Konacno da neko kaze konkretno i otvoreno onako kako i jeste! Bez onih izlizanih fraza i floskula: "trudicemo se, dacemo sve od sebe, svi igraju fudbal..."
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ljajić: "Sa kvalitetom igraca koje mi imamo i posjedujemo, sramota je ako se ne plasiramo na sledece EP"
Konacno da neko kaze konkretno i otvoreno onako kako i jeste! Bez onih izlizanih fraza i floskula: "trudicemo se, dacemo sve od sebe, svi igraju fudbal..."
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Consigliere
- Kontakt:
Idealnih 11 Srbije u ovom trenutku?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: $: Fudbalska reprezentacija Srbije
Stojkovic, Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov, Matic, Ljajic, Tosic, Tadic, Markovic i Mitrovic. 
Preofanzivno je to! Advocaat je najavio 4-3-3 ili 4-2-3-1, tako da IN neko od - Gudelj/Jojić/Kuzmanović, OUT - Ljajić/Tošić/Marković.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zato nikad ekipe od nas, preofanzivno nam jedan klasicni napadac.
Videcemo kako ce Advocaat to posloziti, valjda zna bolje od nas!
To tvoje je u svakom slucaju preofanzivno, pogotovo sto niko osim Matića nema nikakve defanzivne karakterisitike!
To tvoje je u svakom slucaju preofanzivno, pogotovo sto niko osim Matića nema nikakve defanzivne karakterisitike!
misterija ko tvin piksConsigliere je napisao/la:Idealnih 11 Srbije u ovom trenutku?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
U19 u prijateljskoj dobila 2-0 Francuze golovima Šaponjića!
Veceras U21 igra u Italiji prvi od dva odlucujuca meca za osiguravanje baraza! Prenos je na RTS 1 od 21 h.
Veceras U21 igra u Italiji prvi od dva odlucujuca meca za osiguravanje baraza! Prenos je na RTS 1 od 21 h.
Kakav je poltron ovaj Čurčić!
Lik nema veze s vezom, vodimo 2-0 i branimo se cijelu utakmicu...
Ovo sto smo do sada dobijali je bilo na klasu pojedinaca koji danas nedostaju!
Prosto moram jos pomenuti Petrovića, lik je presmijesan igrac, rupa na kvadrat! Danas gledam Antića protiv Spartaka, pa on je za njega Alaba licno i personalno, a nije ga ni pozvao...
Ovo sto smo do sada dobijali je bilo na klasu pojedinaca koji danas nedostaju!
Prosto moram jos pomenuti Petrovića, lik je presmijesan igrac, rupa na kvadrat! Danas gledam Antića protiv Spartaka, pa on je za njega Alaba licno i personalno, a nije ga ni pozvao...
- alan_kardec
- Kontakt:
Da mi sa ovakvom generacijom nećemo opet vidjeti Evropsko prvenstvo. Treba i to znat`. 
Imaš 2:0 praktično na otvaranju utakmice, odgovara ti remi i do kraja ne uspiješ ni remi da uzmeš.
Odbrana nam je da počneš da vrištiš.
Imaš 2:0 praktično na otvaranju utakmice, odgovara ti remi i do kraja ne uspiješ ni remi da uzmeš.
Odbrana nam je da počneš da vrištiš.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
uroš ćosić koji mozak...
golman rupa
petrović pa već sam ga komentarisao na temi partizana
selektor rupa
golman rupa
petrović pa već sam ga komentarisao na temi partizana
selektor rupa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Katastrofa je kako struka unishtava nash sport, u ovom sluchaju - fudbal. Curchic je samo 1 epitom neznanja, kukavichluka i diletantizma, dobrano poguranog klasichnom prichom "ruka ruku mije". Kad smo poveli 2:0, garant nije bilo planirano, jerbo je on kao iskusni struchnjak Tololo lige doshao da odigra na 0:0.
I onda, nakon 15 minuta je povukao ekipu i parkirao bus. Sad ce verovatno da se vadi kako je najbolje igrache morao da da Advocaatu, a ovo takmichenje je kvalifikaciono za Rio, na kome bi imali mogucnost da sastavimo strashnu ekipu.
Nishta novo u zemlji Srbiji. Decenijama, pa i vekovima, negativne selekcije su porodile ovakve nakaradne sisteme.
Da li se radi o fudbalu, kosharci, rukometu, zhenskoj odbojci, pikadu ili florbolu - posve je nebitno. Vec je vidjeno da ce selektor biti neki jazavac, menadzerski poslushnik, vezara i da ce srozavati i svojim neznanjem ukopavati ekipu koja mu je poverena.
Samo u periodima kada takva praksa nekako ne funkcuionishe ili kada je kvalitet ekipa toliko visok - tada te repke prave neke rezultate, shto nazhalost dovodi do produzhavanja zhivota vladajucim garniturama, a ne do sushtinskog napretka.
I onda, nakon 15 minuta je povukao ekipu i parkirao bus. Sad ce verovatno da se vadi kako je najbolje igrache morao da da Advocaatu, a ovo takmichenje je kvalifikaciono za Rio, na kome bi imali mogucnost da sastavimo strashnu ekipu.
Nishta novo u zemlji Srbiji. Decenijama, pa i vekovima, negativne selekcije su porodile ovakve nakaradne sisteme.
Da li se radi o fudbalu, kosharci, rukometu, zhenskoj odbojci, pikadu ili florbolu - posve je nebitno. Vec je vidjeno da ce selektor biti neki jazavac, menadzerski poslushnik, vezara i da ce srozavati i svojim neznanjem ukopavati ekipu koja mu je poverena.
Samo u periodima kada takva praksa nekako ne funkcuionishe ili kada je kvalitet ekipa toliko visok - tada te repke prave neke rezultate, shto nazhalost dovodi do produzhavanja zhivota vladajucim garniturama, a ne do sushtinskog napretka.
Mladi su me baš razočarali.
Što se tiče A tima idealna prilika da se vidi može li Advocat nešto novo donijeti. Potencijala ima, al je svijest ključna.
Što se tiče A tima idealna prilika da se vidi može li Advocat nešto novo donijeti. Potencijala ima, al je svijest ključna.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
dok mlade trenere poput drulović, paunovića guraju u stranu ovakvi diletanti vode kolo. pristup npr ove dvojice fudbalu i vođenju utakmice se razlikuje mnogoooo od nazovi trenera. razlog je vjerovatno jer su ljudi imali dobre, sjajne karijere na zapadu gdje su naučili fudbal u svakom smislu.MaGiCa je napisao/la:Katastrofa je kako struka unishtava nash sport, u ovom sluchaju - fudbal. Curchic je samo 1 epitom neznanja, kukavichluka i diletantizma, dobrano poguranog klasichnom prichom "ruka ruku mije". Kad smo poveli 2:0, garant nije bilo planirano, jerbo je on kao iskusni struchnjak Tololo lige doshao da odigra na 0:0.![]()
I onda, nakon 15 minuta je povukao ekipu i parkirao bus. Sad ce verovatno da se vadi kako je najbolje igrache morao da da Advocaatu, a ovo takmichenje je kvalifikaciono za Rio, na kome bi imali mogucnost da sastavimo strashnu ekipu.![]()
Da li se radi o fudbalu, kosharci, rukometu, zhenskoj odbojci, pikadu ili florbolu - posve je nebitno. Vec je vidjeno da ce selektor biti neki jazavac, menadzerski poslushnik, vezara i da ce srozavati i svojim neznanjem ukopavati ekipu koja mu je poverena.![]()
inače magija se vratila nakon mjeseci izbivanja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pravim neke kalkulacije i ne mogu a da ne primijetim koliko su vecina ostalih grupa cirkus u odnosu na nasu
1: Engleska, Moldavija, Finska...
3: Holandija, Slovačka, Gruzija...
4: Španija, Austrija, Mađarska...
6: Njemačka, Rumunija, Crna Gora...
8: Portugal, Izrael, Norveska...
10: Francuska, Island, Kazahstan...
Sam sistem sa prvoplasiranim u barazu je bzvz, jer smo mi prosle kvalifikacije bili prvi u grupi i opet nam sada skrkaju Italijane i Belgijance...
Grupa 1: Moldavci otpadaju.
Grupa 2: Rusi imaju 16 bodova s gol razlikom 14:12 (slabija od nase). Njima se inace brisu bodovi sa Andorom koja je 6. ekipa u grupi.
Grupe 3: Slovačka ima 14 bodova s tim da poslednji mec igra u gostima sa prvoplasiranom Holandijom, koja ima 16 bodova.
Grupa 4: Austrija ima 15 bodova, ali takodje igra poslednji mec sa Špancima u gostima, s tim da su oni vec osigurali prvo mjesto sa 23 boda.
Grupa 5: Ukrajina ima 16 bodova i igra kuci sa Lihtenstajnom, tako da su oni 99 % vec medju 4 najbolja drugoplasirana!
Grupa 6: Rumuni imaju 12 bodova, tako da nemaju nikakve sanse..
Grupa 7: Šveđani i Turci imaju po 13 bodova, ali igraju medjusoban susret, tako da bi nam bod iz tog meca odgovarao. Vrlo bitno za ovu grupu je i to da Grci (12) igraju kuci sa prvoplasiranim Poljacima (15), tako da ako Poljaci izgube, onda i ova grupa otpada...
Grupa 8: Izrael 12 bodova...
Grupa 10: Island ima 15 bodova, ali poslednju igra sa Francuzima u gostima koji su osigurali prvo.
Znaci, boldovane si nam kljuc, s tim da je jedno mjesto je vec rezervisano za Ukrajince!
Ako ne bude kalkulisanja kod Španaca i Francuza i podrazumijeva se da cemo mi dobiti Irce, onda imamo realne sanse da upadnemo medju 4.
1: Engleska, Moldavija, Finska...
3: Holandija, Slovačka, Gruzija...
4: Španija, Austrija, Mađarska...
6: Njemačka, Rumunija, Crna Gora...
8: Portugal, Izrael, Norveska...
10: Francuska, Island, Kazahstan...
Sam sistem sa prvoplasiranim u barazu je bzvz, jer smo mi prosle kvalifikacije bili prvi u grupi i opet nam sada skrkaju Italijane i Belgijance...
Grupa 1: Moldavci otpadaju.
Grupa 2: Rusi imaju 16 bodova s gol razlikom 14:12 (slabija od nase). Njima se inace brisu bodovi sa Andorom koja je 6. ekipa u grupi.
Grupe 3: Slovačka ima 14 bodova s tim da poslednji mec igra u gostima sa prvoplasiranom Holandijom, koja ima 16 bodova.
Grupa 4: Austrija ima 15 bodova, ali takodje igra poslednji mec sa Špancima u gostima, s tim da su oni vec osigurali prvo mjesto sa 23 boda.
Grupa 5: Ukrajina ima 16 bodova i igra kuci sa Lihtenstajnom, tako da su oni 99 % vec medju 4 najbolja drugoplasirana!
Grupa 6: Rumuni imaju 12 bodova, tako da nemaju nikakve sanse..
Grupa 7: Šveđani i Turci imaju po 13 bodova, ali igraju medjusoban susret, tako da bi nam bod iz tog meca odgovarao. Vrlo bitno za ovu grupu je i to da Grci (12) igraju kuci sa prvoplasiranim Poljacima (15), tako da ako Poljaci izgube, onda i ova grupa otpada...
Grupa 8: Izrael 12 bodova...
Grupa 10: Island ima 15 bodova, ali poslednju igra sa Francuzima u gostima koji su osigurali prvo.
Znaci, boldovane si nam kljuc, s tim da je jedno mjesto je vec rezervisano za Ukrajince!
Ako ne bude kalkulisanja kod Španaca i Francuza i podrazumijeva se da cemo mi dobiti Irce, onda imamo realne sanse da upadnemo medju 4.
Zanimljivost iz života Vujadina Boškova, koju je ispričao Dule Savić:
"Te 1983. godine igrao sam za Sporting iz Hihona, a Boškov je bio trener kluba. Izgubili smo prvi meč polufinala Kupa od Reala sa 6:0. Revanš je trebalo da bude samo formalnost. Međutim, Vujke nije mislio tako. Govorio je:
'Ne smemo da se predamo. Moramo da ih napadnemo od prvog minuta. Ako na poluvremenu povedemo sa 3:0, onda imamo šanse.'
Uspeli smo da povedemo sa 3:0 na poluvremenu. Kada smo postigli i četvrti gol, predsedniku Reala je pozlilo i prebačen je u bolnicu. Meni je kasnije poništen gol, zbog čega sam bio vrlo besan.
Na kraju je ostalo 4:0. Nismo se obrukali. Ukupan skor bio je 6:4, navijači su nas ispratili ovacijama, a Vujke je bio sav srećan i ponosan, kao da smo prošli dalje."
"Te 1983. godine igrao sam za Sporting iz Hihona, a Boškov je bio trener kluba. Izgubili smo prvi meč polufinala Kupa od Reala sa 6:0. Revanš je trebalo da bude samo formalnost. Međutim, Vujke nije mislio tako. Govorio je:
'Ne smemo da se predamo. Moramo da ih napadnemo od prvog minuta. Ako na poluvremenu povedemo sa 3:0, onda imamo šanse.'
Uspeli smo da povedemo sa 3:0 na poluvremenu. Kada smo postigli i četvrti gol, predsedniku Reala je pozlilo i prebačen je u bolnicu. Meni je kasnije poništen gol, zbog čega sam bio vrlo besan.
Na kraju je ostalo 4:0. Nismo se obrukali. Ukupan skor bio je 6:4, navijači su nas ispratili ovacijama, a Vujke je bio sav srećan i ponosan, kao da smo prošli dalje."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ako ih ne dobijemo, onda i ne zasluzujemo nista...DANTES je napisao/la:ali valja nama dobiti Irce Sjeverne...
Vjerujem da ce ovaj delitant "iskamcit" par A reprezentativaca od Advocaata i opet se kitit njihovim perjem...
P.S.
Rezervna garnitura:

- alan_kardec
- Kontakt:
Pa fini su ovi novi dresovi.
Da mi je vidjeti još kakav im je font slova.
Da mi je vidjeti još kakav im je font slova.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sta je ovo, niko nista pred utakmicu. 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.