BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

AlfredBorden
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la AlfredBorden » 09 sep 2014, 09:46

danas ako ne dobiju ne moraju ni igrat ostatak kvalifikacija, et kolko je sigurna kecina :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 09 sep 2014, 09:49

Amarinho je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Nema euforije nikako jucer ja prodjem pored lika sverca ulaznice kaze po kupovnoj cijeni prodaje samo da se rijesi kaze nikad nije bio manji interes ... Skontala raja kako savez funkcionise ogadili se neke stvari ljudima ali i iskreno nakon SP porasli apetiti vise kvalifikacije nisu interesantne ima tu svega.. Bice raje na stadionu al daleko od prijasnjeg interesa ba ne mozes jug i sjever za 20 KM pa nije Real Barca...

splet nekih desavnja ocigledno doveo do manjka interesa
To ti kazem...

Moj rodjak je kartu protiv Grcke cekao 5-6 sati, na kraju mi je jos trebala jedna pa sam Zapad preko Pik-a uzeo za 100km, a bilo ih je i za 200km, 300km... sad eto jedva po kupovnoj cjieni...

Sjecam se na toj tekmi je bilo raje iz Amerike, Australije, pola Evrope itd.. a sad kamo srece da neko iz Visokog navrati.
evo ja isti prije vazda pljunem 50 60 80 KM za ulaznicu samo da bih isao sinoc me drug nagovarao da idemo od njega ulaznice on dobio od sponzora nekih niko ba nece .. kaze prvi put razmisljam da curu povedem kad niko nece svi hoce u kafic , ja se sjecam mi prije prema zenici tu auta iz Salzburga , Minhena , Beca , zastava milion nekakvih .. ja vam kazem nije bitno al tako ce samo biti u direktnim utakmicama npr zadnja odlucujuca i kad se ode na EP , jednostavno ohladit ce i to vremenom. Jer treba biti realan skupo je to za nase uslove kad uzmes student ili nezaposlen pa plus prevoz plus ovo plus ono.. bice popunjen stadion sigurno al sve ce vremenom biti losije jedino Belgija ce napuniti i vratit tu atmosferu na BP

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 sep 2014, 09:51

Po piku karte haman po nabavnoj cijeni, znaci intresovanje nikakvo.
Drago mi je sto nece ni sverceri ni lopovski savez zaraditi :clap:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

asko75

Post Postao/la asko75 » 09 sep 2014, 09:53

Najbolje bi bilo za sve da noćas izgubimo to bi bila jedina sreća da se sve konačno raspadne i ovaj savez mafijaški i selektor i njegova menadžersko bratska svita i to treba forsirati svakako, jer gledam evo noćas u prvoj postavi igra mu bratić, i desnog beka vršajević pa ne mogu vjerovati kakvo kontriranje ove neznalice ko mu je dao ad se uči na reprezentaciji đubre i smeće jedno.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 sep 2014, 09:54

Amarinho je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:
nema euforije,
Vidi se iz aviona da nema euforije.
Steta sto ne igramo protiv Danske, da pokazemo malo kako se to radi. :roll:
Ima i pozitivne euforije, ne znaci odmah da je slucaj kao protiv danske...tacnije tekma protiv Grcke kuci, kad su ljudi cekali po 4-5 sati za karte. Pa cak je i protiv Litvanije, Lihtenstajna itd. bilo krcato.

Recimo, Crnogorci u polupraznom stadionu protiv Moldavije odigrali- sto je po klasi tu negdje sa Kiprom... izgleda to bjiedno i ruzno.

Jednostavno me strah da to navijacko "ludilo" pada u vodu nakon kvalifikacije za SP... da bog do se nikad ne kvalifikovali ako je sad tako. Nikad vise Pariza, Genk-a, Ziline... itd...
+ 1
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 09 sep 2014, 09:54

Ako Susic bude igrao formaciju kao protiv lihtenstajna ne pise nam se dobro.Mora se igrati vise po bokovima,vidjecemo kako ce on to zamisliti.Ako ih ne razvucemo po bokovima tesko cemo dati go.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 sep 2014, 09:56

**** svercere nek zarade... vaznije mi je da bude stadion pun, atmosfera na nivou itd.

Al je izdanje na SP (ili sama kvalifikacija) narusilo to sve.

Evo i ja sam od onih koji je prosle kvale na 7 od 10 utakmica bio na tribini, medjutim mene je povlacenje Spahe "uzdrmalo" da mi nije reprezentacija ista. A inace i na dan utakmice bio sam nikakav, evo jutros se probudi i tek sat, dva kasnije skonto da je veceras utakmica.

To mi je najveci poraz u tome svemu... **** Nigeriju...

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 09 sep 2014, 09:59

Nema se šta dalje pričat kad je lik uspio u tome da Avdija postane standardni desni bek reprezentacije :D ...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 09 sep 2014, 10:00

**** euforiju čuvaj Safeta :lol:
DD

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 sep 2014, 10:08

asko75 je napisao/la:Najbolje bi bilo za sve da noćas izgubimo to bi bila jedina sreća da se sve konačno raspadne i ovaj savez mafijaški i selektor i njegova menadžersko bratska svita i to treba forsirati svakako, jer gledam evo noćas u prvoj postavi igra mu bratić, i desnog beka vršajević pa ne mogu vjerovati kakvo kontriranje ove neznalice ko mu je dao ad se uči na reprezentaciji đubre i smeće jedno.
Ne kontam sto je sad savez eto mafijaski, kad ga cak podrzava i Osim - to sto je Begic uradio sranje na stranu, nije Savez kriv odnosno ako on je on privatno zasro, ne znaci da posao u Savezu nije radio na vrhunskom nivou...Mislis da bi Karadzic i Suker igracu nekom na noge, kod njega u Njemacku, kao sto je Begic u slucaju Kolasinca? $

Sto se tice formacije haj znam sam kakav je Safet. Al mali Susic cak i zasluzio da dobije priliku (citaj: PRILIKU) u prvoj postavi... Mujdza ako je zdrav neka igra, a ako nije, Vrsa je dobrodosao. Vrsajevic je igrac zadatka, boli ga tuki ako je na klupi, ne buni se, nije da nesto trazi, da je izjave neke, pravi problem sta ja znam i sto je najvaznije, voli ovu drzavu - samo mu pogledaj radost u licu nakon gola protiv Irana, kako odmah iz afekta ljubi grb Bosne. Meni je drazi ovakav kakav jest' nego Dani Alves.

Zato pusti mo se tih nebuloza...jbg u nasim je rukama kako ce nam u buducnost bit atmosfera u i oko reprezentacije. Srbija ima realno po individualnom kvalitetu u najmanju ruku "istu" reprezentaciju, a navijaci i interes im je **** sto se odslikalo na rezultate.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 sep 2014, 10:12

:opaopa: :bih:
[youtube][/youtube]

BackSpace United

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 09 sep 2014, 10:14

:rol: :rol: :rol:
[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 sep 2014, 10:21

Ako neko hoce da ubije vrijeme

[youtube][/youtube]

Miske, Spaha :plac: , Besic :clap:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 09 sep 2014, 10:23

sanlituncay je napisao/la::rol: :rol: :rol:
[youtube][/youtube]
DAJ BAAAAAAAAAA Predator na pantole :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
At the end of the storm there's a golden sky..

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 09 sep 2014, 10:24

Ukratko

1. Safet se pozivanjem Germanije svima nama dobro nasmijao. Poziva svog bratica i igraca od brata na prijateljsku (pazi sad) nemaju utakmice u kvalifikacijama dodju na prijateljsku posljednju pred odlazak u Brazil , izgubimo od lose reprezentacije i vodi ih u BRAZIL VISE NEGO OFIRNO! Ne kazem da je Tino los igrac , al to je malo odradio tako isto da smo mo BOSANCI toliko glupi pa nece skontati navijaci . A Hadzic je los igrac i ovo medijsko ide u everton , on ide u PM on ne moze dalje od Sturma nikako . Nedisciplina igraca , neke zvijezde nesto Safet neki strucnjak a Kolasinac mu presjedi protiv Nigerije i cao. To je dokaz da mi mozemo samo palijati Lihtenstajn i ove ostale male zemlje. Isto tako i jagodic je zasro sa Grahovcem frajer isto da je ronaldo pa raja to otkrije skonta kada neko se forsira. zato jagoda moze da kupi svoje krpe i isti taj Grahovac. Zato niko nece da gleda tu istu mladu repku

2. Savez svadje konstantne u IO. Begic optuzen a i dalje na celu Saveza , sve to mene podsjeca na Munju i Ekipu. A znamo kako je zavrsilo kad je doslo 10 gledalaca na BP protiv Azerbejdzana. Konstantno dizanje cijena , nekakve budale se sepere po svecanim lozama a mi obicni smrtnici ne mozemo sok unijeti. Jesul ikada pravili kakve nagradne igre da neko nesto osvoji tipa dres ili slikanje da odrzi se taj interes , ili da naprave neku kupovinu paketa ulaznica da ja ne moram strepiti pred svaku tekmu hocu li doci ili promjenili sistem kupovine ulaznica. Ona u Centrotransu kad je dobra utakmica jednu tebi jednu sebi.. E pa Gospodo ja vam necu dolaziti vise , vjerujem da ce opet biti u plusu i bice raje nije to ...

Al polahko ce to biti sve losije i losije.. :thumbup: :kafa:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 09 sep 2014, 10:39

Buba00 je napisao/la:Nema euforije nikako jucer ja prodjem pored lika sverca ulaznice kaze po kupovnoj cijeni prodaje samo da se rijesi kaze nikad nije bio manji interes ... Skontala raja kako savez funkcionise ogadili se neke stvari ljudima ali i iskreno nakon SP porasli apetiti vise kvalifikacije nisu interesantne ima tu svega.. Bice raje na stadionu al daleko od prijasnjeg interesa ba ne mozes jug i sjever za 20 KM pa nije Real Barca...

splet nekih desavnja ocigledno doveo do manjka interesa
Pa gdje ce bit euforija, poslije nesrece sa rudarima u Zenici je sve stalo. Jos jucer dan zalosti, kolektivna dzenaza, nikome nije do tekme.

Jucer prolazim gradom, zastave na svakom cosku(na pola koplja, zavezane da se ne viore) a plakati s najavom za utakmicu prekriveni smrtovnicama..samo buda.la moze ocekivati i dozivit euforiju u ovakvoj atmosferi u gradu, nezz da njemacka dolazi isto bi bilo..

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2014, 10:42

AlfredBorden je napisao/la:danas ako ne dobiju ne moraju ni igrat ostatak kvalifikacija, et kolko je sigurna kecina :kafa:
poslusaj svog prijatelja gringu, igraj 2 i miran si ;) kako god da zavrsi, ti si miran ;)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 sep 2014, 10:47

[youtube][/youtube]
:bow: :bow: :bow: :bow: :bih: :kafa:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 sep 2014, 10:48

" onclick="window.open(this.href);return false;

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 sep 2014, 10:55

Igramo za rudare.
Odigrati cvrsto, borbeno i jos bitnije, ostaviti srce na terenu. :bih:

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Cwirek i 16 gostiju.