Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Strašan meč naših momaka, ne mogu vam opisati kakva ludnica u jednoj kafanici u Boriku, znači gazda nakon treće četvrtine punoj kafani daje džaba Nektara... Bilo je večeras ljepota biti navijač Srbije, (kad to nije uopšte). Naši odigrali vrhunsku partiju, sjajna defanziva i odlična ofanziva, sve je išlo od ruke protiv odlične Grčke. Ubjedljivo naša najbolja partija, ukoliko ovo izdanje ponovimo idemo do polufinala.
Svi su bili vrhunski, al jedan je Krle... Ko razumije shvatiće! AJ SRBIJA!
Svi su bili vrhunski, al jedan je Krle... Ko razumije shvatiće! AJ SRBIJA!
Bravooo momci, fantastican mec, ovako se igra za Srbiju

-
felix123
- Kontakt:
Bjelica najbolji igrač Srbije 
Prije početka fudbala još dvojicu da prokomentarišem. Krleta i Jovića.
Krle je došao na prvenstvo bez priprema, doslovno. Vidjelo se kroz grupu da jednostavno nije to to. Znalo se da se mora sačekati na njegov doprinos. On može puno više, na kraju krajeva onaj zicer na kraju treće je potvrda, a kada Krle da ono što se očekuje, sigurnost dobija cio tim. Jer on je naš vođa. Očekujem još bolju njegovu partiju u narednom meču, a samim time i olakšanje sjajnom Raduljici.
Jović, čovjek koji je okarakterisan kao Mutin menadžerski turista u Španiju. Vidjelo se tokom priprema da grize kao lav, iako su ga neki vrijeđali kako je do 22 godine najveću stvar napravio kao šesti igrač Radničkog. Na ovom prvenstvu konstantan, večeras se bacao za svakom loptom, nevjerovatan defanzivni doprinost... Eh da je tu Milosavljević, kakav bi mi defanzivni nivo igre imali...
Krle je došao na prvenstvo bez priprema, doslovno. Vidjelo se kroz grupu da jednostavno nije to to. Znalo se da se mora sačekati na njegov doprinos. On može puno više, na kraju krajeva onaj zicer na kraju treće je potvrda, a kada Krle da ono što se očekuje, sigurnost dobija cio tim. Jer on je naš vođa. Očekujem još bolju njegovu partiju u narednom meču, a samim time i olakšanje sjajnom Raduljici.
Jović, čovjek koji je okarakterisan kao Mutin menadžerski turista u Španiju. Vidjelo se tokom priprema da grize kao lav, iako su ga neki vrijeđali kako je do 22 godine najveću stvar napravio kao šesti igrač Radničkog. Na ovom prvenstvu konstantan, večeras se bacao za svakom loptom, nevjerovatan defanzivni doprinost... Eh da je tu Milosavljević, kakav bi mi defanzivni nivo igre imali...
@lumani svaka čast...
@dejane ma sledećih 10 ga neće biti, ali nije sad ni bitno
JA SAM ODUŠEVLJEN!!!
@dejane ma sledećih 10 ga neće biti, ali nije sad ni bitno
JA SAM ODUŠEVLJEN!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ne voli @DANTES Kalinu pa to ti je.

I ja.DANTES je napisao/la:JA SAM ODUŠEVLJEN!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znaci ovo nikako nisam ocekivao. Ocekivao sam veliku borbu, utakmicu na jednu loptu.. ali razbijanje od 20 razlike, nikako. Kakvi kraljevi! Divim im se!
Kalina me najvise iznenadio. Nisam ocekivao ovakvu igru.. ladno se istripovao da je Blejk Grifin
Bogdan je pokazao kako moze odigrati, on je jednostavno igracina. Krle se polako vraca, Teodosic je vodja u svakom smislu, a Raduljica jede centre. Veliko bravo i za Bjelicu.. izgleda nonsalantno, ali lik unistava. Sve u svemu, veliko bravo za sve na borbenosti i igri.
U 1/4 finalu idemo vjerovatno na Brazilce opet.. Savrsena prilika da im se osvetimo. Ono njihovo krilo nam ne moze dva puta u 5 dana ubaciti onoliko trojki da **** jez jeza.
Kalina me najvise iznenadio. Nisam ocekivao ovakvu igru.. ladno se istripovao da je Blejk Grifin
Bogdan je pokazao kako moze odigrati, on je jednostavno igracina. Krle se polako vraca, Teodosic je vodja u svakom smislu, a Raduljica jede centre. Veliko bravo i za Bjelicu.. izgleda nonsalantno, ali lik unistava. Sve u svemu, veliko bravo za sve na borbenosti i igri.
U 1/4 finalu idemo vjerovatno na Brazilce opet.. Savrsena prilika da im se osvetimo. Ono njihovo krilo nam ne moze dva puta u 5 dana ubaciti onoliko trojki da **** jez jeza.
ma nemam ništa protiv, ali je neupotrebljiv u napadu, neka energičnija verzija keselja(marko je bar znao vezati trice)alan_kardec je napisao/la:ne voli @DANTES Kalinu pa to ti je.![]()
I ja.DANTES je napisao/la:JA SAM ODUŠEVLJEN!!!
no, rado ću ja pojesti svoja **** i reći bravo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A dobro Srbi, što sam vam ja rekao
Bravo!!
Idemo dalje, sad za polufinale!
Bravo!!
Idemo dalje, sad za polufinale!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Iako smo se sa Argentincima šprdali na zadnjoj prijateljskoj, ja bih nekako volio da Brazil prođe i da im vratimo za onaj poraz u grupi. A i ne sjećam se da nas je i u jednom sportu jedna selekcija dva puta dobijala na jednom takmičenju.
Ima Sale još puno da uči da bi postao vrhunski trener,a li jedno je neupitno, zna da podigne motiv i ekipu do maksimuma. Ako ih večerašnji zagrljaj nije doveo do stadija totalnog ekstremizma ne znam kad će. Samo ne treba sad da se stvara nepotrebna euforija, jer to je najgore u sportu. I dalje smatram da su neki zalutali u nacionalni dres, ali Bože moj...
Ima Sale još puno da uči da bi postao vrhunski trener,a li jedno je neupitno, zna da podigne motiv i ekipu do maksimuma. Ako ih večerašnji zagrljaj nije doveo do stadija totalnog ekstremizma ne znam kad će. Samo ne treba sad da se stvara nepotrebna euforija, jer to je najgore u sportu. I dalje smatram da su neki zalutali u nacionalni dres, ali Bože moj...
ne znam. kažu da je teško jednu ekipu dobiti dva puta na istom takmičenju, ali ovaj brazil je baš moćan. pogotovo na visokim pozicijama.
ne sumnjam da će naši biti motivisani do neba, ali polako, samo borbeno srčano i hrabro..
ne sumnjam da će naši biti motivisani do neba, ali polako, samo borbeno srčano i hrabro..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
lumani je napisao/la:lumani je napisao/la:Srbija uzima Grke danas.Ne vidim nacin kako vas mogu dobiti.
Sve objasnio...ekipa gdje igraci ne posjeduju skok shut,ne moze nikada dobiti Srbiju.
Čestitke komšije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
[youtube][/youtube]

odigrali muski i pobjedili
bravo
bravo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znači vreme je.Texi je napisao/la:Imamo jako zanimljiv istorijat duela sa Grcima. Dobili smo ih 6 puta zaredom a zatim izgubili 3 puta zaredom. Od tih 6 pobeda, 4 su ostvarene u Grčkoj.
Prvo smo ih savladali na EP '95 u grupi a zatim i u polufinalu. Onda je usledila pobeda u grupi na OI '96 u Atlanti. Sledeća pobeda je na EP '97 u Barseloni, u pitanju je polufinalni meč. I na kraju, na SP '98 u Grčkoj pobeda u drugoj fazi (grupi) a zatim i u polufinalu.
Oni su prvi put slavili na EP '03 u Švedskoj, u meču za 5. mesto. Sledeća pobeda je na EP '07 u Španiji, pobeda u grupi posle produžetka. Mi smo tada sa Mokom doživeli tri poraza a oni su bili aktuelni prvaci iz Beograda '05. Tu smo se izvukli trojkom Gurovića sa centra i ako se može tako reći, u tom meču smo bili najbliži pobedi.![]()
Poslednja njihova pobeda je u Litvaniji u razigravanju od 5. do 8. mesta. Izgubili smo meč 10 razlike a prvu četvrtinu 34-8. Naš kapiten Krstić izjavi posle poraza od Rusije da ne zna kako će pronaći motiv za meč sa Grcima (a igramo za kvalifikacioni turnir za OI) i naravno Burusis nas napuni zbog stolice.
Da li je vreme za prekid te serije poraza u međusobnim duelima ? Da li je vreme za prekid njihove serije 5-0 na prvenstvu i naše 0-3 u jačim utakmicama ? Da li je vreme da mi odigramo najbolji meč na prvenstvu a da oni odigraju jedan loš ? Da li su oni favorit ? Jesu. Da li je na njima pritisak ? Jeste.
Da li će naši biti napaljeni nakon Španije i Saletove tehničke ? Hoće. Da li će biti težak meč ? Hoće. Jesmo li mi najbolji kad je najteže ? Jesmo.
Da li imamo Micova da im pokloni pobedu ? Nemamo.
Da li je vreme da pošaljemo kući još jednu ekipu sa pozivnicom ? Da li nas neko može dobiti 2 puta na istom takmičenju ? Teško. Da li nas je nekada neko dobio ? Ne sećam se.
Da li će Viera opet šutirati trojke 6/9 ? Neće. Da li će Spliter ikada više u svom životu imati više asistencija od Huertasa (i Teodosića) ? Neće. Hoćemo li ga udvajati ? Nećemo. Da li će njihovi bekovi imati večnost da se nameste za šut ? Ne.
Da li će se igrati brzo, kako njima odgovara ? Neće. Da li će to biti meč sa dosta preokreta kao prvi ? Neće. Da li će se igrati u serijama ? Ne. Da li će oni pogoditi sve kao protiv Argentine a mi sve kao protiv Grčke ? Ne.
Da li će to biti ružna utakmica na mali broj poena ? Hoće. Da li će meč rešiti odbrana ? Hoće. Ko se bolje snalazi u takvim mečevima ? Mi. Ko zna da igra eliminacione mečeve na jednu loptu ? Mi.
I opet, da li smo najbolji kad je najteže ? Jesmo. Da li su oni ? Nisu. Ko godinama ima dobar tim a nikako da to iskoristi ? Oni.
Da li je Kalinić igrao prvi meč ? Nije. Da li Sale zna šta radi ? Zna.
Da li imamo pravo na poraz ? Nemamo.
I think I'm a pussy one.
Texi je napisao/la: Znači vreme je.
Da li je vreme da pošaljemo kući još jednu ekipu sa pozivnicom ? Da li nas neko može dobiti 2 puta na istom takmičenju ? Teško. Da li nas je nekada neko dobio ? Ne sećam se.
Da li će Viera opet šutirati trojke 6/9 ? Neće. Da li će Spliter ikada više u svom životu imati više asistencija od Huertasa (i Teodosića) ? Neće. Hoćemo li ga udvajati ? Nećemo. Da li će njihovi bekovi imati večnost da se nameste za šut ? Ne.
Da li će se igrati brzo, kako njima odgovara ? Neće. Da li će to biti meč sa dosta preokreta kao prvi ? Neće. Da li će se igrati u serijama ? Ne. Da li će oni pogoditi sve kao protiv Argentine a mi sve kao protiv Grčke ? Ne.
Da li će to biti ružna utakmica na mali broj poena ? Hoće. Da li će meč rešiti odbrana ? Hoće. Ko se bolje snalazi u takvim mečevima ? Mi. Ko zna da igra eliminacione mečeve na jednu loptu ? Mi.
I opet, da li smo najbolji kad je najteže ? Jesmo. Da li su oni ? Nisu. Ko godinama ima dobar tim a nikako da to iskoristi ? Oni.
Da li je Kalinić igrao prvi meč ? Nije. Da li Sale zna šta radi ? Zna.
Da li imamo pravo na poraz ? Nemamo.
Da li @Texi, @Aca informacija, @KohNikol, @Maksa seru kao jedan
-SERU
Aca na ss.ba forumu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kad ti @MaGiCa napiše da sereš onda znaš da nešto nije u redu s tobom.
I kako sad da objasnim čoveku da ja nisam Aca Stojanović ?
I think I'm a pussy one.
nikako... razotkriven si... ovo su ti vjerovatno nikovi na drugim forumima...Texi je napisao/la:Kad ti @MaGiCa napiše da sereš onda znaš da nešto nije u redu s tobom.![]()
ha sad znamo gdje je magica bio ova dva mjeseca, istraživao texija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.