Uživajmo,slušajmo,gledajmo.
Samo lagano,bez agresije,bez nadrkanosti

[youtube][/youtube]
Mislim da je ova sutnja odnosno ne izlazak u javnost,ustvari izraz postovanja prema domacinima,ali i generalno doprinos smirivanju strasti po Hercegovini.Velez je vec ranije na konkretan nacin pokazao da nam sportski rezultat mora biti iznad dnevno-politickih interesa.Sad je na nasim sportskim rivalima da nastave tim putem i daju svoj doprinos normalizovanju odnosa u regiji.tepsija je napisao/la:Jesmo li oglasili,jesmo li izdali priopćenje za javnost?Naravno da ne,koji će nam racku to.Naučili smo mi na gore,nismo
Svi su protiv nas,mrze nas jer smo hšk,pardon ršd![]()
![]()
A nas boli đole,samo udarajte.Nismo mi pizduni kmečavi.
Forzzzaaaaa
Upravo tako brat moj. Velež je vazda bio i ostao gospodski klub. Boli nas qurac za ove miševe. Samo Forza i što bolja priprema za Široki. Na nama je da grlima i dlanovima podržimo na pecari u što većem broju. MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBArodjenisa je napisao/la:Mislim da je ova sutnja odnosno ne izlazak u javnost,ustvari izraz postovanja prema domacinima,ali i generalno doprinos smirivanju strasti po Hercegovini.Velez je vec ranije na konkretan nacin pokazao da nam sportski rezultat mora biti iznad dnevno-politickih interesa.Sad je na nasim sportskim rivalima da nastave tim putem i daju svoj doprinos normalizovanju odnosa u regiji.tepsija je napisao/la:Jesmo li oglasili,jesmo li izdali priopćenje za javnost?Naravno da ne,koji će nam racku to.Naučili smo mi na gore,nismo
Svi su protiv nas,mrze nas jer smo hšk,pardon ršd![]()
![]()
A nas boli đole,samo udarajte.Nismo mi pizduni kmečavi.
Forzzzaaaaa
ja mislim da bas nas prenose, barem je tako bilo na primarnom rasporedu... u ovoj polusezoni prenose 5 od 7 nasi gostujuci tekma! sa sarajevom i celikom vec bilo, onda ostaju siroki, komsije pa strumfovi! sve te tekme ce bit na bht ili tacnije trebale bi bit ako nesto nisu promjenili u medjuvremenu!NeverGiveUp je napisao/la:Koga će prenositi na tv-u ?
arenasport bih prenosiNeverGiveUp je napisao/la:Pošto sam gledao raspored za subotu, (sad za sad ništa ne piše).
Nisam siguran da ću moći na utakmicu, zato me zanima.
Kevin je napisao/la:arenasport bih prenosiNeverGiveUp je napisao/la:Pošto sam gledao raspored za subotu, (sad za sad ništa ne piše).
nedjelja 19h
To su oni izvještaji u 22:45NeverGiveUp je napisao/la:Kevin je napisao/la:arenasport bih prenosiNeverGiveUp je napisao/la:Pošto sam gledao raspored za subotu, (sad za sad ništa ne piše).
nedjelja 19h
A ja tražio za subotu heh'.
Nemam Arenu Sport, ali sad ću baš vidit BHT raspored za nedjelju ako su ga uopće izbacili.
EDIT: Piše 22:45 BHT Premier Liga
a hoće li biti stream?blackmundir je napisao/la:arenasport 1 prenosi utakmicu siroki brijeg-velez u 19.00 sati...
Mislim da bi trebao biti na **** ili nešto slično,ljudi iz Širokog bolje znaju Kevine javi seAlemC85 je napisao/la:a hoće li biti stream?blackmundir je napisao/la:arenasport 1 prenosi utakmicu siroki brijeg-velez u 19.00 sati...
Šta je biloRezervniGolman je napisao/la:Yebote kako australac slomi kičmu sa starog
svako malo se neki stranac slomije, treba im zabranit da skacu!!!RezervniGolman je napisao/la:Yebote kako australac slomi kičmu sa starog
Ma brato bila četri momčića i jedan da se snimi i postavi kao lafac na fb za australske pičiće okonča karijeru u dalekom Mostaru. Juče je prebačen na koševo. Kontaju ljudi Stari Most i Neretva zayebancija. Štetavm22 je napisao/la:Šta je biloRezervniGolman je napisao/la:Yebote kako australac slomi kičmu sa starog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.