Inace, kad ti neko posveti svoje vrijeme, to je ono sto se najvise cijeni! (onaj ko zna da cijeni i postuje)

AFERIM KAPITENU!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Kapa dole kapitenuSamoZeljo je napisao/la:Koliko ovaj covjek svog vremena posveti drugima, to nije normalno!
Inace, kad ti neko posveti svoje vrijeme, to je ono sto se najvise cijeni! (onaj ko zna da cijeni i postuje)
AFERIM KAPITENU!![]()
Koliko ja skontah po komentarima na Fejsu, ovo su djeca poginulih rudara koje je eto valjda Edin pozvao da se malo druzi sa djecom. Ispravite me ako grijesim.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
SamoZeljo je napisao/la:Koliko ovaj covjek svog vremena posveti drugima, to nije normalno!
AFERIM KAPITENU!![]()
Aferim,ako je tako...soccerfan je napisao/la:Koliko ja skontah po komentarima na Fejsu, ovo su djeca poginulih rudara koje je eto valjda Edin pozvao da se malo druzi sa djecom. Ispravite me ako grijesim.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
http://****/13872-foto-igr ... lih-rudarasanlituncay je napisao/la:Aferim,ako je tako...soccerfan je napisao/la:Koliko ja skontah po komentarima na Fejsu, ovo su djeca poginulih rudara koje je eto valjda Edin pozvao da se malo druzi sa djecom. Ispravite me ako grijesim.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
Razumijem da si se zaletio i da si ovo napisao u neznanju, ali ja bi makar radi pristojnosti obrisao ovaj post.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
Upravo radi ovakvih stvari, ne samo Edina nego bilo nekog naseg reprezentativca, ja nemam srca da mrzim ili ne volim. Svi oni su jedina ali zaista jedina svijetla tacka i radost koju dozivi ova drzava. Ako bilo sta treba, uvijek su prvi da priskoce u pomoc. Ne zaboravite Alena Maslu kojem je sam Edin Dzeko spasio zivot i dao "novu priliku za zivot" tako da se izrazim. Da da on zaraduje milione i sta je njemu izdvojiti par stotina hiljada. Nisu ni Edin, ni Miralem, ni Vedad, ni Sejo, ni Asmir te svoje silne milione na putu nasli nit od koga ukrali. To sto imaju posteno su zaradili svojim trudom, radom, odricanjima. Nije ni njima bilo lahko doci do tacke gdje su danas. Mnogim stvarima koje su zeljeli su morali reci ne da bi stigli dovde. Edin je pod granatama trenirao. Smijem se zakleti da na prste jedne ruke moze prebrojati koliko je puta dok nije otisao u Cesku sebi mogao kupiti dobre kopacke i opremu koja mu treba, a to je minimum minimuma da se postane nesto. NEgo da ne idem u off, kapa do poda i Edinu i ostalim reprezentativcima kao i Safetu Susicu i Nogometnom Savezu.Adnan89 je napisao/la:Ljudina, pravi potezi kapitena!... Hatrick protiv Kipra ako Bog da!
Head je napisao/la:Jovetic se povrijedio.
Zayebavo se cojk bolan. Budi ozbiljan.. btw svaka cast kapitenuVaVaVoom je napisao/la:Razumijem da si se zaletio i da si ovo napisao u neznanju, ali ja bi makar radi pristojnosti obrisao ovaj post.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
Hvala ti što si mi objasnio.amorovski je napisao/la:Zayebavo se cojk bolan. Budi ozbiljan.. btw svaka cast kapitenuVaVaVoom je napisao/la:Razumijem da si se zaletio i da si ovo napisao u neznanju, ali ja bi makar radi pristojnosti obrisao ovaj post.sanlituncay je napisao/la:Kakva je ovo pijanka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: addebisi, delko, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Konzerva, Proximic i 48 gostiju.