U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

giannini
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la giannini » 08 sep 2014, 23:20

invincible1921 je napisao/la:@gianini sve i da je tako to opet nije pola , al nije ni tako...Reko sam da se zakaric,dujovkic i cimrot ne mogu racunati jer su oni tu prolazni i tesko ce ikad u skorije vrijeme bit nekoj konurenciji tu su cisto da se popuni broj ili et da ne bude da nema niko iz nase lige. Znaci 5 od 19 trenutno...premalo
nije onda ni 5, svi su prolazni

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 08 sep 2014, 23:27

http://www.transfermarkt.com/hamza-salm ... ler/284193" onclick="window.open(this.href);return false;

Tko je ovaj ? Prvi put cujem za njega. Igra u juniorima Bayera,ima Njemacko i nase drzavljanstvo

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 08 sep 2014, 23:29

Vandelanoite je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Previše pametujete čuj ovo će se desiti i A repci za koju godinu hoće al u qrcu. Generacija 96,97 je strašno talentovana i ne vjerujem da smo ikad imali bolju. Ova repka trenutna je loša kao što će biti i 94,95. Smijeniti Jagodića koji uzima keš a dovesti Bajramovića. U generaciji 96,97 imamo Husića, braću Hadžikić, Ćutahiju, Mihojevića, Memiju, Halilovića, Modića, Radovca, Gojaka, Salanovića, Hajrića, Hairlahovića, Kuzmanovića plus ovi igrači što se savez treba potruditi da ih dovede pod našu zastavu Suljića, Halvadžića, Bahtića, Bektića, Efendića i ostale.
Očigledno da slabo pratis repr. pa da te malo "prosvjetlim" braća Hadžikic koliko znam igraju za Austriju, Halilovic ako mislis na Alena taj ti je ponosni Hrvat i nikad nece zaigrati za BiH sto ce se sutra i definitivno potvrditi, Salanović veceras igro za Lihtenštajn znači skroz naskroz izgubljen i kad bi se sad predomislio ne moze, Husić brani za švabe pitanje je kad ce i hoće li promjeniti sportsko drž. a ovo ostalo ovi pobrojani ako 1-2 od njih postanuu osrednji igrači bar da standardno igraju u nekom klupu iz liga 5 biće uspjeh. Olafon im je Belgija, Poljska Češka i sl.
Od tebe i od svih na forumu više pratim mlade selekcije sigurno, braća Hadžikić igraju za Austriju ali oni su Bosanci i mogu zaigrati za nas ali naravno Karačiću, Jagodiću i ostalim iz saveza nije to u planu već im je u planu da se pozove Goran Karačić i Nemanja Trkulja umjesto da su ganjali papire Hadžikiću i Husiću koji su Begovići za ovu dvojicu mulaca koje talovi dovode u repku. Za Halilovića se vidi da ne pratiš mlade repke da pratiš znao bio da je to Adel Halilović član prve ekipe Lieferinga donedavno igrač Salzburga. Jedino za Salanovića nisam znao al o njemu ću poslije. Sve dok je štabu u-19 selekcije priroritet pozvati Lončara i Menala iz Širokog, Durakovića i Hiroša iz Želje, Čolića iz Zvijezde (igrač koji nije imao mjesta u u-17 selekciji ima mjesta u u-19 wtf?), Burekovića iz Sarajeva nema nama napretka. Umjesto da su se zauzeli za Suljića iz Chelsea koji je igrao Svjetsko za Švedsku u-17 prošle godine, zatim Bahtića iz Austrije isto tako nastupao na Svjetskom, Efendića iz Švice, Bektića koji nastupa za Njemce i Halvadžića iz Švedske. Izgubili smo Salanovića da bi se mjesto napravilo nekom iz Želje i Sarajeva nekom babinom sinu, ko je sljedeći ? braća Hadžikić,Suljić,Modić,Bahtić,Bektić,Efendić,Burnić,Arapović ? i ko će nas sljedeći nabušiti pogledajte u narednih godinu dana dok nam igru nose Zolotići, Mešanovići i ostali mulci koji nisu u rangu osrednjeg igrača 1.HNL.
PS:
Očekujte mnoštvo golova u našoj mreži u dvomeču u-19 repke protiv desetkovane Hrvatske, umjesto da očekujete egal utakmice protiv Hrvatske koja je nekoć razvalila Španiju i Francusku u grupi nastupala na Euru i Svjetskom prvenstvu.
da malo pratis fudbal znao bi da u FKS nema nikakav burekovic nego burovic, a recimo menalo je veci potencijal od svih tih tvojih svedjana zajedno, no jasno je da se slabo prati fudbal

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Aragon » 08 sep 2014, 23:36

Zelim da za reprezentaciju igraju momci odrasli ovdje pa makar i najgori u Evropi bili. Pun mi je vise ovog cigananja sa ganjanjem dijasporske dijece.
Ulaganje u trenere i u omladinske pogone jedini nam je spas.
Zavidim Hrvatakoj koja proizvede jednog Modrica, Mandzukica, Srnu Olica, sad ove nove Kovacica, Brozovica, Halilovica.... a kod nas reprezentativci za domace medije interviju daju na njemackom jeziku.
Nisu hrvati nista talentovaniji od nas, ali imaju siatem za razvoj igraca. Mi samo lopove u savezu i u klubovima imamo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 08 sep 2014, 23:38

Aragon je napisao/la:Zelim da za reprezentaciju igraju momci odrasli ovdje pa makar i najgori u Evropi bili. Pun mi je vise ovog cigananja sa ganjanjem dijasporske dijece.
Zavidim Hrvatakoj koja proizvede jednog Modrica, Mandzukica, Srnu Olica, sad ove nove Kovacica, Brozovica, Halilovica.... a kod nas reprezentativci za domace medije interviju daju na njemackom jeziku.
Nisu hrvati nista talentovaniji od nas, ali imaju siatem za razvoj igraca. Mi samo lopove u savezu i u klubovima imamo.
trebaju i oni da igraju, al se prestat proseravat kriv ovaj-kriv onaj sto neko NECE da igra, ko nece ne mora

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 08 sep 2014, 23:41

Naravno da trebaju, ali kao pojacanja na odredjenim pozicijama ako su extra kvalitet (tipa Rakitic) ali bazu trebaju da sacinjavaju nasi domaci igraci proizvedeni u kvalitetnim dokacim omladinskim pogonima.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 08 sep 2014, 23:42

Bassha je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/hamza-salm ... ler/284193

Tko je ovaj ? Prvi put cujem za njega. Igra u juniorima Bayera,ima Njemacko i nase drzavljanstvo
znam da prezime nase Selman ima a za Salman nemam pojma zvuci mi vise Arapsko, mozda je neki pola-pola.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 08 sep 2014, 23:46

staragarda je napisao/la:Semir Music REPREZENTATIVAC BOSNE I HERCEGOVINE :shock: :shock: ...placemmm :urnebes: :urnebes:
ono kad sam vidio da ulazi u igru tacno znam kolko je sati :oops: :oops:
e vlado tacno pisaj sebi na licencu svako ko i malo zna musica upucen je u to da mu stari potplacuje sve zivo al dzaba kad mu je zvijezda travnik i takvi klubovi plafon i ona 5 od danas znal neko gdje igra onaj lik

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 sep 2014, 23:50

Aragon je napisao/la:Zelim da za reprezentaciju igraju momci odrasli ovdje pa makar i najgori u Evropi bili. Pun mi je vise ovog cigananja sa ganjanjem dijasporske dijece.
TO JE TO :clap: :clap: :bih: :bih:

Samo bi jos dodao eo i primjer srbije: Lazar Markovic, Aleksandar Mitrovic, Adem Ljajic,Miralem Sulejmani itd itd znaci okosicna repke igraci koji su igrali u srpskoj ligi prije 2 god.
=\_1921_/=

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 08 sep 2014, 23:53

odevingi je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Semir Music REPREZENTATIVAC BOSNE I HERCEGOVINE :shock: :shock: ...placemmm :urnebes: :urnebes:
ono kad sam vidio da ulazi u igru tacno znam kolko je sati :oops: :oops:
e vlado tacno pisaj sebi na licencu svako ko i malo zna musica upucen je u to da mu stari potplacuje sve zivo al dzaba kad mu je zvijezda travnik i takvi klubovi plafon i ona 5 od danas znal neko gdje igra onaj lik
Vitesse, Holandija. :)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 08 sep 2014, 23:56

ali vitesse 2, znaci 20 mu godina a jos nije igrao minutu profesionalnog fudbala

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 09 sep 2014, 00:00

dino-92 je napisao/la:ali vitesse 2, znaci 20 mu godina a jos nije igrao minutu profesionalnog fudbala
vidi se na njemu vidio sam stvarno puno levata u fudbalu al onaj je za oskara :lol: :lol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 sep 2014, 00:03

dino-92 je napisao/la:ali vitesse 2, znaci 20 mu godina a jos nije igrao minutu profesionalnog fudbala
cuj,vitesse 2....ko film dodze,jbt.....hahahahaha....moja mila majko kako se ljudi sprdaju sa dresom i grbom :oops: :oops:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 sep 2014, 00:04

Pa to je kad se igraci dovode bez ikakvog scoutinga, nego po osnovi "Igra na zapadu, daj ga vamo". I savez nije u stanju organizovat prijateljske za mlade selekcije, nego uvijek igra U21 protiv U19. Pa to je jadno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 09 sep 2014, 00:05

Prije 7 dana se Jagodic hvalio sto je doveo igraca iz Vitesse-a a sad ispalo da je uzeo pare za njega. :lol: :lol: :rol:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 sep 2014, 00:07

Evo sad vidim da je Jagodić poručio kako se igrači trebaju izviniti, sebe nije spomenuo :facepalm:

Kakav moralni debakl retoričkog maga.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2014, 00:08

Zasto bi ako neko igra u vani u vitaminskim dijelovima "velikih" ekipa B,C,D znacilo da je dobar igrac ?
=\_1921_/=

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 09 sep 2014, 00:10

Momak nije bek, igra na poziciji stopera. Recimo, i Cimirota je Jagodic koristio na skroz kontra poziciji, pa je i on bio ocajan, sto znaci da ne treba tek tako suditi. Nego, jesu ostali danas bili bolji od njega?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 sep 2014, 00:21

Sad pojedincima smeta igrac koji je doveden iz Holandije, do juce ste nabrajali raznorazne talente iz ekipa za koje vecina nikad nije cula.
Kuka se na sva zvona kako nam talente kupe drugi, ima te djece vani treba malo upratiti ubosce se i neko dobar.
Nije se rodio ko je svima ugodio.
Ono sto je ocito da nam treba novo lice na klupi da unese neke promjene i prije svega neko ko ce biti u stanju nabrijati te momke da igraju , trce i bore se svim srcem za drzavni dres.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2014, 00:25

propuh je napisao/la:Sad pojedincima smeta igrac koji je doveden iz Holandije, do juce ste nabrajali raznorazne talente iz ekipa za koje vecina nikad nije cula.
Kuka se na sva zvona kako nam talente kupe drugi, ima te djece vani treba malo upratiti ubosce se i neko dobar.
Nije se rodio ko je svima ugodio.
Ono sto je ocito da nam treba novo lice na klupi da unese neke promjene i prije svega neko ko ce biti u stanju nabrijati te momke da igraju , trce i bore se svim srcem za drzavni dres.
Ma ja sam prije svega za to da igraju igraci iz nase lige, ne bi da udjem u raspravu radi ovoga sto cu rec, ali ruku na srce 95% igraca i ovih sto igraju za A da su imali priliku da igraju negdje drugo igrali bi tako je mislim i sa ovim(sto se mene tice jedino svaka cast dzeki i pjanicu). Jedva cekaju pozive drugih drzava pa ako ne moze daj sta das ...
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq i 13 gostiju.