Hoće li UG ponovo organizovati Crveno-crnu noć, ne bi bilo loše
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Malo gledam prethodne intervjue, do januara 2013 do februara 2014 godine Husić otpisao 224 000 KM duga, znači bez vraćanja.
Dosta postavljenih ciljeva je već ispunjeno. Fina brojka sponzora se isto prikupila.
Pa ovo sad sto se radi i jest najgori dio posla ,vracanje duga i sređivanje u funkcionisanju kluba ,kada se ovo zavrsi lako je onda ulagati pare u ekipu a onda dolaze i bolji rezultati i novi sponzori itd itd
,svasta smo prezivili zadnjih par godina ,ne racunajuci one prijasnje mafijase i uhljupe u klubu ,uskoro bi trebalo i nama svanuti,mada nama je vec svanulo dolaskom Azmira
.
Mislim da je sada najbitnije da se pokrene promjena statuta kluba jer samo na taj nacin njegova ulaganja ce biti osigurana jer naprotiv cemo imati hijene i lesinare koji vrijebaju sa strane dok se dugovi ne vrate da bi mogli otpoceti sa svojim prljavim igrama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
promjena statuta kluba je pitanje svih pitanja....ako bi recimo UG sa svojim rukama u skupstini uspio ovo da sprovede u djelo i to zajedno sa PRAVIM prijateljima Slobode a koji trenutno sjede u skupstini mislim da bi dozivjeli strasnu ekspanziju u svakom smislu....tu bi onda Husic bio spreman uloziti ozbiljan novac a kad su velike pare u igri,zna se.....SAMO JE NEBO GRANICA
....ZNACI....SAZIVANJE SKUPSTINE I PROMJENA STATUTA....onda bi grabili koracima od 7 milja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Da! Ovo se mora izgurati. One koji su protiv treba oznaciti, i takve slucajeve izolirati. Jedini ispravan put kojim moramo krenuti.staragarda je napisao/la:promjena statuta kluba je pitanje svih pitanja....ako bi recimo UG sa svojim rukama u skupstini uspio ovo da sprovede u djelo i to zajedno sa PRAVIM prijateljima Slobode a koji trenutno sjede u skupstini mislim da bi dozivjeli strasnu ekspanziju u svakom smislu....tu bi onda Husic bio spreman uloziti ozbiljan novac a kad su velike pare u igri,zna se.....SAMO JE NEBO GRANICA![]()
....ZNACI....SAZIVANJE SKUPSTINE I PROMJENA STATUTA....onda bi grabili koracima od 7 milja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
samke12345
- Kontakt:
Kad bi se vratio Brzi,pa sa njim zajedno da dodju golman Hadzic,Krpic,Redzepi i jedan vrlo dobar odbrambeni igrac ne bih se brinuo za opstanak.. ima Sadikovic trenerskog znanja,al dzaba kad ima neke levate u ekipi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Kad bi se vratio Brzi,pa sa njim zajedno da dodju golman Hadzic,Krpic,Redzepi i jedan vrlo dobar odbrambeni igrac ne bih se brinuo za opstanak.. ima Sadikovic trenerskog znanja,al dzaba kad ima neke levate u ekipi..
Brzi je to postavio pred utakmicu sa Sirokim ja msm i ne bi reko da ce se vratit,a pogotovo ti ostali nabrojani
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Radovanovic je sasvim korektan igrac, cak po meni i bolji od Krpica tak da nam Krpic ne bi ni trebao..Hadzic se isto sam sje.ao a Fejzic brani sasvim korektno-tako da i tu smo ok...eh Redzepi i Brzi bi nam odlicno dosli umjesto drva Sarica i Dzafica, tj dva igraca tog profila jer oni naravno nece doc 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne vidim potrebu za promjenom statuta kluba, kad je Husić već sam rekao da ne želi privatizirati Slobodu. Jedino da se na neki način osigura da ga ne bi izbacili kad uloži svoj novac, a to se može i promjenom sastava skupštine. 
Ajde Fukare spremite se za subote,da vidite novi Radnik!

-
wienultras
- Kontakt:
Coraco nebi je ni ja uzeo u ovakvom stanju. ..ali kada se rijese dugovi. .azmir voli slobodu a odlican biznismen dobitna Kombination. Moje licno misljenje nije da nece nego nema uslove. I ovako je dobro hvala mu za sve
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
wienultras
- Kontakt:
imal tih p o j a c a nj a sto se najavise,il cemo ipak izgurat polusezonu kako jest,pa onda.. 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
samke12345
- Kontakt:
jel sutra pocinje taj turnir ?
Evo malo sam prikupljao i nešto se prikupilo
,igrači koji su odigrali 100 ili vise ligaskih utakmica za Slobodu u periodu od 69 do raspada Yuge ,za period prije nisam nasao sve podatke .
Za Alibegovica nisam nasao sve utakmice ali mislim da je on tu negdje oko 250 kao i Avdicevic koga nema na ovom spisku.
Nazalost nisam zivio u vremenu ovih majstora ,a volio bi da sam bar jednom na djelu vidio asove i posebno Jovana Gecu
,o njima mogu slusat samo od starog .
U zagradi su golovi.
Nazalost nisam zivio u vremenu ovih majstora ,a volio bi da sam bar jednom na djelu vidio asove i posebno Jovana Gecu
U zagradi su golovi.
Drugovi,kad će biti objavljen film na YT Jedan Grad Jedna Ljubav?Govori mi prijatelj da će se opet prikazivati film i da je ulaz 2 km? 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Imal kakvih informacija o nadolazecem turniru hoce li se igrati koja je satnica ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Od turnira nema ništa............cuj Sloga S. Han..........sramota
[quote="samke12345"[/quote]
kojeg je ovo datuma, da nije za tekmu protiv Liht ? A bez obzira momak je primjer svakom ko obuce crveno-crni dres !
da ne kazem, Brzi ti si dio nas
kojeg je ovo datuma, da nije za tekmu protiv Liht ? A bez obzira momak je primjer svakom ko obuce crveno-crni dres !
da ne kazem, Brzi ti si dio nas
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Trenutno imamo preca posla a ne da dovodimo Partizan I druge ..vazno je da se pokrene ponovo stara uprava je ugasila turnir o ovi moraju da ga ponovo ozive I sad nije bitno ko igra..po meni moze Celik, Olimpic I jos neko iz vani..nista Zeljo I Velez znam da ce se javit neko od njihovih navijaca da pita zasto I t..pa jednostavno jer je ovo memorialni turnir I publika u Tuzli ne smatra tva dva kluba prijateljskim I sad treba da im se zvizdi I psuje (mladji navijaci) I sto je najgore da bude kakvih navijackih I nereda na jednom ovakvom turniru..kao kad je Sarajevo bilo domacin pa Mirza Mesic nama pokazuje qurac I ebe majku a mi njemu ako se sjecateninepin je napisao/la:Od turnira nema ništa............cuj Sloga S. Han..........sramota
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.