Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
tuzlak1987 je napisao/la:Lijep dan za fudbal ako Grci i Portugal izgube, zaista..
Ne bi njima ni cviljavi ronaldo pomogao protiv albanaca vecerasLFC_YNWA je napisao/la:Koliko znaci ronaldo,tek se sad vidi da je najbolji igrac na svijetu, s obzirom da messi leo nije sa ove planete,mislim da je sa saturna
Zato bi im ti pomogao,mislim da bi bilo 1:1 da si igrao umjesto ederaterabajt je napisao/la:Ne bi njima ni cviljavi ronaldo pomogao protiv albanaca vecerasLFC_YNWA je napisao/la:Koliko znaci ronaldo,tek se sad vidi da je najbolji igrac na svijetu, s obzirom da messi leo nije sa ove planete,mislim da je sa saturna
Haha dobri su. Policajac im zadnji vezni, vatrogasac na golu... dobar izbor.Goalgetter je napisao/la:
A nama svima bi pomoglo da nas sacuvas od tih intelektualni koemntara i zakljucaka.LFC_YNWA je napisao/la:Zato bi im ti pomogao,mislim da bi bilo 1:1 da si igrao umjesto ederaterabajt je napisao/la:Ne bi njima ni cviljavi ronaldo pomogao protiv albanaca vecerasLFC_YNWA je napisao/la:Koliko znaci ronaldo,tek se sad vidi da je najbolji igrac na svijetu, s obzirom da messi leo nije sa ove planete,mislim da je sa saturna
Osjetim ti u pisanju da si ljut,zato si i pogrijesio,nemoj biti ljut vise srece drugi put,edituj to.terabajt je napisao/la:A nama svima bi pomoglo da nas sacuvas od tih intelektualni koemntara i zakljucaka.LFC_YNWA je napisao/la:Zato bi im ti pomogao,mislim da bi bilo 1:1 da si igrao umjesto ederaterabajt je napisao/la: Ne bi njima ni cviljavi ronaldo pomogao protiv albanaca veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.