dubrovnik je napisao/la:Je li to nekima sada i Vranjes postao klasa. Boze pomozi tako je sef rekao pa i vi udarite kao papagaji. Zapravo je nevjerovatno zašto čovjek onda nema kluba. Bicakcic mora sve to gledati i čekati šansu inače ce postati izdajica. Par stopera koji bi igrali kod svakog trenera na svijetu su zamijenjeni lošijim a neke face traže opravdanje za to. Zukanovica i Bicakcic su trenutno bolja stoperski polovica BIH ali ljudi izgleda imaju milion mana, dok je Vranjes okretna igračima. Da li je i on slučajno u Germaniji. Još jedna doza Susica i vise nitko neće htjeti ni igrati za BIH, toliku ljubav ova ekipa u savezu i selektor rađaju kod igrača. Nema Kole mora izbacit kojeg dobrog igrača iz sastava vas vrli tupko.
Ti ne razumijes to za Vranjesa.To sto on nema kluba ne znaci da on nije klasa vec samo znaci da niko osim Papeta nije vidio tu klasu.A svi strucnjaci svijeta su nula za Papeta,bitna je njegova procjena jer on ne grijesi.
Pomirite se da se prvo zadovoljavaju licni interesi i talovi pa tek onda sve ostalo.Ako je utaljeno da Vranjes igra ima da igra taman da mu je konkurent Ramos licno.
Dajte ljudi nemojte biti djeca.
Jedino sto je problematicno sto ce jedan Bičakčić u nekom trenutku reci,ma znas sta papak,.ebi si terma i ti i tvoji talovi,tvoj buraz,tvoji menadzeri i razguliti.I nece samo on,bice ih jos.Jer ne mozes dozvolit da te neko ebe u zdrav mozak ako imas mrvu dostojanstva.
Cuj ja sam bundesligaski stoper,jedan od najbolje ocijenjenih i jedan od perspektivnijih ali ipak ja necu igrat nego ce igrat igrac koji ne igra nigdje i koji kosta 100 maraka.Pa dje to jos ima,ja znam jedino da je bilo u Srbiji.