Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Što je igro igro je, to bi bile te minute u ovim kvalifikacijama... Nema većeg odrona na svijetu od glupog Bošnje!!!
Lično mi je rekao da voli Bosnu ali da će igrati za Sloveniju.Interista je napisao/la:Dino Hotic za mladu repku Slovenije usao u 78 i zabio dva gola
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
momirpeh je napisao/la:Lično mi je rekao da voli Bosnu ali da će igrati za Sloveniju.Interista je napisao/la:Dino Hotic za mladu repku Slovenije usao u 78 i zabio dva gola
Srce u Bosni, guza v Slovenija. Klasika
Ovi iz U21 su dosta solirali Duljevic dribling šut i tako 4-5x,onda Hajrović amaterski u odbrani,a trebo bi bit nosilac,Maletic isto slab iako igra u Holandiji..Nije dobro treba mijenjati svijest igraca ,odnos prema reprezentaciji i skupljati igrace po strani dok jos mozemo,kao sto rece @Mrmuscle postoje ljudi koji su zaduzeni za to murat jaha i denijal piric džaba vi pišete ovdje hadžigrahić suljič ovaj onaj..
- el-fighter
- Kontakt:
Vidi Salanovica ja konto on se zeza da ce igrati za konobare, a lik u prvih 11 protiv Rusije.
Zamislite sada lik zabije gol i digne dres, a na majici ispod pise "Za moje mahalce"
@denilson ajd ti momak u Rvatsku, ako te tamo iko zeli
Zamislite sada lik zabije gol i digne dres, a na majici ispod pise "Za moje mahalce"
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako ne zna loptati ili igrati tenis, u 'rvacku je dobrodosao kao ebola.el-fighter je napisao/la:Vidi Salanovica ja konto on se zeza da ce igrati za konobare, a lik u prvih 11 protiv Rusije.![]()
Zamislite sada lik zabije gol i digne dre, a na majici ispod pise "Za moje mahalce"
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Samo bi zamolio da se vise nepise o tim strancima na ovoj temi, znaci Seferovicom, Alilovicem, ovim Pennism... inace mozemo poceti pisati i o Januzovicu, Marinu, Handanovicu itd itd itd ...svi oni su mogli da biraju i odabrali su svoje.... za meine oni vise nisu Bosanci ....karj price!!! Okreniti se nekim novim imenima!
Denilson de ga p@pu$i i razguli u svoje jato
- Principatus
- Kontakt:
Na stranu ovo sa Salanovicem, samo da ne bude sa Bekticem poziv 5 do 12. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Bravo za savez što su sačekali do zadnjeg trena i poziva Dennisa za Lihtenštajn pa onda molili zovite vi nama igrače iz Sarajeva i Želje koji nisu u stanju pobijedit Zvijezdu i Slobodu a kamoli da se takmiče sa ozbiljnim mladim fudbalerima.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Koji je tebi qrac više,popusti malo igrače Želje,ima i u Želji talenata koji igraju i koji će igrati za reprezentaciju sa ponosom,Željo je uvijek stvarao igrače za reprezentaciju,imamo najjaci omladinski pogon u državi,dajemo šansu svojim mladim igračima i to će se u budućnosti još više praktikovati..Pennis da je htio da igra za BiH igrao bi,eto mu sad nek igra za amatere i nek uživa,ocekujem da ce se plasirati sa svojom državom na EP..Vandelanoite je napisao/la:Bravo za savez što su sačekali do zadnjeg trena i poziva Dennisa za Lihtenštajn pa onda molili zovite vi nama igrače iz Sarajeva i Želje koji nisu u stanju pobijedit Zvijezdu i Slobodu a kamoli da se takmiče sa ozbiljnim mladim fudbalerima.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Principatus
- Kontakt:
Na jednu stranu sto su ovaj momak i familija mu bez ambicija i bez trunka patriotizma. No jedan amater, covjek koji o svom trosku putuje i radi, je imao kontakt sa Salanovicem kad ikad i upozoravao na ovo.
Lagano bi bilo sada svu krivicu Salanovicu i familiji dati, no kada se pogleda u proslost i kako se tu radilo...posebno u A selekciji, onda ne treba ni cuditi nacin rada u drugim selekcijama.
Ponovicu ako treba 100 puta: Susic je htio natjerati Kolasinca, da igra za U21 BiH. U to vrijeme je Kolasinac nastupao u Champions League i u Bundesligi. Tek pregovori sa menadzerom su doveli do poziva u A selekciju. No Susic je pozvao Hadzica i bratica Tinu, anonimuse iz nizih liga, propale talente, skoro pa direktno na svjetsko prvenstvo.
To je jedna ogromna diskrepancija koju i slijepac vidi. I dok kriminal i sitni interesi pojedinaca budu vladali u A selekcji i mladjim selekcijama, dok kriminalci budu vladali u savezu: Nece ici na bolje. Zasad su jedina snaga i energija ovog boljitka profesionalni momci u A repci koji su odrasli pod drugim okolnostima.
Lagano bi bilo sada svu krivicu Salanovicu i familiji dati, no kada se pogleda u proslost i kako se tu radilo...posebno u A selekciji, onda ne treba ni cuditi nacin rada u drugim selekcijama.
Ponovicu ako treba 100 puta: Susic je htio natjerati Kolasinca, da igra za U21 BiH. U to vrijeme je Kolasinac nastupao u Champions League i u Bundesligi. Tek pregovori sa menadzerom su doveli do poziva u A selekciju. No Susic je pozvao Hadzica i bratica Tinu, anonimuse iz nizih liga, propale talente, skoro pa direktno na svjetsko prvenstvo.
To je jedna ogromna diskrepancija koju i slijepac vidi. I dok kriminal i sitni interesi pojedinaca budu vladali u A selekcji i mladjim selekcijama, dok kriminalci budu vladali u savezu: Nece ici na bolje. Zasad su jedina snaga i energija ovog boljitka profesionalni momci u A repci koji su odrasli pod drugim okolnostima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Diskrepancija
Tu riječ nisam čuo ima hiljadu godina 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Nije teško savezu "natjerati" Salanovića, Tankovića i Seferovića da igraju za nas ali zašto bi to radili? Sušić pravi mjesto svojim igračima od kojih uzima pare, njemu nije potrebna konkurencija Sušiću, Vršajeviću, Hadžiću iako i trenutno ovi fudbaleri nisu ni među naših 40. Sušić je naravno tjerao i Kolašinca od našeg dresa jer je pravio prostor za Jozinovića ali kad više nije mogao odustao je od toga. Pogledaj naše spiskove pa pogledaj spisak igrača iz Hrvatske, Srbije, Švicarske, Austrije, Njemačke,zemalja Skandinavije uvijek ima neko naš. Ti igrači bi sigurno zaigrali za nas pa i ovi Hrvati i Srbi da im se obeća minutaža i poziv ako budu na zadovoljavajućem nivou, a ne ovako kad pogledam naš spisak odma znam igrače koji daju pare da su tu čak znam i koliko se uzima za poziv u repku.Principatus je napisao/la:Na jednu stranu sto su ovaj momak i familija mu bez ambicija i bez trunka patriotizma. No jedan amater, covjek koji o svom trosku putuje i radi, je imao kontakt sa Salanovicem kad ikad i upozoravao na ovo.
Ponovicu ako treba 100 puta: Susic je htio natjerati Kolasinaca, da igra za U21 BiH. U to vrijeme je Kolasinac nastupao u Champions League i u Bundesligi. Tek pregovori sa menadzerom su doveli do poziva u A selekciju. No Susic je pozvao Hadzica i bratica Tinu, anonimuse iz nizih liga, propale talente, skoro pa direktno na svjetsko prvenstvo.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- Principatus
- Kontakt:
Hebem mu misa na njemackom tu rijec izuzetno rado upotrebljavam, posebno kada nekoga kulturno napadam, morao sam googlati da utvrdim da i kod nas postoji.Virtu4l je napisao/la:DiskrepancijaTu riječ nisam čuo ima hiljadu godina
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Uvjek je priča oko uzimanja love od menadžera za poziv. Pričalo se da je i Besic platio... igrači kao Kolasinac, Hajrovic ne osjećaju Bosnu, ali su im roditelji ti koji su na kraju presudili. Tankovicu, Halilovicu, Seferovicu, Salanovicu,.... Treba je@ati mater i oca, a njih poštedite. 1 mladi su, 2. Nisu osjetili Bosnu......
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:Uvjek je priča oko uzimanja love od menadžera za poziv. Pričalo se da je i Besic platio... igrači kao Kolasinac, Hajrovic ne osjećaju Bosnu, ali su im roditelji ti koji su na kraju presudili. Tankovicu, Halilovicu, Seferovicu, Salanovicu,.... Treba je@ati mater i oca, a njih poštedite. 1 mladi su, 2. Nisu osjetili Bosnu......
Pa zasto se prica da je neko nekom platio???? Zato sto nas narod (pogotovo ovi dobro neskolovani) nije drugacije naucio, to je osnova naseg drustva i onda ljudi odma misle da to mora biti u svim segmentima drustva pa tako i u fudbalu..nisu navikli da neko nesto dobije radi zasluge ili radi toga sto neko u njemu vidi neki potencijal....
ovo je osnova sve ove diskusije!
- Principatus
- Kontakt:
Nije nego prica se zato sto je nepotizam i korupcija u svim sferama zivota, a u fudbalu su dosta ocigledni, pa Susic se ne mora ni truditi da prikrije. Laze u kameru: Tino Susic je DM.
Napada na novinare koji ga kriticno sta pitaju, kao i seljacki lideri/politicari u BiH. Begic se sprema na odbranu na sudu i tako to...
Napada na novinare koji ga kriticno sta pitaju, kao i seljacki lideri/politicari u BiH. Begic se sprema na odbranu na sudu i tako to...
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Ja imam dokaze da selektori uzimaju pare od menadžera i očeva, blizak sam sa nekim menadžerima koji redovno plaćaju da njihovi igrači igraju kako iz inostranstva tako i naši.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Uvjek je priča oko uzimanja love od menadžera za poziv. Pričalo se da je i Besic platio... igrači kao Kolasinac, Hajrovic ne osjećaju Bosnu, ali su im roditelji ti koji su na kraju presudili. Tankovicu, Halilovicu, Seferovicu, Salanovicu,.... Treba je@ati mater i oca, a njih poštedite. 1 mladi su, 2. Nisu osjetili Bosnu......
Pa zasto se prica da je neko nekom platio???? Zato sto nas narod (pogotovo ovi dobro neskolovani) nije drugacije naucio, to je osnova naseg drustva i onda ljudi odma misle da to mora biti u svim segmentima drustva pa tako i u fudbalu..nisu navikli da neko nesto dobije radi zasluge ili radi toga sto neko u njemu vidi neki potencijal....
ovo je osnova sve ove diskusije!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nekazem da nema toga i u fudbalu (u A selekciji nevjerujem bas, u mladjim pogonima i ligi 100%), ali nemora biti odma u svakom slucaju tako!Principatus je napisao/la:Nije nego prica se zato sto je nepotizam i korupcija u svim sferama zivota, a u fudbalu su dosta ocigledni, pa Susic se ne mora ni truditi da prikrije. Laze u kameru: Tino Susic je DM.
Mali Susic je vec nekoliko puta pokazo da je talenat i da treba biti tu zu repku....ime mu sigurno dosad nije pomoglo!
Za Begvica neznam, ali negdje sam cuo da vazi da si nevin dok se nesto drugo nedokaze, neznam dali to pravilo i u BiH vazi!? Savez sigurno nije poznat za dobar rad i milje je iza normaliteta ali isto tako je milje ispred onoga sto je nekad bilo!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, aezakmi, Atlanta, CAGarfia, Catalunya1, Choma, dedo26, DeeWa, dena24, Diadora, Edincapitano, HariTz, jasmin10, Kaunas, KingTiger, klasik, LeCoq, Majestic-12 [Bot], Maverick, MiranGlasnic, Muumii, PeppermintSA, random11, safun79, skank, Sveti, Trapatoni i 153 gosta.