Imam flash player,javu,sta mi fali?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imas adblock viskaautogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
Nemogu ni ja preko Mozille, dok na Chrome-u fercera odlično.autogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
Naravno da može.Tritolone je napisao/la:Jel moze bit do toga da ekran laptopa nije skroz ucvrscen?
HvalaLampard8 je napisao/la:imas adblock viskaautogol je napisao/la:Ne mogu pokrenuti niti jedan video sa Sportsport.ba,tj. ove sa njihovog playera (intervjui nasih igraca)![]()
I meni se isto dešava zadnjih par mjeseci. Traže kodove, pa de potvrdi ovo de ovo de ono i na kraju popizdim i zatvorim. Otvorim nakon par dana sve normala, zatim sljedeći put opet kodovi šifre.rogeRF je napisao/la:Sta ovi seru sa hotmailom :S Trazi mi nekakve kodove da ukucam, koje nikad nisam dobio na e-mail, nekako napravim da udjem, radi mi nekoliko dana i onda opet taj isti kod trazi, i tako sve u krug. Dobijem tamo obavijest da cu dobiti taj kod, medjutim, nista od toga. Zna li neko kako da ovo napravim?
Hvala ti druže.JoseMourinho je napisao/la:Nadji u postavkama mobitela da ti ga prikazuje ko USB (mass storage)
anonimni je napisao/la:Ista stvar i kod mene, koristim Chrome ako je to bitno...
johnnyyK je napisao/la:I meni, također Chrome
Ovo se desilo i meni nakon zadnjeg updejta chroma, evo fix:Lillard je napisao/la:promijenio mi se font na forumu, na netu opcenito, kako da ga vratim?
?JoseMourinho je napisao/la:E momci gdje je najbolje/najjeftinije kupit externi HDD u Sarajevu, i trebal na sta pripazit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.