
Ne znam odakle si to izvukao, Jasmin je na svom profilu objavio kako ni on, a ni predsjednik nisu znali za "Hukin" turnir do juce, i da za sve okrivljuje novinare bh tempa. Covjek rijeci nije rekao kontra Slobode i Azmira, naprotiv ;)

075

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 sep 2014, 20:05

Pa evo gore napisano u jedno postu 'kontaktirao me izvjesni gospodin' posto se prica o ponovnom igranju pokrenula dolaslom Azmira s obzirom da je on insistir'o na tome da se turninr mora obnovit onda ne znam na koga se drugog mogla odnosit ova izjava
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 06 sep 2014, 21:42

brazzo je napisao/la:Pa evo gore napisano u jedno postu 'kontaktirao me izvjesni gospodin' posto se prica o ponovnom igranju pokrenula dolaslom Azmira s obzirom da je on insistir'o na tome da se turninr mora obnovit onda ne znam na koga se drugog mogla odnosit ova izjava
pa taj izvjesni gospodin je iz BH TEMPA a ne azmir, procitaj malo bolje i nadam se da bi trebao onda skontati

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 sep 2014, 22:22

SARS je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Pa evo gore napisano u jedno postu 'kontaktirao me izvjesni gospodin' posto se prica o ponovnom igranju pokrenula dolaslom Azmira s obzirom da je on insistir'o na tome da se turninr mora obnovit onda ne znam na koga se drugog mogla odnosit ova izjava
pa taj izvjesni gospodin je iz BH TEMPA a ne azmir, procitaj malo bolje i nadam se da bi trebao onda skontati
Još ja čitam ponovo tekst koji sam danas dvaput pročitao, sve kontam do mene je... :roll:
075

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 07 sep 2014, 00:38

Jbg ljudi ja i dalje ne mogu da svarim tekst.. sad kad sam procit'o cini ki se k'o da se momak ogradjuje i da zapravo on i ne moze uticati na (ne)odigravanje vec da je sve na Slobodi. Al' koji bi rac onda Sloboda promijenila naziv kad su oni predlozili, sa Tempom, igranje turnira. Konfuzija ozbiljnih razmjera :)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 sep 2014, 00:40

Možda je i bolje da ga ne igraju, rahmetli Huka je zadužio i zaslužio da na taj turnir dođu veći klubovi kao i prije, a ne ovi...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 07 sep 2014, 00:45

wobly92 je napisao/la:Možda je i bolje da ga ne igraju, rahmetli Huka je zadužio i zaslužio da na taj turnir dođu veći klubovi kao i prije, a ne ovi...
Ko god je napisao u pravu je, treba to malo bolje organizovati i prije najaviti (najbolje pred početak sezone), ovo sad bi bilo sve zbrzano a i nekako mi nije vrijeme za turnir.

@wobly92 daj molim te promjeni taj avatar ubi me u oči :shock:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.