RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
blackmundir
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
arenasport 1 prenosi utakmicu siroki brijeg-velez u 19.00 sati...
a hoće li biti stream?blackmundir je napisao/la:arenasport 1 prenosi utakmicu siroki brijeg-velez u 19.00 sati...
Mislim da bi trebao biti na **** ili nešto slično,ljudi iz Širokog bolje znaju Kevine javi seAlemC85 je napisao/la:a hoće li biti stream?blackmundir je napisao/la:arenasport 1 prenosi utakmicu siroki brijeg-velez u 19.00 sati...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Yebote kako australac slomi kičmu sa starog 
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Šta je biloRezervniGolman je napisao/la:Yebote kako australac slomi kičmu sa starog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
svako malo se neki stranac slomije, treba im zabranit da skacu!!!RezervniGolman je napisao/la:Yebote kako australac slomi kičmu sa starog
Koje su to budale..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jesu li se Rodjeni vratili iz Citluka? Zna li iko hoce li Tolic imati pravo nastupa protiv Sirokog?
Ako neko zna ista u vezi Maletinog stanja neka javi, moze i na pp. Zanima me samo hocemo li biti kompletni protiv Sirokog.
Forza Velez!!!
Ako neko zna ista u vezi Maletinog stanja neka javi, moze i na pp. Zanima me samo hocemo li biti kompletni protiv Sirokog.
Forza Velez!!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma brato bila četri momčića i jedan da se snimi i postavi kao lafac na fb za australske pičiće okonča karijeru u dalekom Mostaru. Juče je prebačen na koševo. Kontaju ljudi Stari Most i Neretva zayebancija. Štetavm22 je napisao/la:Šta je biloRezervniGolman je napisao/la:Yebote kako australac slomi kičmu sa starog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Maletic bi trebao igrati u Sirokom. Mrkva je 31/8 izjavio da ce Maletic za tri, cetiri dana (znaci 3. ili 4. avgust) biti spreman i trenirati sa ostatkom ekipe. Sto se Tolica tice sumnjam da je aktuelan za Siroki iako dobije pravo nastupa. Tu je tek dvije hefte i sumnjam da ce ga Feja uvrstiti u 18:ku koja ce put Sirokog.Kadet91 je napisao/la:Jesu li se Rodjeni vratili iz Citluka? Zna li iko hoce li Tolic imati pravo nastupa protiv Sirokog?
Forza Velez!!!
Prkosni i Ponosni od 1922
čuo sam da vlasnici hotela brotnjo obitelj Mališić nude 2000 maraka za informacije o napadačima na igrača veleža.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
ovo je za one starije koji se sjećaju duela ova dva velikana.
ZANIMLJIVOSTI
Hajdukovci poštovali “Rođene“
Na prvoligaške tekme Pod Bijeli Brijeg često su dolazili mnogi Splićani, žestoki Hajdukovci. Bilo je to čak i kada su “Majstori s mora“ igrali kući. Na upit odakle Vi ovdje, kad Hajduk igra u Splitu, odgovoril bi: Mi dođemo u Mostar da uživamo u pravom gurmanskom fudbalu kakav demonstrira samo Velež.
fkvelez.ba
ZANIMLJIVOSTI
Hajdukovci poštovali “Rođene“
Na prvoligaške tekme Pod Bijeli Brijeg često su dolazili mnogi Splićani, žestoki Hajdukovci. Bilo je to čak i kada su “Majstori s mora“ igrali kući. Na upit odakle Vi ovdje, kad Hajduk igra u Splitu, odgovoril bi: Mi dođemo u Mostar da uživamo u pravom gurmanskom fudbalu kakav demonstrira samo Velež.
fkvelez.ba
protiv Širokog u najjačem sastavu, tako da Feja sada ima slatke muke, jedino će mu biti frka za centafora, to ako riješi do nedjelje, možemo se nadati pozitivnom ishodu, inače smo pušha. 
- RezervniGolman
- Kontakt:
Aleme evo klipa s Bakom i čuvenim patlidžanom protiv Hajduka. Rodjak,BMV i ostali moji džuturumi s našeg pdf-a se sigurno sječaju. Utakmice koje pod BB nikad nisu imale manje od 20 hiljada ljudi. Rivalitet i poštovanje ne zapamčeno u ovom regionu. I sam sam ih mrzio iz dna duše ali poštovao neopisivo.
[youtube][/youtube]
Rođeni vs Majstori s Mora. Uživajte
[youtube][/youtube]
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
blackmundir
- Kontakt:
http://sportsport.ba/blabla/flacao---no ... ..velikani" onclick="window.open(this.href);return false; grijese pa tako i mi..

I oni se drže one nema loše reklame,svaka je dobra.Mo'š mislit koliko će ovih dresova pokupovati oni engleski fanatici?blackmundir je napisao/la:http://sportsport.ba/blabla/flacao---no ... ..velikani grijese pa tako i mi..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pravnik1981
- Kontakt:
Ajmo raja prijavite se za Siroki sto prije...autobusi su spremni i cekaju da ih napunimo...Svi u Siroki...prijavljujte se sto prije FORZA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Slasem se s tobom da imamo problema u vezi centarfora. Ipak milsim da je u ovom momentu podjednako bitno da i ostali igraci preuzmu vecu odgovornost kod realizacije. Nije centarfor jedini koji se nalazi u prilikama. Hajdarovic i Haurdic su u prvih sest kola profulali nemoguce. Da su zabili samo po jedan gol vise sada bi djelili prvo mjesto sa Sirokim. Svi moraju poboljsati realizaciju jer u Sirokom sigurno necemo stvoriti toliko prilika koliko nam inace treba da zabijemo gol. Mislim ipak da u ovu utakmicu ulazimo jaci u odnosu na prvih sest kola. Koliko primjetim nema povreda, suspenzija, igraci su odmoreni, svjezi. Sudjenje ce sigurno biti korektno kao i uvjek tako da ja vjerujem u bod/bodove.AlemC85 je napisao/la:protiv Širokog u najjačem sastavu, tako da Feja sada ima slatke muke, jedino će mu biti frka za centafora, to ako riješi do nedjelje, možemo se nadati pozitivnom ishodu, inače smo pušha.
Prkosni i Ponosni od 1922
Kako se bola pastrVa necu sjecati ,evo sjecam se gdje sam sjedio i sa kim sam bio za vrijeme ove utakmiceRezervniGolman je napisao/la:Aleme evo klipa s Bakom i čuvenim patlidžanom protiv Hajduka. Rodjak,BMV i ostali moji džuturumi s našeg pdf-a se sigurno sječaju. Utakmice koje pod BB nikad nisu imale manje od 20 hiljada ljudi. Rivalitet i poštovanje ne zapamčeno u ovom regionu. I sam sam ih mrzio iz dna duše ali poštovao neopisivo.
[youtube][/youtube]
FORZA VELEZ
SVI U SIROKI(ko moze)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Samo da nam poželim sreću u sutrašnjem žrijebu za kup,i dobar rezultat u Širokom.Da nas malo razvedri nakon katastrofe d.d Sušić & company protiv Cipra.Na žalost zbog porodičnih problema ne mogu do daljnjeg na utakmice ali ću pratit kako god mogao rođene tv,radio internet i ostalo.Sretno rođeni moji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.