EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
Dobro je da mi nemamo nasih problema, pa u ovom nasem blagostanju nadzemo vremena da se brinemo o tudzim problemima i o stanju u tudzoj kuci. Eh posto smo tako humani vjerovatno ce biti neka grupa koja na sljedecim kvalifikacionim utakmicama nase reprezentacije izraziti podrsku i Ukrajinskom narodu u njihovoj borbi protiv Rusije.
Dobro je da nas ovo nase blagostnje nije zasljepilo pa se mozemo brinuti sta se dogadza kod drugih.
Dajte ljudi malo pustite se gluposti i Jevreja i Plaestinaca, neka oni sredzuju stanje kod sebe a mi cemo kod sebe.
Znaci utakmica izmedzu Izraela i Belgije se odgodila, sto je pozitivno za nas. Mi ako iskoristimo momenat, uzememo bodeve Kipru i zajasemo na celo grupe je jako velika psiholoska prednost. Osim toga Belgija nece biti u mogucnosti da uigra toliko ekipu jer ce imati tekmu manje do nas.
Dobro je da nas ovo nase blagostnje nije zasljepilo pa se mozemo brinuti sta se dogadza kod drugih.
Dajte ljudi malo pustite se gluposti i Jevreja i Plaestinaca, neka oni sredzuju stanje kod sebe a mi cemo kod sebe.
Znaci utakmica izmedzu Izraela i Belgije se odgodila, sto je pozitivno za nas. Mi ako iskoristimo momenat, uzememo bodeve Kipru i zajasemo na celo grupe je jako velika psiholoska prednost. Osim toga Belgija nece biti u mogucnosti da uigra toliko ekipu jer ce imati tekmu manje do nas.
Po kojoj osnovi su ovim Izraelskim pickama odgodili tekmu? Neka igraju na neutralnom terenu. Ovako je od starta neizjednacena i nepregledna grupa kad dvije ekipe imaju tekmu manje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igrali bi sa Belgijom na neutralnom a sa nama na domacem.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Posto dvije ekipe idu dalje, nama je vazno da budemo bolji od Izraela i Velsa, pusti Belgiju.goldtuch je napisao/la:Igrali bi sa Belgijom na neutralnom a sa nama na domacem.
- NoName
- Kontakt:
Evo igra Belgija protiv popularnih sokerosa
Lijepo su se oprostili od Buytena na početku, isto kao mi od Misketa
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ide li ko u Vels?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Svidja mi se ovo sto su uradili sa kvalifikacijama, moze se pratit vise utakmica. Evo danas dvije solidne na primjer, Danska-Jermenija i Njemacka-Skotska. 
Pa da, i mi zadovoljni jer ce mo moci vise tekmi gledat, a i oni zadovoljni radi tv prava.Cartman je napisao/la:Svidja mi se ovo sto su uradili sa kvalifikacijama, moze se pratit vise utakmica. Evo danas dvije solidne na primjer, Danska-Jermenija i Njemacka-Skotska.
P.S Izdvojio si parove gdje kecina ko kuca, mozda je zanimljivije Madjarska - S.Irska ili Grcka - Rumunija (nedavno igrali baraz sa SP2014). Sad svi znaju
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prosle godine Armenija razvalila Dansku 4:0 u gostima, danci se sigurno zele revansirati ali mogli bi opet dobiti po guzovima.FliX je napisao/la:Pa da, i mi zadovoljni jer ce mo moci vise tekmi gledat, a i oni zadovoljni radi tv prava.Cartman je napisao/la:Svidja mi se ovo sto su uradili sa kvalifikacijama, moze se pratit vise utakmica. Evo danas dvije solidne na primjer, Danska-Jermenija i Njemacka-Skotska.
P.S Izdvojio si parove gdje kecina ko kuca, mozda je zanimljivije Madjarska - S.Irska ili Grcka - Rumunija (nedavno igrali baraz sa SP2014). Sad svi znaju
nije ovo ni blizu one danske sto je nekada harala. medjutim nebi trebali imati problema protiv jermenije, kod jermenije pola ekipe igra za one amaterske klubove tamo. zanima me takodje grcka, tj. hoce li oni sada mijenjati ista od kako je na kormilu ranieri.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Edin Dzeko says Bosnia 'want more' now that qualifying hex has ended
http://www.espnfc.us/blog/espn-fc-unite ... -has-ended

http://www.espnfc.us/blog/espn-fc-unite ... -has-ended

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Andora - Wels 1-0 penal
1-1 Bale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1-1 Bale
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dobar gol,mora se priznati.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:
Bice yebeno konta Walesa
Evo gledam malo prosle tabele proslih kvala. Rano je, ali mislim da smo se veceras oprostili od prvog mjesta, osim kad bi oba puta uzeli Belgiju sto ce se realno tesko desiti. Za 2. ili 3. mjesto treba otprilike izmedju 15-20 bodova. Sreca pa je prosireno EURO, bili bi u dubokim gownima da je stari sistem
Evo gledam malo prosle tabele proslih kvala. Rano je, ali mislim da smo se veceras oprostili od prvog mjesta, osim kad bi oba puta uzeli Belgiju sto ce se realno tesko desiti. Za 2. ili 3. mjesto treba otprilike izmedju 15-20 bodova. Sreca pa je prosireno EURO, bili bi u dubokim gownima da je stari sistem
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
izborit' ćemo plasman na Euro, al' samo zahvaljujući sistemu takmičenja kakav jeste, a najgore od svega je što će prevara od trenera pokupit' zasluge 
Jesul utakmice sa Velsom i Belgijom zadnje u ovoj godini ili ima i u novembru ?
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Imamo gostovanje u Izraelu.LFC_YNWA je napisao/la:Jesul utakmice sa Velsom i Belgijom zadnje u ovoj godini ili ima i u novembru ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, DeeWa, Edincapitano, edvaE2, Goalgetter, Venom i 55 gostiju.