FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U Čitluku, vrijeme bez kiše i toplije za 2-3C. Idealno za treniranje.
- sanlituncay
- Kontakt:
Ko god ne može doći u Zenicu na utakmicu,mislim da će se BHT potruditi da repriza istu,tamo negdje u 00:00
Yebeš pregled lige prvaka 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
koja je ovo stranica?
-
fcsforever
- Kontakt:
Na mobitelu sam i kad bacim klik na ovo, otvara mi "dodaj.rs" ..nikad čuo, iskreno. A toliko je sitno da ne mogu pročitati
-
fcsforever
- Kontakt:
čuj Dejo prodo ahahahahaahaha . Ubili bi nas ljudi sa onakvom postavkom da su 3-ca bila na golu.
Nema on potrebe da prodaje,samo bude onakav kakav jest,zasto ga dodatno placati ?
Stranica se zove Samo zbog ljubavi prema Bordo Boji.Mouse je napisao/la:koja je ovo stranica?
-
fcsforever
- Kontakt:
odlično rečeno, čemu prodaja kad "nema nikog na golu"
kanite se dječijih budalaština na fb
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bas tako, sve sto procitate po ovim fb stranicama "Horde Zla, Volim Saraj'vo" ovo ono ne shavatajte za ozbiljno, samo im procitajte jos par postova i vidjecete da to vode djecurlija nekakva, i to bas mlada djecurlija. Sto se tice fb stranica vezanih za fks ja imam samo zvanicnu, fksinfo i to je to. Ovo ostalo dislajkujte i zdravo.fcsforever je napisao/la:odlično rečeno, čemu prodaja kad "nema nikog na golu"
1946
-
fcsforever
- Kontakt:
Head, mislim da je Dženi dat uslov od 4 tekme i 4 pobjede. Ako znaš nešto više...podijeli sa nama
Pa ako ne dobije u Zenici nema sanse da ispuni taj uslov.fcsforever je napisao/la:Head, mislim da je Dženi dat uslov od 4 tekme i 4 pobjede. Ako znaš nešto više...podijeli sa nama
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Dzabe novi trener ako nece biti bas upgrade.
Dzenan trenutno radi dobre stvari, potrebno mu je samo malo da bude pravo dobar uz to i uspjesan.
Najprije da pojedinima nazor ne trazi mjesto u ekipi
Dzenan trenutno radi dobre stvari, potrebno mu je samo malo da bude pravo dobar uz to i uspjesan.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
fcsforever
- Kontakt:
Mislim da u slučaju x u Zenici neče dobiti otkaz. Nego da bi se ipak čekalo sve 4 tekme tj da se sačeka kako mu je rečeno na " predavanju" kod Kuste
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bas to. Ako ce novi trener biti lupam Vlado Jagodic ili nesto slicno onda ne treba ni mjenjati Dzenu. Jedino ako se u rukavu ima neko pravo iskusno, dobro trenersko ime tipa Petrovic sto je mogao biti e tada otjerati Uscuplica... U suprotnom ostaviti ga pa jbg opet probati nesto dok ne naletimo na kakvog pravog trenera.dr.van nostrand je napisao/la:Dzabe novi trener ako nece biti bas upgrade.
1946
Dat mu takav pritisak da je murinjo ne bi izdrzo, los potez vase uprave ili je to samo izgovor da ga nogiraju.fcsforever je napisao/la:Head, mislim da je Dženi dat uslov od 4 tekme i 4 pobjede. Ako znaš nešto više...podijeli sa nama
Nikakve povrede nisu u pitanju, bar sto se tice Duljevica, jer se boji povrede i umora, on se nije htio nikako odazvati pozivu, kada je igrao u Olimpicu Jagodic ga nije gotivio i davao je priliku igracima koji imaju jake menadzere. Strah me je samo ako Dzeno dobije otkaz da bi na pomenuti mogao docisamosarajvo je napisao/la:Radovac i Dulja su imali lakse povrede, zato nisu igrali, tj Dulja je usao 20 ak minuta.
M.Delac 2
Dzeno nece otici,nema potrebe,od sljedeceg kola krecu pobjede i bolja igra
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], benko21, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, PapakIzSa i 39 gostiju.