sutra je tekmadroba je napisao/la:hoce li biti danas tekma sa slavijom ili ne? Nevjerujem da je sutra jer je dan zalosti pa ako moze nek neko provjeri dali je danas? pozzz
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sutra nema utakmice sa Slavijom...da se teren ne bi unistio i da budemo svjeziji nema potrebe z atekmom....nasi danas igrali utakmicu izmedju sebe ekipe vodili memic i hidic treneri..uglavnom pobijedili su nasa kao prva ekipa 3 2...golove dali varea nedo i bucan a za drugu ekipu oba nuspahic....dobro se igralo atmosfera strasna na treningu :DD hajde zeljooo...i izgleda da cemo igrati sa kosoricem i eldarom protiv viteza na stoperskim pozicijama
Kada je sledeći trening?tmtmtmtm je napisao/la:Sutra nema utakmice sa Slavijom...da se teren ne bi unistio i da budemo svjeziji nema potrebe z atekmom....nasi danas igrali utakmicu izmedju sebe ekipe vodili memic i hidic treneri..uglavnom pobijedili su nasa kao prva ekipa 3 2...golove dali varea nedo i bucan a za drugu ekipu oba nuspahic....dobro se igralo atmosfera strasna na treningu :DD hajde zeljooo...i izgleda da cemo igrati sa kosoricem i eldarom protiv viteza na stoperskim pozicijama
Njih dvojica bi mogli igrati na stoperskoj poziciji,jer napadamo protiv objektivno slabije ekipe. U vezi bi trebal biti Amir,Dado,Tomo,krila Bucan i Memija,u napadu Bajic i Turkovic. Tu se mnogo mijenja ako Dado ne bude spreman. Jos ozbiljno se moze racunati na Vareu umjesto Bucana. A i Jug ce ponovo u elementu biti

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Sutra nema utakmice sa Slavijom jer je sutra dan zalosti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Imaš jednog viskaMinjore je napisao/la:Njih dvojica bi mogli igrati na stoperskoj poziciji,jer napadamo protiv objektivno slabije ekipe. U vezi bi trebal biti Amir,Dado,Tomo,krila Bucan i Memija,u napadu Bajic i Turkovic. Tu se mnogo mijenja ako Dado ne bude spreman. Jos ozbiljno se moze racunati na Vareu umjesto Bucana. A i Jug ce ponovo u elementu biti![]()
ma bit ce zanimljivo hocemol igrat 4-3-3 ili 4-4-2, ja mislim da ce adzem sa bajicem i nedom u napadu zaigrat jer je to zadnju dobro funkcionisalo
znači nuspahić konačno trenira kako treba, igra lopte?
Stanicu nije u pitanju nikakva povreda, imao je operaciju koljena prije 6 godina i sad svake 3 godine mora primati neke injekcije i u toku tog tretmana pauzira 5-6 dana.
FKŽ !
- Camoranesi
- Kontakt:
Je li potpisao Šahman, ako nije zna li neko kad potpisuje i hoće li uopšte potpisati?
Po meni, bilo bi to dobro pojačanje za nas..
Po meni, bilo bi to dobro pojačanje za nas..
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Hvala Murinho na ispravci, samo izbaci Amira s te liste. Eh taj Sahman, ocel nam neko dati odgovor ostaje li ?
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Hoce li biti bar trening sutra i u koliko ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ljudi jel se još uvjek može uclanit?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze se jos uclaniti svakim radnim danom do 17h..
Na zapadu i uz stepenice,ugl ima oznaka nmž se fuliti..
Na zapadu i uz stepenice,ugl ima oznaka nmž se fuliti..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Je li ovo u nas dan žalosti ovdje. Nigdje nikog cijeli dan. Dešava li se šta?
U zadnje vrijeme nas baš slabo ima na forumu ne znam šta je raji, vjerovatno uzeli reprezentativnu pauzu!rodom s Mejtaša je napisao/la:Je li ovo u nas dan žalosti ovdje. Nigdje nikog cijeli dan. Dešava li se šta?
@rodom s Mejtaša i ja se to pitam, tri dana uzastoopno pitam zna li iko ocel ostat Sahman,niko ne odgovara. Ko nije bio u fan shopu nek obavezno ode, stvari su fantasticne.
- invincible1921
- Kontakt:
Joj kako je dosadno cekat ovu pauzu, a kad samo pomislim koliko ce trajat ova zimska odma mi lose bude 
=\_1921_/=
- diplomatija
- Kontakt:
Da hoce vise doci ta subota, predugo ova pauza..
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ima li šta za djecu? Imam jednog friškog školarca.Minjore je napisao/la:@rodom s Mejtaša i ja se to pitam, tri dana uzastoopno pitam zna li iko ocel ostat Sahman,niko ne odgovara. Ko nije bio u fan shopu nek obavezno ode, stvari su fantasticne.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Kad mi neko kaže pratiš li reprezentaciju. Meni se smući kad trebaju igrati. Nema dosadnijih dana.invincible1921 je napisao/la:Joj kako je dosadno cekat ovu pauzu, a kad samo pomislim koliko ce trajat ova zimska odma mi lose bude