FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2010, 16:31

Ima li gdje Bavaraca zivih? :shock:
Nigdje nikog pred ovako vazan mec. :|

Zatisje pred buru, sad kad se razlete po forumu, niko ziv ne ostade. :D
p.s. dobro pratite da li se Bilal krsti. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 16:41

Ja ga zovem Franky Beleven bez brkova i kaubojskog sesira.
Cafir jednom,cafir vazda :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 mar 2010, 16:45

Ne krsti se on, nego prilikom ucenja tri puta digne rukama na celo pa spusti dole... vjerovatno neki običaj, moguće da je iz sufizma to pokupio... tako da nema šanse da se krsti...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2010, 16:50

harishp je napisao/la:Ja ga zovem Franky Beleven bez brkova i kaubojskog sesira.
evo ga, prvi Bavarac je vec tu. :roll: :lol:
nego Frenki, kakve su tvoje prognoze za vecerasnji mec?
posto tvoje misljenje iznimno cijenim, bilo bi mi drago da ga ovdje izneses.

davud: i ja mislim da je to neki posebni ritual, ali mi se malo b_bk zbunio. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 mar 2010, 16:54

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ja ga zovem Franky Beleven bez brkova i kaubojskog sesira.

davud: i ja mislim da je to neki posebni ritual, ali mi se malo b_bk zbunio. :mrgreen:
Na kog Frenkija misliš?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 09 mar 2010, 16:55

@ 100% koliko ima muslimana, ne klanja svako isto, ne moli se Bogu svako isto, pa čak i razlika se vidi prilikom učenja Kur'ana, mada je to jedinstveno za sve...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2010, 16:56

Ne mogu da pišem pred ovako važnu utakmicu........odoh negdje da se opustim......trema me spucala :mrgreen:

Bayern Munchen stern des sudens

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2010, 17:01

FRANK RIBERY je napisao/la: Na kog Frenkija misliš?
Mislio sam na mog jarana harishpa, koji u prethodnom postu nazva Bilala...Frenki Belevan :D (valjda znas ko je to, ako si ikad citao romane :mrgreen: ).

E kad smo vec kod Frenkija - je li tebe smijem tako zvati :? , svidjaju mi se tvoji postovi...reci brate svoju prognozu. :)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 mar 2010, 17:03

neutralni, posto si ti ljubitelj borilackih vjestina, evo nadjoh ti mr. mijagija II...pa ako imas volje da sta naucis, samo javi pa da te upisemo :lol:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

ima da budes najjaci bavarac u svojo mahali 8-)

prognoza

firenza-bayern 1:3

al´ mi tolika prpana, kao nikad do sada :evil:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 17:03

geronimo je napisao/la:

Oduvat ce ih Bajern.Fiorentina tojest ljubicasti ljiljani su u behutu.Ne iskoristi li to,nek se kolektivno odmah samoubiju. 8-)
Inace volim bavarsku samo oktobrom. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 mar 2010, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 mar 2010, 17:04

Ja sam na kladionici odigro prolaz, i to ocekujem, a sad da li cemo dobiti 3-0 ili izgubiti 4-3 ko sto gero kaze me ne interesuje ;) ;)

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2010, 17:09

Pošto Marijan danas radi prenos na FTV-u ocekujem par informacija o igracima koje ni sami igraci ne znaju :D :D .A nebi me cudilo da iskopa podatak kolko je Ribery dana postio prosli Ramazan :mrgreen: :mrgreen:

Što se tiče utakmice ocekujem laganih 0:2.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 mar 2010, 17:10

Neki komentari pred danasnju tekme:

Cesare Prandelli:
"Ich bin glücklich, stolz und zufrieden, dass ich Florenz in so einem Spiel vertreten darf. Die Florentiner und die Spieler wollten so eine Partie, mit der sie in die Geschichte eingehen können."

Sebastian Frey:
"Die Menschen sollen sich noch lange an diesen Abend erinnern. Ich sage nicht, dass wir jetzt 5:0 gewinnen, aber ich weiß, dass wir Spieler 100 Prozent geben werden."

Alberto Gilardino:
"Wir wollen einen violetten Hexenkessel. Ganz Florenz wird uns unterstützen. Wir werden alles geben, um Geschichte zu schreiben. Alles ist möglich."

Louis van Gaal:
"Der AC Florenz ist immer sehr stark in der Champions League, das haben sie auch in München gezeigt, deswegen wird es ein schwieriges Spiel."

Bastian Schweinsteiger
: "Wir müssen kompakt auftreten, die Ordnung halten und dem Gegner unser Spiel aufzwingen."

Hans-Jörg Butt: "Ich denke, dass wir durch den Siegtreffer im Hinspiel sehr gute Chancen haben. Florenz wird einiges nach vorne machen müssen, wir sind immer für ein Tor gut. Es wird uns alles abverlangt werden."

Uli Hoeneß: "Ich bin mir sicher, das wird ein heißer Kampf werden! Aber unsere Mannschaft hat großes Selbstvertrauen, wir haben seit 18 Spielen nicht mehr verloren. Warum sollten wir gegen Florenz verlieren?"

:lol: :lol: :lol: Kako je on uvijek optimistican, zato ga ja volim

Moguci sastavi za danasnju tekmu:
Bayern München: Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Alaba - Robben, Schweinsteiger, van Bommel, Ribery - Gomez, Müller

AC Florenz: Frey - De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe -Montolivo, Zanetti, Vargas - Marchionni, Jovetic - Gilardino

Sto se tice vecerasnje tekme, ja mislim da ce biti paklena, uzarena, atmosfera na stadionu ce biti uzavrela. Oni ce krenut iz pocetka u napad, sto ce mozda biti nasa prilika za postizanje eventualnog gola i koji ce nas garant odvest u 1/4 finale. Lahko nece biti, al ocekujem od napadaca da ce danas biti na vrhunskom nivou a pogotovo mislim na Gomeza, vrijeme je vise da ga zabije, ako je zbog neceg bijesan neka se vala danas istrese :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 17:15

Ma kakva paklena atmosfera.Bjelonja je najavio posjetu a zabari inace ne vole vodu pa makar i u pahuljicama bila :lol:
A i onaj im stadion ni pun ne moze neku atmosferu docarati.K'o da im je Mikulic saptao kad su ga gradili :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 mar 2010, 17:23

Veceras ce biti utakmica zivaca, a takve je najgore gledati. Prandeli jednostavno zna kako treba zaustaviti glavne prijetnje sa Bayernove strane, kao sto su Ribery i Robben. Eh, sad da je Gomez u boljoj formi pa da mogu da kazem da ce on i Muller preuzimati odgovornost kad su ova dvojca ustopana, bilo bi odlicno. Ovako ostaje da se nadamo da ce dvojac Robbery, barem jednom pobjeci odbrani Talijana, te tako nam povecati sanse za prolaz.

Ako se sjetimo utakmice protiv Juvea, koja je bila isto tako odlucujuca, moze se vidjeti da smo tada bili fizicki superiorni. Olic pretrcao kao nikad, isto tako ostali igraci se zrtvovali da ne bude izgubljene lopte. Posto je van Gaal odmarao glavne igrace u ligi, mozemo se nadati da ce to biti vrlo pozitivno, te da ce upravo to biti jedan od vaznijih momenata veserasnje utakmice.

Ostaje nam problem pozicije lijevog beka, koju bi navodno trebao popuniti vrlo mladi Alaba. Kada je u pitanju van Gaal, onda je sve moguce, pa cak i takav potez koji bi mnogi ocjenili "ludim". Dosad sam jako zadovoljan kako je radio holandski strucnjak na klupi Bayerna, a nadam se da ce i poslije vecerasnje utakmice tako biti.

Na koncu, prognoziram prolaz Bayerna, iskljucivo zbog trenutne forme u kojoj se nalaze obje ekipe.
#divovi

brazzo7
Kontakt:

Post Postao/la brazzo7 » 09 mar 2010, 17:41

o : 1 hladno .... sretni dobitnik Roben :geek:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 mar 2010, 17:57

Ja sam uvjeren da nećemo izgubiti večeras.Ne kažem da Fiorentina nije u stanju pobjediti veliku ekipu( oni su to već uradili ove sezone protiv Liverpoola) , no oni teško mogu Bayerna nečim iznenaditi.Prednost Bayern je i u činjenici da je igrao sijaset ovakvih mečeva i da imaju na klupi čovjeka koji iza sebe ima većinom dobivene bitke kad su upitanju napeti mečevi.Napadački potencijal Bayern je još uvijek neotkriven ,limiti se ne znaju i ubitačna krila Ribery i Robben su smrtonosni za ekipe koje se moraju otvoriti.Najbolji primjer ekipa koje su se otvorile na domaćem terenu protiv Bayerna i završile neslavno su Werder (2:3),Wolfsburg (1:3), BVB (1:5),Juventus(1:4).Ako se sjetimo Milana protiv Man Utd vidjeli smo da je Milan napao goste i na kraju hvatao kakvu takvu slamku spasa.U pozadini svega je i borba Serie A i Bundeslige za 3. mjesto i i pobjeda Bayerna u ovom meču bio bi konačni nož u leđa ruševini koja polahko ide u zaborav.Bit će svakako interesantno vidjeti Italijane da napadaju i ovaj put granitna odbrana iz prvog meče pružat će mnogo prostora spomenutom dvojcu.Bayern ima velikih problema u odbrani i sve su prilike da će na beka mladi David Alaba .Ako sve stavimo na tas putnik za 1/4 finale je poznat.Bayern je u svakoj stavci daleko ispod Fiorentine i eventualni posrtaj Bavaraca bio bi najveće iznenađenje ravno ranom ispadanju Liverpoola iz takmičenja.Najveći problem domaćina je ne igranje Mutua pa su onemogućeni da igraju formaciju 4-4-2 sa kojom su na početku sezone igrali odlično.Ako pažljivo analiziramo njihovu igru vidjet ćemo da su u pobjedi nad Liverpoolom i Lyonom igrali u formaciji sa jednim napadačem na šta su prinuđeni i ovaj put.Znači u formaciji 3-2-1-3-1

------------------------------------------------------Sebastien Frey----------------------------------------------

--------------------------Lorenzo De Silvestri-----Per Krøldrup-----Cesare Natali----------------------------

-------------------------------------Cristiano Zanetti--------Massimo Gobbi ----------------------------------
-------------------------------------------------Riccardo Montolivo----------------------------------------------

Marco Marchionni-------------------------------------------------------------------------------Juan Vargas
---------------------------------------------------Stevan Jovetic -------------------------------------------------

---------------------------------------------------Alberto Gilardino------------------------------------------------

Kad se brane onda to postaje 4-5-1 (4-2-3-1)

-------------------------------------------Sebastien Frey------------------------------------

Lorenzo De Silvestri----------Per Krøldrup---------Cesare Natali------------Juan Vargas

-------------------------------Cristiano Zanetti--------Massimo Gobbi ---------------------

Marco Marchionni----------------------Riccardo Montolivo-------------------Stevan Jovetic

-------------------------------------------Alberto Gilardino--------------------------------------

Bayern je protiv Viola igrao 2 meča prošle godine i u oba je ostao neporažen:

FC Bayern München - AC Florenz 3:0
AC Florenz - FC Bayern München 1:1
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2010, 18:06

FRANK RIBERY je napisao/la:Bit će svakako interesantno vidjeti Italijane da napadaju
Mislim da nece pod svaku cijenu napadati, jer je Prandelli veliki takticar. Zna dobro sta mu slijedi ako se prerano otvori. Prije bih rekao da ce strpljivo cekati svoju sansu do zadnje trecine utakmice.
Problem je sto Bayern ne zna igrati defanzivno - kvalitetno defanzivno. Ruku na srce, za tako nesto i nemaju igrace. Na stranu to sto Bayern ima velikog trenera, koji je ove meceve prosao na desetine puta.

Sa ostatkom posta se slazem.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 09 mar 2010, 18:09

geronimo je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Bit će svakako interesantno vidjeti Italijane da napadaju
Mislim da nece pod svaku cijenu napadati, jer je Prandelli veliki takticar. Zna dobro sta mu slijedi ako se prerano otvori. Prije bih rekao da ce strpljivo cekati svoju sansu do zadnje trecine utakmice.
Problem je sto Bayern ne zna igrati defanzivno - kvalitetno defanzivno. Ruku na srce, za tako nesto i nemaju igrace. Na stranu to sto Bayern ima velikog trenera, koji je ove meceve prosao na desetine puta.

Sa ostatkom posta se slazem.
Mislio sam u slučaju nekog ranog gola Bayern onda će sigurno morati napasti.Kako si i sam rekao mi igramo i kući i na strani isto.Napadački!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 mar 2010, 18:31

Samo ću ovo reći:
od zadnjih 13 gostovanja u Ligi prvaka, Bayern je pobjedio 7, 3 remizirao i samo 3 izgubio. Što se mene tiče, smiju večeras izgubiti i 3:2, ja ću biti zadovoljan... :twisted:

FORZA BAYERN!!!
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.