AhmetNY je napisao/la:Cartman je napisao/la:Tino-Sven Makelele.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- sanlituncay
- Kontakt:
Evo i slike koje to dokazuju,da su isti profil igrača,čak i liče.. Ljubomorne duše!

Jeste slijepi ??? Makelele prošlost,Tino budućnost
Zna adžo

Jeste slijepi ??? Makelele prošlost,Tino budućnost

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Kad sutra aBd sijevne ljevica...
Susic je meni bas super igrac, sa mozda najjacom tehnikom u repci, mislim da ima potencijal da dogura do velikih timova lige petice, zivi bili pa vidjeli.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Eeee niste vi ni svjesni sta cuci u ovom momku. Kako je samo hladno podnio sav pritisak oko navodnog "nepotizma".
K'o što je Prcić odigr'o protiv Lihtenštajna 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da ima obraza, sam bi priznao da ni po kojoj logici ne moze da bude u prvih 11. Ali znamo da niko u njegovoj famEliji nema obraza. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Uhhh ovo boliVirtu4l je napisao/la:K'o što je Prcić odigr'o protiv Lihtenštajna
Zamisli da je neki drugi igrač odigrao onako loše... kolektivno onanisanje 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prca podijelio 90% lopti "jakom" Lihtenstajnu i sPrcao im sve argumente 
Ne znam zasto ste opet protiv njega... Ja licno nisam bio za to da on putuje u Brazil, jer to apsolutno nije zasluzio, ali sad ovaj poziv za naredne kvalifikacije definitivno jeste. Da je za prve postave, i nije, jer realno imamo jacih igraca na tim pozicijama u sredini terena. Da je blizu prve postave i da moze biti od koristi, to definitivno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Aha.
Jedan u Renu (liga petice je u pitanju) drugi u Hajduku (liga mamica je u pitanju)
Jedan u Renu (liga petice je u pitanju) drugi u Hajduku (liga mamica je u pitanju)
Amarkony je napisao/la:Prca podijelio 90% lopti "jakom" Lihtenstajnu i sPrcao im sve argumente
K'o što je Avdija odigrao prvu utakmicu isto protiv Lihtenštajna na 5x boljem travnjaku.
K'o što je Tino prekuco Egipćane u prvoj utakmici, isto na tepihu.
O partiji Anela Hadžića se još uvijek priča, briljirao.
K'o što je Tino prekuco Egipćane u prvoj utakmici, isto na tepihu.
O partiji Anela Hadžića se još uvijek priča, briljirao.
DD
- AlfredBorden
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Da ima obraza, sam bi priznao da ni po kojoj logici ne moze da bude u prvih 11. Ali znamo da niko u njegovoj famEliji nema obraza.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Medo, Pjanke i Tino na sredini veceras i trpamo Kipar sigurno!
Koliko god bi volio da Tino dobro odigra 10-tku danas. Jos vise bi volio da Pjanic dobro odigra 10-tku jer znam da ce nam on biti puno potrebniji na toj poziciji ( da se uigra ) nego Tino protiv Belgije, Walesa i na EP. Samo iz tog razloga ne vidim Tina u prvih 11 danas. Mislim da ce poceti Besic - Medunjanin a ispred njih Pjanic.
Moze i tako, ali sve nesto razmisljam da smo prosle kvalifikacije igrali sa Medom i Pjanicem nazad i da je odlicno funkcionisalio, posebno sto danas igramo sa ekipom koja ne bi trebala biti toliko opasna po Begu. Pjanic voli da se vrati duboko nazdad i da prenosi loptu, uostalom to radi i u Romi. A Tino moze da zamijeni ulogu Misketa i to je to. Mada ni ova tvoja nije ni malo losa. Mozda cak Besic i Pjanke nazad Tino naprijed (mozda je sigurnije defanzivno), a da Medo udje s klupe, iako je i Medo zasluzio da igra od prve. Ne znam, sad shvatam Safeta sto se ne moze odluciti do pred samu tekmu.Ajax je napisao/la:Koliko god bi volio da Tino dobro odigra 10-tku danas. Jos vise bi volio da Pjanic dobro odigra 10-tku jer znam da ce nam on biti puno potrebniji na toj poziciji ( da se uigra ) nego Tino protiv Belgije, Walesa i na EP. Samo iz tog razloga ne vidim Tina u prvih 11 danas. Mislim da ce poceti Besic - Medunjanin a ispred Pjanic.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Blizzard, boki86, Brokula, Cautinho, darker10, Faraon iz Visokog, GoatNo1, GrbavicaHrammm, HalaMadrid, harko35, J1897, Jarodwest, JHam, Jurica95, kakarut, Kapetan, legendarnadruga, MaroonBjelave, miki09, Napapijri, napapijri1987, nerkolfc, Poligon10, Proximic, PSV, Rosicky, SanaBosna, Shevko, Smaja, StevieG8, Sveti, unavita, VibeTribeX, Wilshere10, Zglavkar i 285 gostiju.