Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Igrac koji je upisao vise minuta na Svjetskom prvenstvu nego u svim ostalim utakmicama zajedno 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Samo da napomenem da je nesto valjao kao talent nebi ga St.L tek tako sutno, 21 godinu napunio a nije ni minute zaigra za prvi tim. 
Lik je na forumu itekako popularan nakucalo mu se vise postova nego 80% reprezentativaca
Adzino zlato
Adzino zlato
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koga boli briga za to? Koga boli briga za to sto je Thiago Silva svojevremeno nogiran iz Porta kao neperspektivan 21.godisnjak kada je danas jedan od najboljih stopera na svijetu?AhmetNY je napisao/la:Samo da napomenem da je nesto valjao kao talent nebi ga St.L tek tako sutno, 21 godinu napunio a nije ni minute zaigra za prvi tim.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 07 sep 2014, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Rece propuh.propuh je napisao/la:Lik je na forumu itekako popularan nakucalo mu se vise postova nego 80% reprezentativaca![]()
Adzino zlato
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Momak je sasvim zasluzeno u repki. Svojim igrama u posljednje vrijeme zasluzio je startnu postavu protiv Kipra.
Kocka je bačena
opet trolasharishp je napisao/la:Rece propuh.propuh je napisao/la:Lik je na forumu itekako popularan nakucalo mu se vise postova nego 80% reprezentativaca![]()
Adzino zlato
ps. sad mi je i jasno zasto ima tu toliko postova
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Consigliere
- Kontakt:
Kojim igrama?Hendo je napisao/la:Momak je sasvim zasluzeno u repki. Svojim igrama u posljednje vrijeme zasluzio je startnu postavu protiv Kipra.
Fit Tony: I keep my friends close...
calcio je napisao/la:Koga boli briga za to? Koga boli briga za to sto je Thiago Silva svojevremeno nogiran iz Porta kao neperspektivan 21.godisnjak kada je danas jedan od najboljih stopera na svijetu?AhmetNY je napisao/la:Samo da napomenem da je nesto valjao kao talent nebi ga St.L tek tako sutno, 21 godinu napunio a nije ni minute zaigra za prvi tim.
Ma ja T.Silva < Tino Sveno
Taj Milan je za 22g T.Silvu uplatio samo 10 mill e
Silva's form for Fluminense earned him a call-up to the Seleção, to take part in the 2008 Summer Olympics. Silva was linked with many clubs in 2008, including the likes of Inter Milan, Chelsea - however, he decided to join the Brazilian contingent already at AC Milan. The transfer was confirmed on December 12. 2008
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kad si vec na wikipediji pogledaj kad je covjek rodjen pa onda malo bolje sracunaj.AhmetNY je napisao/la:calcio je napisao/la:Koga boli briga za to? Koga boli briga za to sto je Thiago Silva svojevremeno nogiran iz Porta kao neperspektivan 21.godisnjak kada je danas jedan od najboljih stopera na svijetu?AhmetNY je napisao/la:Samo da napomenem da je nesto valjao kao talent nebi ga St.L tek tako sutno, 21 godinu napunio a nije ni minute zaigra za prvi tim.![]()
Ma ja T.Silva < Tino Sveno
Taj Milan je za 22g T.Silvu uplatio samo 10 mill e![]()
Silva's form for Fluminense earned him a call-up to the Seleção, to take part in the 2008 Summer Olympics. Silva was linked with many clubs in 2008, including the likes of Inter Milan, Chelsea - however, he decided to join the Brazilian contingent already at AC Milan. The transfer was confirmed on December 12. 2008
Ali nije poenta Silva, nije ni Tino, nego je poenta da si ti jedan kontras, ali si na ovim temama ocigledno izvan svog elementa. Sto ce reci, ne razumijes se momak.
Hajde sad se uloguj sa nekim drugim nickom, znamo da ih imas na desetine, pa daj sam sebi podrsku.
Ahmet Kafenjikov 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Ahmet Kafenjikov
^^
Svaki post.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa bezveze spominjes T.Silvu.
Daj boze da Tino Sveno bude 1 % od ovog.
Zapravo vidimo ko je kontras pa slijepo pratis klanjas samo sto ne stenjes "ooooh moj Safet" jer vrijedi kontras prozivka od tebe ha...
Nije tacno, meni forum nije kao tebi hajde nadji kakvu zensku ama bilo sta... pa udri te svoje kontre
Daj boze da Tino Sveno bude 1 % od ovog.
Zapravo vidimo ko je kontras pa slijepo pratis klanjas samo sto ne stenjes "ooooh moj Safet" jer vrijedi kontras prozivka od tebe ha...
Nije tacno, meni forum nije kao tebi hajde nadji kakvu zensku ama bilo sta... pa udri te svoje kontre
I sve to od propuha.propuh je napisao/la:opet trolasharishp je napisao/la:Rece propuh.propuh je napisao/la:Lik je na forumu itekako popularan nakucalo mu se vise postova nego 80% reprezentativaca![]()
Adzino zlato
ps. sad mi je i jasno zasto ima tu toliko postova
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nerminovic je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ahmet Kafenjikov![]()
^^
Svaki post.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Imao je par dobrih poteza protiv Dragovoljca.Mali ima šlifa,nece biti iznenadjenje ako predje u jak klub,u Sarajevo.Consigliere je napisao/la:Kojim igrama?Hendo je napisao/la:Momak je sasvim zasluzeno u repki. Svojim igrama u posljednje vrijeme zasluzio je startnu postavu protiv Kipra.
Pa vidimo da taj Hajduk nije jaci ni do jucer drugoligasa Splita.
No dobro jaka liga HNL.
No dobro jaka liga HNL.
AhmetNY je napisao/la:Pa vidimo da taj Hajduk nije jaci ni do jucer drugoligasa Splita.
No dobro jaka liga HNL.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
Nerminovic
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:AhmetNY je napisao/la:Pa vidimo da taj Hajduk nije jaci ni do jucer drugoligasa Splita.
No dobro jaka liga HNL.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, invincible1921, Proximic, s4mke, THEC i 51 gost.