samosarajvo je napisao/la:Bravo Dulja majstore.Nadam se da si nisi umorio (al vjerovatno jesi jer si jedini igro danas) jer nam trebas dobar za Zenice.
Dobar je Dulja bio danas, ne volim previše hvaliti i reći da je bio najbolji, ali je bio jedan od možda trojice koji su u onom sivilu pokazali i malo više.
Nažalost mislim da se umorio i to previše, put u Austriju i nazad autobusom još danas 90 minuta, puno je to. Koliko god on bio spreman, a jeste sigurno, treba i njemu malo odmora.
Što se tiče utakmice u Zenici, mi sad svu energiju treba da okrenemo tamo i da pokušamo ostvariti neki dobar rezultat. Koliko god mi mislili da su domaćini u nekoj krizi to njihovi rezultati u posljednje tri utakmice demantuju. Prvo su u BL odigrali jednu izuzetno kvalitetnu utakmicu, ali su nezasluženo poraženi, zatim kući remi sa Mostarcima i ako su tu bili veoma blizu pobjede, i sigurno ne bi bila nezaslužena. A onda pobjeda u gostima kod ekipe s kojom smo se mi mučili. Sve ove stvari nam trebaju poslužiti kao razlog da ih shvatimo veoma ozbiljno. Još kad dodamo na to silnu motivaciju koju njihovi igrači dobiju kada im mi dolazimo u goste, možemo reći da nas čeka izuzetno teška utakmica.
Vjerujem da nam je ova pauza dobro došla da skupimo snage i kući donesemo pozitivan rezultat. Mada se neki igrači nisu baš odmorili.
Ovu utakmicu definitivno poštedjeti Radovca i Duljevića, možda Dulju ubaciti u drugom poluvremenu da odradi neku svoju majstoriju. Ukoliko Cimirot sutra ne nastupi (što je izvjesno) njega ubaciti od prve minute a ako nastupi onda šansu dati Kovačeviću u paru sa Kostićem. I Cimiju je potreban odmor, ako nastupi sutra.
Nadati se da ćemo igrati u onoj našoj najboljoj 4-4-2 formaciji.
Pred prošlu utakmicu od igrača sam želio da pruže onoliko koliko mogu, i pružili su koliko su mogli ali to nije bilo dovoljno za bolji rezultat. U subotu od njih očekujem da igraju najbolje što znaju a znaju mnogo.