Vec sam negdje komentarisao, da se mozda ne pita Reus sta? Mislim da se na kraju svodi samo na odluku Reusa. Borusija se pita isto kao i ja. Ako nema dozvole Reusa mozete davati 100mil + pola Arsenala to nece proci.rambo16 je napisao/la:Navodno imamo dogovor sa Dortmundom za Reusa. 25M +Podolski.
Dogovor je bio postignut prije povrede. Ovo bi bilo idealno.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zasto Reus ne bi dosao u Arsenal, idol mu je Rosicky. Siguran sam da ne bi imao nista protiv dolaska u Arsenal.
Ja sam nekako ubijedjen da ce doci nama,jer je sam rekao da nebi u barcu ili bayern
kakvu bi masinu dobili

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Arsenal ima podjednake sanse za dovodjenje Reusa kao i jos nekoliko klubova koji budu zainteresovani, a mislim samo na ove vece, njih 7-8. Od ovih samo mislim da za dolazak kod nas ima najmanje sansi. Ako ManUtd obezbjedi LP mislim da ce oni imati najvise sansi.
ajd zivi bili pa vidjeli,glupo je sad o tome i pricati i predpostavljati nestomuamerc je napisao/la:Arsenal ima podjednake sanse za dovodjenje Reusa kao i jos nekoliko klubova koji budu zainteresovani, a mislim samo na ove vece, njih 7-8. Od ovih samo mislim da za dolazak kod nas ima najmanje sansi. Ako ManUtd obezbjedi LP mislim da ce oni imati najvise sansi.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma vala nek ga vodi Uli sa sobom u pritvor što se mene tiče. Samo konstatujem da bi to za nas bio idealan potez.
A.F.C. Bournemouth!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jest, zato i ne igra večeras za NjemačkuFaraon iz Visokog je napisao/la:Sta je sa Mesutom,jel povrijedzen?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
izvor za to je smiješni Caught Offside,toliko o tome,a i vrlo lako je moguće da roknemo iz top4 , nevjerujem da će mu se ići u klub koji ne igra liga prvakarambo16 je napisao/la:Navodno imamo dogovor sa Dortmundom za Reusa. 25M +Podolski.
Dogovor je bio postignut prije povrede. Ovo bi bilo idealno.
znači do Borusije je bilo@Arsenal If Reus travelled to London in June to talk to Arsenal it's because he'd like to play for gunners, not? Yes, Dortmund doesn't sell
Sad jest do Borusije. Mislio sam na iduce ljeto kad ce klubovi da aktiviraju klauzulu po kojoj Borusija se ne pita vise nista.AA23 je napisao/la:znači do Borusije je bilo@Arsenal If Reus travelled to London in June to talk to Arsenal it's because he'd like to play for gunners, not? Yes, Dortmund doesn't sell
Dosta ce zavisiti od ove sezone i naredni prijelazni rok. Reus bi mogao biti jedna od najvecih zvijezda istog i sigurno da ce imati mnogo ponuda. Pitanje je da li bi on kod nas igrao za 100k funti sedmicno, kad moze otici u City ili Celzi i uzimati duplo vecu lovu?
puno korisniji bi za nas bio dolazak Kloppa na klupu,nego Reusa
da se makne senilni starac koji je ostao negdje zarobljen u povijesti sa svojom glavom
Re: $: Arsenal
A mozda ga suknu vec sada na zimu dok se pitaju.muamerc je napisao/la:Sad jest do Borusije. Mislio sam na iduce ljeto kad ce klubovi da aktiviraju klauzulu po kojoj Borusija se ne pita vise nista.AA23 je napisao/la:znači do Borusije je bilo@Arsenal If Reus travelled to London in June to talk to Arsenal it's because he'd like to play for gunners, not? Yes, Dortmund doesn't sell
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije mogao da se osloni na nogu i prema njegovom govoru tijela mislim da je teže povrijeđen.
Sumnjam da će biti spreman za naš meč Lige prvaka.
Sumnjam da će biti spreman za naš meč Lige prvaka.
A.F.C. Bournemouth!
Pa sezona nije ni krenula kako treba mi vec kuburimo sa ozljedama
koji smo mi baksuzi 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ako je neko sumnjao u Predatora,evo nek se sad opusti.Yaya Sanogo promises Arsenal fans 'the goals will come'
A.F.C. Bournemouth!
Ko god sumnja u sposobnosti Predatora, nikada nije ni bio istinski navijač Arsenala.rambo16 je napisao/la:Ako je neko sumnjao u Predatora,evo nek se sad opusti.Yaya Sanogo promises Arsenal fans 'the goals will come'
Predatore ne zaslužujemo te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.