FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima grešaka kao i svaki trener ali ja Dženu ne bih mjenjao!!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jagodic ne ce doci na klupu ni u najluđim snovimaFKS1946 je napisao/la:Nikakve povrede nisu u pitanju, bar sto se tice Duljevica, jer se boji povrede i umora, on se nije htio nikako odazvati pozivu, kada je igrao u Olimpicu Jagodic ga nije gotivio i davao je priliku igracima koji imaju jake menadzere. Strah me je samo ako Dzeno dobije otkaz da bi na pomenuti mogao docisamosarajvo je napisao/la:Radovac i Dulja su imali lakse povrede, zato nisu igrali, tj Dulja je usao 20 ak minuta.
Daj Boze, poceo se uvlaciti u g***** dolazeci svaku tekmu na Kosevorammstein je napisao/la:jagodic ne ce doci na klupu ni u najluđim snovima
M.Delac 2
Re: Odg: FK Sarajevo
Znaci vec spremno ime imamo, u slucaju Dzeninog kiksa?Head je napisao/la:Ma jok, kakav Jagodic.
Re: Odg: FK Sarajevo
Tako sam cuo od mahale, posto nisam siguran ne zelim da pisem imena moze biti da je lovacka.cobefks je napisao/la:Znaci vec spremno ime imamo, u slucaju Dzeninog kiksa?Head je napisao/la:Ma jok, kakav Jagodic.
Ja sam i dalje za Dzenu, moze on dosta napraviti, samo da na stranu ostavi tvrdoglavost.
1946
Znači opet smo postali neozbiljni. 
Sad ce ispasti vec zavrseno, Dzeni otkaz, Jagodic trener,ocekujem osudjivanje, koji vam je k****, moja greska izvinjavam se, na glas malo razmisljao, sta bi bilo kad bi bilo, Dzeno samo naprijed...
M.Delac 2
Onda 2-3 kola opet kao dok trener upozna ekipu- hop ode titula

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- bordoakapitar
Dobro je to sto je Jagodic vec izmahalan, jer do sada niko od "izmahalanih" nije dosao u klub pa se nadam da nece ni ovaj papkos koji veze nema.
jagodic niti je bio niti ce biti u opcijama, dzeno ima sigurnu ppoziciju trenera ako bude normalno radio, ako nastavi praviti gluposti kao protiv veleza, travnika i obarske onda ide...
trener koji ce doci se ne zna, LOGICNO jer ne razmislja se o otkazu Dzeni, n znam sta se se uskukali... i sto je to neozbiljno ako dzeno opet kiksa da dobije nogu? Jel to treba da se ko sa jarnijem sjebemo skroz pa da onda kukamo sto nismo ranije
ima sve moguce uslove na svijetu, mnog i ine znaju sta sve ova ekipa ima od stvari koje drugi klubovi i ne znaju da se koristi, ima sirok kadar i on prosipa bodove gdje sstigne... jbg nije ovo nicija privatna prčija, jarane il imas rezultat ili nemas... ova ekipa ima obsavezu prema nekome da igra i osvaja trofeje a ne da bude mahalski klub tipa "Nemoj, naše je dijete"... s tom politikom cemo dogurati NIGDJE
Ko ima znanje i snagu da se nosi sa pritiskom rezultata taj ce biti trener iili igrac oovog kluba, ko nema imaju ekipe iz sredine tabele pa tamo nek trazi izgovore
trener koji ce doci se ne zna, LOGICNO jer ne razmislja se o otkazu Dzeni, n znam sta se se uskukali... i sto je to neozbiljno ako dzeno opet kiksa da dobije nogu? Jel to treba da se ko sa jarnijem sjebemo skroz pa da onda kukamo sto nismo ranije
ima sve moguce uslove na svijetu, mnog i ine znaju sta sve ova ekipa ima od stvari koje drugi klubovi i ne znaju da se koristi, ima sirok kadar i on prosipa bodove gdje sstigne... jbg nije ovo nicija privatna prčija, jarane il imas rezultat ili nemas... ova ekipa ima obsavezu prema nekome da igra i osvaja trofeje a ne da bude mahalski klub tipa "Nemoj, naše je dijete"... s tom politikom cemo dogurati NIGDJE
Ko ima znanje i snagu da se nosi sa pritiskom rezultata taj ce biti trener iili igrac oovog kluba, ko nema imaju ekipe iz sredine tabele pa tamo nek trazi izgovore
Jagodic nije lud da dodje sve i da je u opciji a nije, jer lik uzima lovu u U21 samo takvu bez grca na licu. Jedino ako je izgorio po glavi pa da ostavi te pare i dodje kod nas

- samo_lijevo
- Kontakt:
povrijedio se Muharemovic,danas mu iskocilo rame na utakmici. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Šteta, al mislim da to nece trajati vse od dvije sedmice i da ce se brzo vratitisamo_lijevo je napisao/la:povrijedio se Muharemovic,danas mu iskocilo rame na utakmici.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nadam se.Nije sitno cim su ga odvezli u Sarajevo.rammstein je napisao/la:Šteta, al mislim da to nece trajati vse od dvije sedmice i da ce se brzo vratitisamo_lijevo je napisao/la:povrijedio se Muharemovic,danas mu iskocilo rame na utakmici.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Bilo kako bilo ovo za Jagodića, Dženi je potreban jedan kiks da završi karijeru !
U novi boj ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
mislim da je to bezz ,pa bolje da su ga smijenili odma dok je pauza bila cuj kiks i leti pa normalno da ce biti kikseva ne vidim kako je to dobro za ekipu samo su ih stavili pod veci pritisak .il mu treba dati punu podrsku ili otkaz to neko lazno povjerenje nije dobro .ako misle da je dzeno dobar trener i da s njim mogu napredovati onda treba potpisati na 3-4 godine i pustit ga da radi ,ako je loš trener onda ga odma skini nije bitno hoce li dobiti celika ili ne .hz033 je napisao/la:Bilo kako bilo ovo za Jagodića, Dženi je potreban jedan kiks da završi karijeru !
kada kiksas u tri utakmice u 4 kola, logicno je da ti se trese klupa ,ali i dalje ima povjerenje da moze dobiti naredne 4 tekmebordobijeli je napisao/la:mislim da je to bezz ,pa bolje da su ga smijenili odma dok je pauza bila cuj kiks i leti pa normalno da ce biti kikseva ne vidim kako je to dobro za ekipu samo su ih stavili pod veci pritisak .il mu treba dati punu podrsku ili otkaz to neko lazno povjerenje nije dobro .ako misle da je dzeno dobar trener i da s njim mogu napredovati onda treba potpisati na 3-4 godine i pustit ga da radi ,ako je loš trener onda ga odma skini nije bitno hoce li dobiti celika ili ne .hz033 je napisao/la:Bilo kako bilo ovo za Jagodića, Dženi je potreban jedan kiks da završi karijeru !
Jbg niej sve tako lahko kako ti mislis, eto ne osvoji titulu i nema veze , ima iduca godina
il znas , il ne znas, sa ovakvom ekipom i ovakvim uslovima izgubiti vec do sad 6 bodova je PREVISE
dobio je novu šansu, ima vremena da se ispravi i onda nece biti pritiskka, niko njemu nije napravio pritisak, on je stvorio sam sebi pritisak...
Povreda ramena 2 sedmice u gipsu otprilike možda i malo duže. Onda fizikalna mjesec dana pa ojačavanje ramena sve ispočetka. Tako je meni bilo nadam se da njemu nije toliko povijedjeno
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma ne znam ja mislim da taj rad na kratke staze nije dobar i to nam se puno puta dosad pokazalo ,moje misljenje da nam treba dobar trener i kojem ce uprava vjerovati i pustiti ga da radi 3-4 godine i rezultat ce doci ako je to dzeno ja nemam nista protiv al mora se znati da li on radi dobro ili ne .ja bi mu oprostio i poraz od celika i još po koji ako rade dobro na treninzima ako ima viziju i zna sta hoce , jer ako je tako ja uopšte ne sumnjam u titulu .mene je vise strah ako on loše radi i nema autoritet u svlacionici pa pobjedi čelik a poslije negdje oklizne 2-3 utakmice gdje ne treba .rammstein je napisao/la:kada kiksas u tri utakmice u 4 kola, logicno je da ti se trese klupa ,ali i dalje ima povjerenje da moze dobiti naredne 4 tekmebordobijeli je napisao/la:mislim da je to bezz ,pa bolje da su ga smijenili odma dok je pauza bila cuj kiks i leti pa normalno da ce biti kikseva ne vidim kako je to dobro za ekipu samo su ih stavili pod veci pritisak .il mu treba dati punu podrsku ili otkaz to neko lazno povjerenje nije dobro .ako misle da je dzeno dobar trener i da s njim mogu napredovati onda treba potpisati na 3-4 godine i pustit ga da radi ,ako je loš trener onda ga odma skini nije bitno hoce li dobiti celika ili ne .hz033 je napisao/la:Bilo kako bilo ovo za Jagodića, Dženi je potreban jedan kiks da završi karijeru !![]()
Jbg niej sve tako lahko kako ti mislis, eto ne osvoji titulu i nema veze , ima iduca godina![]()
il znas , il ne znas, sa ovakvom ekipom i ovakvim uslovima izgubiti vec do sad 6 bodova je PREVISE![]()
dobio je novu šansu, ima vremena da se ispravi i onda nece biti pritiskka, niko njemu nije napravio pritisak, on je stvorio sam sebi pritisak...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], JavierBosnia, mavi i 83 gosta.