U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
@vlakanje Da ste ravnodušni to je odavno jasno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
kako nema, pola reprezentacije igraloinvincible1921 je napisao/la:Gledajte dobro ovo nas ocekuje i od A selkecije nakon 5-6 godina ukoliok se savez ne uozbilji. Sramota je da u A timu nemaju 3 igraca koja su igrala u nasoj ligi(ne racunajuci cimerota,zakarica i slicne). Nestalo dijaspore u21 tako ce je nestati i u A timu i sta ces onda ? Sto neko rece tesko je nagovorit djecu ciji su roditelji iz BiH da igraju za nas a kamol djecu njihove djece.... Pored saveza i raja snosi veliki dio krivice za stanje u nasem klupskom fudbalu. "j.bo nasu ligu ko to prati", "cuj nasa liga jel se igra to " , "ma ja ti pratim real oni dobro igraju" ...pa sto onda ne prati njemacku,spaniju one su puno bolje repke od nase? O licemjerstvu da ne govorim niko ne prati da je marka ulaz ne bi niko dolazio na nase stadione izuzev ovih sto vec dolaze, al ZATO SVI HLADNO OCEKUJU DA SE NA NASIM TERENIMA RODI NEKI NOVI DZEKO ILI PJANIC....tako nam je kako nam je i kad smo de.bili i nek nam je.
dino-92 je napisao/la:ili zenica ili kosevo, drugi stadioni u drzavi nemaju licencepropuh je napisao/la:A koji je razlog pa igraju na Kosevu, inace zainteresovanst za maladu repku je ogromna pa moraju na najvecem stadionu igrati.
Em igraju ko Bayern em je uzarena atmosfera na tribinama
I na kraju, Uprava FK Sloboda je zauzela čvrst stav i uputiće zvaničnu kandidaturu N/FS BIH da naš klub i grad Tuzla budu ,,gnijezdo" za našu U-21 reprezentaciju u njenom trogodišnjem ciklusu kvalifikacija.
"U februaru smo kandidrali za meč A tima i dobili ga. Vjerujemo da ćemo dobiti i Zmajiće", poručuju iz Uprave našeg kluba.
iz svog posta ti to izvuces...Mancini je napisao/la:@vlakanje Da ste ravnodušni to je odavno jasno.
ja sam komentaris'o iz razloga sto znam i pratim Vladu kao i sav fudbal na ovim prostorima...
moze se U-21 cak i na stadionu veleza igrat, uefa dopustila mec sa crnom gorom, bilo prepuno mada je bezze prijateljska bila!Chinaglia je napisao/la:dino-92 je napisao/la:ili zenica ili kosevo, drugi stadioni u drzavi nemaju licencepropuh je napisao/la:A koji je razlog pa igraju na Kosevu, inace zainteresovanst za maladu repku je ogromna pa moraju na najvecem stadionu igrati.
Em igraju ko Bayern em je uzarena atmosfera na tribinamaI na kraju, Uprava FK Sloboda je zauzela čvrst stav i uputiće zvaničnu kandidaturu N/FS BIH da naš klub i grad Tuzla budu ,,gnijezdo" za našu U-21 reprezentaciju u njenom trogodišnjem ciklusu kvalifikacija.
"U februaru smo kandidrali za meč A tima i dobili ga. Vjerujemo da ćemo dobiti i Zmajiće", poručuju iz Uprave našeg kluba.
monolog kvazi selektora na djelu, lik izgleda ne misli podnijet ostavku.
Kakav demagog,manipulator
A sta drugo ocekivati,ne kazu dzaba s kim si onakav si.
Sa kakvim moralnim nakazama mi imamo posla.Strasno

A sta drugo ocekivati,ne kazu dzaba s kim si onakav si.
Sa kakvim moralnim nakazama mi imamo posla.Strasno
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovome bi i Lagumdžija aplaudirao, kakav retoričar 
Kakav govor, Jagodića.
Vjerujem da mu je trebalo dan ili dva da ga nauči napamet
.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- invincible1921
- Kontakt:
Ne racunajuci omladniske kategorije i par nastupa za prvi tim ja izuzev dzeke i sunjica u prvih 11 ne mogu da nadjem nijednog drugoggiannini je napisao/la:kako nema, pola reprezentacije igraloinvincible1921 je napisao/la:Gledajte dobro ovo nas ocekuje i od A selkecije nakon 5-6 godina ukoliok se savez ne uozbilji. Sramota je da u A timu nemaju 3 igraca koja su igrala u nasoj ligi(ne racunajuci cimerota,zakarica i slicne). Nestalo dijaspore u21 tako ce je nestati i u A timu i sta ces onda ? Sto neko rece tesko je nagovorit djecu ciji su roditelji iz BiH da igraju za nas a kamol djecu njihove djece.... Pored saveza i raja snosi veliki dio krivice za stanje u nasem klupskom fudbalu. "j.bo nasu ligu ko to prati", "cuj nasa liga jel se igra to " , "ma ja ti pratim real oni dobro igraju" ...pa sto onda ne prati njemacku,spaniju one su puno bolje repke od nase? O licemjerstvu da ne govorim niko ne prati da je marka ulaz ne bi niko dolazio na nase stadione izuzev ovih sto vec dolaze, al ZATO SVI HLADNO OCEKUJU DA SE NA NASIM TERENIMA RODI NEKI NOVI DZEKO ILI PJANIC....tako nam je kako nam je i kad smo de.bili i nek nam je.
=\_1921_/=
Mlada moze igrati na skoro svim stadionima premijerlige i definitivno je steta sto ona ne igra u gradovima gdje A- tim ne igra. Od Bihaca preko Gradacca, Tuzle, Mostara na kraju sto ne i Banja Luka ni tamo nebi imali manju posjetu od ove na Kosevu.Chinaglia je napisao/la:dino-92 je napisao/la:ili zenica ili kosevo, drugi stadioni u drzavi nemaju licencepropuh je napisao/la:A koji je razlog pa igraju na Kosevu, inace zainteresovanst za maladu repku je ogromna pa moraju na najvecem stadionu igrati.
Em igraju ko Bayern em je uzarena atmosfera na tribinamaI na kraju, Uprava FK Sloboda je zauzela čvrst stav i uputiće zvaničnu kandidaturu N/FS BIH da naš klub i grad Tuzla budu ,,gnijezdo" za našu U-21 reprezentaciju u njenom trogodišnjem ciklusu kvalifikacija.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Mlada moze igrati na skoro svim stadionima premijerlige i definitivno je steta sto ona ne igra u gradovima gdje A- tim ne igra. Od Bihaca preko Gradacca, Tuzle, Mostara na kraju sto ne i Banja Luka ni tamo nebi imali manju posjetu od ove na Kosevu.[/quote]
Bosna i Hercegovina se nigdje ne mrzi kao u Banjoj Luci.Tu igrati"domaću"utakmicu bi bila blago rečeno ludost.
Bosna i Hercegovina se nigdje ne mrzi kao u Banjoj Luci.Tu igrati"domaću"utakmicu bi bila blago rečeno ludost.
ok nisam to znao. no nije bitno, imas samo 3 stadiona u drzavi koji ispunjavaju kriterije.Kevin je napisao/la: Nije istina!
Pecara ima istu licencu kao dva navedena..
mogu ljudi svasta izjaviti, ako nema uslova onda nema, pa ti mozes kandidirati i za evropsko prvenstvo.Chinaglia je napisao/la:I na kraju, Uprava FK Sloboda je zauzela čvrst stav i uputiće zvaničnu kandidaturu N/FS BIH da naš klub i grad Tuzla budu ,,gnijezdo" za našu U-21 reprezentaciju u njenom trogodišnjem ciklusu kvalifikacija.
jedno je prijateljska, koje se mogu igrati kod mene u basti, a drugo zvanicne utakmice gdje imaju propisi koji se moraju ispuniti.
kao sto si rekao, bila je samo prijateljska, ne zvanicna.mikki21 je napisao/la: moze se U-21 cak i na stadionu veleza igrat, uefa dopustila mec sa crnom gorom, bilo prepuno mada je bezze prijateljska bila!
za kvalifikacije kod u21 stadion mora biti najmanje druge uefa kategorije. to znaci izmedju ostalog da mora imati 100m² za potrebe medije, mora imati salu za preskonferencije, mora imati reflektore itd itd, moze se sve naci na uefinoj stranici. vecina nasih stadiona vec propada kod tacke reflektora
Menadžerska reprezentacija U-21 za mlade igrače da se prodaju i da jagodić od menadžera uzme pinku za poziv J**+ se njemu za BIH bilo koju reprezentaciju svakako je popušio zadnji u grupi i sve zasro živo.
koji si ti lik, pa neće podnijeti kandidaturu ako ne ispunjavaju uslovedino-92 je napisao/la:mogu ljudi svasta izjaviti, ako nema uslova onda nema, pa ti mozes kandidirati i za evropsko prvenstvo.Chinaglia je napisao/la:I na kraju, Uprava FK Sloboda je zauzela čvrst stav i uputiće zvaničnu kandidaturu N/FS BIH da naš klub i grad Tuzla budu ,,gnijezdo" za našu U-21 reprezentaciju u njenom trogodišnjem ciklusu kvalifikacija.
jedno je prijateljska, koje se mogu igrati kod mene u basti, a drugo zvanicne utakmice gdje imaju propisi koji se moraju ispuniti.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E cuj 1:4

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
momirpeh je napisao/la:Mlada moze igrati na skoro svim stadionima premijerlige i definitivno je steta sto ona ne igra u gradovima gdje A- tim ne igra. Od Bihaca preko Gradacca, Tuzle, Mostara na kraju sto ne i Banja Luka ni tamo nebi imali manju posjetu od ove na Kosevu.
Bosna i Hercegovina se nigdje ne mrzi kao u Banjoj Luci.Tu igrati"domaću"utakmicu bi bila blago rečeno ludost.[/quote]
Nek igraju to je aljo potpiso ovako nakardno uređeenje države, dan žalosti u federaciji nje u rs to nema nigdje, a fol država ej budalaštine.
podhitno vratiti skandiranje "savez napolje". ovi su mislima još u brazilu. kad se očekivalo da nakon finansijske injekcije počnu poboljšavati stvari u mlađim kategorijama, U21 reprezentacija krene autobusom prema beču.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 08 sep 2014, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Previše pametujete čuj ovo će se desiti i A repci za koju godinu hoće al u qrcu. Generacija 96,97 je strašno talentovana i ne vjerujem da smo ikad imali bolju. Ova repka trenutna je loša kao što će biti i 94,95. Smijeniti Jagodića koji uzima keš a dovesti Bajramovića. U generaciji 96,97 imamo Husića, braću Hadžikić, Ćutahiju, Mihojevića, Memiju, Halilovića, Modića, Radovca, Gojaka, Salanovića, Hajrića, Hairlahovića, Kuzmanovića plus ovi igrači što se savez treba potruditi da ih dovede pod našu zastavu Suljića, Halvadžića, Bahtića, Bektića, Efendića i ostale.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- el-fighter
- Kontakt:
Jagodicu treba dati otkaz, a vjerujem da ce on sam to uraditi. Treba mu dati funkciju u Savezu da radi sa ovim mladim igracima sirom Evrope koji se dvoume izmedju nase i neke druge reprezentacije. U tome je cini mi se dobar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.