FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FKZ1921 » 08 sep 2014, 16:31

pitic je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Nakon utakmice finala kupa protiv Celika, kad sam govorio da Dzeno nije trener za nas, svi su me napadali i pravili ludim.
Sad polako jedan po jedan svi priznaju da sam bio u pravu.
Ne trebas biti nikakav strucnjak da znas da covjek koji ne zna tri recenice sastaviti na tv-u, ali bukvalno, ne moze biti dobar trener.
Za trenersku poziciju moras biti prije svega inteligentan, pametan, namazan, autoritet...
Ima li Uscuplic iti jednu od nabrojanih odlika?

I Istina je ovo sto Ramo kaze, navijaci su ga ustolicili na klupu. da su ga smienili nakon celika, navijaci bi se popeli na vrh glave upravi.

Jos jednom se dokazalo da je navijacima mjesto na tribini a ne u upravi i da im se ne treba podilaziti.

Ko ce biti kriv ako ne osvojimo titulu ove godine?
Dzeno nece. Bit ce kriv onaj ko je amatera postavio i ostavio na klupi.
Neka Amaw zna sastaviti 3 rečenice na TV-u i još ga rečenicu ipol ne razumiješ šta govori, a uzeo je titula tako da ti ta konstantacija pada u vodu. Dženo je za ovaj dosadašnji mandat kao glavni trener odradio korektno i donio je kup i hvala mu za to nakon duge suše, ali mi želimo na mnogo viši nivo od kupa (šampion BiH, evropa-grupa), sada da li je on sposoban za to vidjeti ćemo u naredne 3 utakmice ili samo u narednoj tekmi protiv Čelika?. Opet kažem krivaca ima još, tu prvenstveno mislim na pojedine igrače kojima je vrijeme da se puste mahale po kafanama i da igraju fudbal.

@rammo

Znaš kako to frcera. Ako uprava stavi svog trenera, a ne bude nikakve titule i rezultata u evropi šta onda? Znaš kakva je većina navijača, nekome glava mora otići, ili će ova uprava ući u historiju FKS na taj način da će uspjeti da adresira svoje navijače (po prvi put od 95 god.) da budu još strpljiviji i da vjeruju njihovom radu i da im daju javno do znanja da navijači neće odlučivati oko bilo čega pa makar bila ti i čistaćica (zašto treba imati mu.a).
Ocigledno imas neki problem,ili u glavi ili sa tastaturom.Ipak sam,po onom dijelu teksta u kojem govoris o osvojenim titulama,razumio da mislis na Amara Osima. Ali kontekst,to nema nikakvog smisla.Najbolji i najtrofejniji trener u ovoj drzavi i trener pocetnik! Ta komparacija je besmislena.
Jasno mi je da je, nakon niza floskula i otrcanih fraza koje ponavljaju nasi treneri kao papagaji,potesko pratiti izjave Amara Osima. On govori sasvim drugacije,smisleno,naziva stvari pravi imenom,ne libi se reci ono sto misli...Doduse,koristi puno metafora,pa to zvuci poprilicno filozofski.
Inace,kad slusate pametnog covjeka,morate se poprilicno napregnuti da ga pratite.To je tako.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 sep 2014, 16:35

Treba imati sta napregnuti, pogotovo neko ko ismijava neciju govornu manu..
BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 sep 2014, 16:39

champions1921 je napisao/la:Treba imati sta napregnuti, pogotovo neko ko ismijava neciju govornu manu..
A da pri tome sam o sebi govori u deminutivu,dovoljno govori o doticnom...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 sep 2014, 17:49

pitic je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Nakon utakmice finala kupa protiv Celika, kad sam govorio da Dzeno nije trener za nas, svi su me napadali i pravili ludim.
Sad polako jedan po jedan svi priznaju da sam bio u pravu.
Ne trebas biti nikakav strucnjak da znas da covjek koji ne zna tri recenice sastaviti na tv-u, ali bukvalno, ne moze biti dobar trener.
Za trenersku poziciju moras biti prije svega inteligentan, pametan, namazan, autoritet...
Ima li Uscuplic iti jednu od nabrojanih odlika?

I Istina je ovo sto Ramo kaze, navijaci su ga ustolicili na klupu. da su ga smienili nakon celika, navijaci bi se popeli na vrh glave upravi.

Jos jednom se dokazalo da je navijacima mjesto na tribini a ne u upravi i da im se ne treba podilaziti.

Ko ce biti kriv ako ne osvojimo titulu ove godine?
Dzeno nece. Bit ce kriv onaj ko je amatera postavio i ostavio na klupi.
Neka Amaw zna sastaviti 3 rečenice na TV-u i još ga rečenicu ipol ne razumiješ šta govori, a uzeo je titula tako da ti ta konstantacija pada u vodu. Dženo je za ovaj dosadašnji mandat kao glavni trener odradio korektno i donio je kup i hvala mu za to nakon duge suše, ali mi želimo na mnogo viši nivo od kupa (šampion BiH, evropa-grupa), sada da li je on sposoban za to vidjeti ćemo u naredne 3 utakmice ili samo u narednoj tekmi protiv Čelika?. Opet kažem krivaca ima još, tu prvenstveno mislim na pojedine igrače kojima je vrijeme da se puste mahale po kafanama i da igraju fudbal.

@rammo

Znaš kako to frcera. Ako uprava stavi svog trenera, a ne bude nikakve titule i rezultata u evropi šta onda? Znaš kakva je većina navijača, nekome glava mora otići, ili će ova uprava ući u historiju FKS na taj način da će uspjeti da adresira svoje navijače (po prvi put od 95 god.) da budu još strpljiviji i da vjeruju njihovom radu i da im daju javno do znanja da navijači neće odlučivati oko bilo čega pa makar bila ti i čistaćica (zašto treba imati mu.a).
Ko zeli Euro-grupe i slicno neka se obrati upravi da dovedu igrace koji ce to izvesti. O PLBIH se da pricati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 08 sep 2014, 18:00

fcsforever je napisao/la:Pokuso sam ignoriosati ove budalastine. Ali , frajer dodje poslije banovica :D i napise prvi post ovdje kod nas :roll: . On fol nesto dokazuje , on fol nesto u pravu....
Ovdje nema lijeka
za tebe i rammu ismijavali ste moje navode i onda je neko od vas napisao de nam reci neki insiderski info kad sam ja rekao za travancica vi ste se smijali a eto vam sad jel otisao jeste? I zasto vam nigdje ne kazu koliko vam je dala zvijezda za papire njegove sta mislis? A stojim iza onog sto sam napisao od prije tako da ;) Nije Ibrakovic dzaba navukao 5 6 fudbalre koja sjede po vip lozama na utakmici, ne mogu medju 18 uci a kamoli medju 11 :clap:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 08 sep 2014, 18:10

Buba00 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Pokuso sam ignoriosati ove budalastine. Ali , frajer dodje poslije banovica :D i napise prvi post ovdje kod nas :roll: . On fol nesto dokazuje , on fol nesto u pravu....
Ovdje nema lijeka
za tebe i rammu ismijavali ste moje navode i onda je neko od vas napisao de nam reci neki insiderski info kad sam ja rekao za travancica vi ste se smijali a eto vam sad jel otisao jeste? I zasto vam nigdje ne kazu koliko vam je dala zvijezda za papire njegove sta mislis? A stojim iza onog sto sam napisao od prije tako da ;) Nije Ibrakovic dzaba navukao 5 6 fudbalre koja sjede po vip lozama na utakmici, ne mogu medju 18 uci a kamoli medju 11 :clap:
e cuj ne znamo ahhahah
Pa mi smo travancicu rekli da ide i da ne moze ni u Bosnu na posudbu ici :D a da bi dobio papire morao je donijeti jednu , z anase uslove finu cifru koju je platio gradacacki neki lik, 10 000 novcanica evropske unije :mrgreen:
treba li ti jos nesto :D eto celiko je cudo sto je travancic otisao , MI SMO SOKIRANI taman smo na njega racunali

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 sep 2014, 18:20

Uh što me trznu ovaj krik Dulje, hvala Bogu nije se povrijedio...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 08 sep 2014, 18:24

rammstein je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:
Ovdje nema lijeka
e cuj ne znamo ahhahah
Pa mi smo travancicu rekli da ide i da ne moze ni u Bosnu na posudbu ici :D a da bi dobio papire morao je donijeti jednu , z anase uslove finu cifru koju je platio gradacacki neki lik, 10 000 novcanica evropske unije :mrgreen:
treba li ti jos nesto :D eto celiko je cudo sto je travancic otisao , MI SMO SOKIRANI taman smo na njega racunali
A zar nije ibrak ga molio da ide u Bosnu Visocku on nije htio eto koliko lazes ti rekao da ne moze :eh: :eh: :eh: :eh: hahahahahahaha

nemoj molim te vise lagati...

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 08 sep 2014, 18:39

Buba00 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
Buba00 je napisao/la: za tebe i rammu ismijavali ste moje navode i onda je neko od vas napisao de nam reci neki insiderski info kad sam ja rekao za travancica vi ste se smijali a eto vam sad jel otisao jeste? I zasto vam nigdje ne kazu koliko vam je dala zvijezda za papire njegove sta mislis? A stojim iza onog sto sam napisao od prije tako da ;) Nije Ibrakovic dzaba navukao 5 6 fudbalre koja sjede po vip lozama na utakmici, ne mogu medju 18 uci a kamoli medju 11 :clap:
e cuj ne znamo ahhahah
A zar nije ibrak ga molio da ide u Bosnu Visocku on nije htio eto koliko lazes ti rekao da ne moze :eh: :eh: :eh: :eh: hahahahahahaha

nemoj molim te vise lagati...
Sve su u pravu. Travancicev odlazak niko od nas ne moze preboljeti. Do zadnje sekunde smo se nadali da ce ostati. Kao grom iz vedra neba je dosla informacija da odlazi i svi smo primili samarcinu.
A sad razligu ziv bio. Ako vec trolas, trolaj kvalitetno a ne sa glupostima i nebitnim dezinformacijama.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 sep 2014, 18:47

Bravo Dulja majstore.Nadam se da si nisi umorio (al vjerovatno jesi jer si jedini igro danas) jer nam trebas dobar za Zenice.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 sep 2014, 19:05

Ovom bubi trolu nije jasno da smo tu noć kada smo saznali da trava ide u Zvijezdu...plakali toliko da ni danas ne možemo piškiti.
Ohani bolan više, jesi li ti zdrav..??
Dulja ima dovoljno vremena da se odmori a kada skontam da je vrlo vrlo mlad fakat mu neće biti teško da do Zenice bude potpuno fit.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 sep 2014, 19:06

Dulja majstor, covjek kvalitetom odudara od ostatka ekipe.Radovac ulaskom unijeo zivost u ekipu,ali eto rezerva pored Jagodicevih igracina.
Samo nam treba da se povrede u ekipi u kojoj nevlada kvalitet, vec talovi i menadzerske igre.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 sep 2014, 19:10

...i da, moram ovo reči ...za Travu smo dobili čitavih 11,50KM...i gajbu pive da vratimo na Bazene jer je rego popio a nije platio.
Ps...aldine, očekujem još koju "pametnu" koja će nas do suza nasmijati. Možda nešto o toj tuči u klubu iz jula mjeseca..ili hmm nije bila tuča nego svađa..!!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 08 sep 2014, 19:14

Te noći, grad je obavila tuga i crnilo a navijači su oborenih glava pratili sve sto se dešava. Tek tu i tamo culi su se jecaji djevojaka koje su sa šalom FKS brisale suze. NAVIJAČI SU BILI BIJESNI NA UPRAVU i slali su mail-ove i poruke upravi a ispred stadiona su okačene parole. Dan žalosti! Dolazak Tana, KUP, sve sto je upraava napravali , sve su upropastili jednim jedinim potezom. Noc koju ce Koševo i Sarajevo pamtiti. Suze, bol, nevjerica... otisao je, zauvijek... Anide Travancicu, bol koji nam je nanijet tvojim odlaskom je najveci koji smo dozivjeli jos od odlaska Haseta...

ps. posebno ožalošćeni "Sarajevska pivara"

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 sep 2014, 19:15

Joj ljudi nema talova i nekih zakulisnih igara.Jednostavno Dženino neznanje i tvrdoglavost a i to je danak neiskustvu a talovi frke Ibraković-Dženo-uprava-igrači nigdje veze.Molim vas ne nasjedajte na provobacije traba bolje naravno ali da izmišljamo neke velaje pa nema žive veze ne nasjedajte molim vas. kako su nam samo za Lj.Petrovića uvalili mi bi danas imali trenera boli glava a nikad se ne sazna ko je napravio foto montažu(mislim naš MUP sve riješi fuj besposličari).Tad su nas uhvatili na ratne igre i rane je li treba i opet da budemo naivni?Dženo ne zna to je činjenica više neiskustvo nego neznanje ali ne treba mi da nasjedamo.
Sarajevo ljubavi moja!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 sep 2014, 19:17

ahahahahaahaha Rammo brate, dobičeš nagradu od Pibare za ovaj rad na temu Trava pije, Travi se ne nadam..

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 sep 2014, 19:23

@Sekac brate, samo kompletan kreten može nasjesti na priče dušebrižnika. Zar treba uopšte pričati o njihovim ublehama, lažima i podmetanjima. Pa evo ovaj @buba ti je čist primjer kakve pacijente šalju da nam otvore oči.
...@ dona, aldin ...buba...sve je to isti lik...iz priče mu se vidi

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 08 sep 2014, 19:25

Buba ga neko u mozak.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 sep 2014, 19:27

Haj to sto anamo oni plasiraju price, i to mi i nije neko cudo,vec mi je smijesno sto se nasi loze,na njihove nebuloze.Imamo dva covjeka u klubu,a to su Kusturica i Selimovic koji drze sve pod kontrolom.Ocito se mi navijaci Sarajeva,ne mozemo pomiriti sa cinjenicom da se više ne pitamo ni ko ce ni kad, biti trener Sarajeva.Trener Sarajeva ce biti onaj ko bude imao podrsku te gore dvojice,i tu je kraj price,sviđalo se to nama ili ne.
Mislim da treba da prestanemo pisati i nasjedati na price o nekim zavjerama i glupostima, između Uscuplica i Ibrakovica.Sa pobjedom u Zenici i na Kosevu protiv Drine, sve ce doci na svoje mjesto.
Daj malo da se okrenemo,i komentarisemo tekmu u Zenici,a Bubu i ostale insekte da pocnemo ignorisati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 sep 2014, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 08 sep 2014, 19:29

Nisam rekao da vam je krivo bilo a sta ti pricas da ti nisi dao ... ovdje ti neka faca na forumu de baa pusti supljee.. Ne zanima me ja sam rekao svoje i vidjet cemo i zavrsi sa tim uzivajte sa Ibrakovicem , Puricem , Kosticem , Mitrevskim , Kuadio , Petrovic , i tako tih nekih igraca inace velikim nadolazecim zvijezdama hahaha ;) i usput ofirno to ispitvanje Maka Muharemovica mali je dobio nogu u Zelju nadam se da je dobro dosao u tu famoznu Akademiju vi i vasi polovni turniru i opet ce vam juniori dobiti 3 ;) znate od koga :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.