A nismo United da se zahuktavamoZodiac je napisao/la:Nije da nismo ocekivali ovako nestoForster je napisao/la:BeyKopites MVP kola![]()
![]()
4 gola![]()
Travari se vraćaju na pravi put,a masina se tek zahuktava
.

Simultanka

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
A nismo United da se zahuktavamoZodiac je napisao/la:Nije da nismo ocekivali ovako nestoForster je napisao/la:BeyKopites MVP kola![]()
![]()
4 gola![]()
Travari se vraćaju na pravi put,a masina se tek zahuktava
.
GazijaKalesija je napisao/la:Idu Gromovi![]()
Ma svim domacim ekipama je ovo kolo bio otvoren put do pobjede, dok je za goste i go bio daleko.BelminM23 je napisao/la:GazijaKalesija je napisao/la:Idu Gromovi![]()
Bravo, bravo. @Evoltiuon jarane halali to što smo vas dobili.
kada je neki par iz standardne ponude odgodjen onda se bonus par racunaChinaglia je napisao/la:koja je fora s bonus parovima, tek sad vidim da se pogođeni rezultati ne računaju
ok, hvalaarelinho je napisao/la:kada je neki par iz standardne ponude odgodjen onda se bonus par racunaChinaglia je napisao/la:koja je fora s bonus parovima, tek sad vidim da se pogođeni rezultati ne računaju
Mogu li ja konacno tipovati kao novi igrac Grizzliesa u 4. koluGreivis je napisao/la:Ubaci BarcaBoya u Grizzliese.Padovan je napisao/la:Vratiš jednu stranicu nazad i sve ti piše, ali izgleda da je teško pročitati!UltraSA je napisao/la:Kad mi (Pivopije) možemo dobiti trećeg igrača?
Novac je odavno postao najbitniji faktor u ovom plemenitom sportuKawhi je napisao/la:Navijač Barce igra za Grizzliese.To se protivi vrijednostima koje je taj klub nekad imao.
Posto si da ne kazem sta ispao, necu se udostojoti ni da ti odgovorim.Kawhi je napisao/la:Navijač Barce igra za Grizzliese.To se protivi vrijednostima koje je taj klub nekad imao.
Postao sam predobar za tako mali klub i morao sam da odem.Vratiću se da završim karijeru u Grizzliesima.Greivis je napisao/la:Posto si da ne kazem sta ispao, necu se udostojoti ni da ti odgovorim.Kawhi je napisao/la:Navijač Barce igra za Grizzliese.To se protivi vrijednostima koje je taj klub nekad imao.
Ubacite suareza7 ili ipak ima neko ''zanimljivo'' pravilo zbog kojeg ne može zaigrati?UltraSA je napisao/la:Novi igrač Pivopija bi treb'o biti @suarez7, bar je prije nekoliko dana Faraon to rek'o, pa red je konačno i mi da zaigramo sa 3 igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.