Za BH Pasos viza je oko 400 KM tako da bice sa dijasporom max 500-1000 ... to su neke naznake i to ponajvise ce doci dijaspore btw. u to ukljucujem sponzore koji nisu u lozama na gostovanjimabordobijeli je napisao/la:ako bude 2 000 bice dobro a slazem se da je jako bitna utakmica kao i ova danasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:znam da nije sad ovdje tema, ali da pitam raju sta ona misli........da li je moguce da nas bude bar 20.000 u walesu iduci mjesec abd? da pruzimo ogromnu podrsku nasim igracima, jer po meni je to odlucujuca utakmica ovih kvalifikacija uz onu protiv israela u novembru.....hvala unaprijed!
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je preofanzivno za Pjanicahz1987 je napisao/la:
Evo formacije za večeras!
4-4-2 dijamant - stara provjerena napadacka formacija protiv slabijih i prosjecnih evropskih ekipa.
ulaze susic, medunjanin, vrsajevic/prcic
Po meni...
..................Begovic...................
Mujdza....Sunjic.....Bicakcic....Salihovic
...................Besic.......................
........Medunjanin.......Pjanic............
.....Lulic........................Ibisevic......
..................Dzeko........................
btw. ovi sto prizeljkuju i nadaju se praznim stolicama, porazu, kiksu itd, preporuka- ubijte se.
Jedna je stvar imati konstruktivne kritike na neciji rad, a druga biti hejter,cinik i budala...
Kad se lopta zakotrlja nije bitan ni Susic, ni Dzeko, ni Tino, bitno je samo zajednistvo, borba i uspjeh.
Jer nacija je zivot, a reprezentacija svetinja
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Consigliere
- Kontakt:
Ovdje je Ibisevic na krilu, isto kao sto su C Ronaldo i Messi na krilusajo10 je napisao/la:Ja kad vidim Ibisevica na krilu. Da li to bila obicna formacija ili na mecu, iskreno dodje mi da povracam.
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hebem ti ja nas mentalitet...
I onda se cudimo sto smo obicni qurac kada je sport u pitanju.
Veceras ocekujem pobjedu od 2:0, ali me je strah Susica da on nekim svojim nebulozama ne okrene utakmicu u pogresnom smjeru.
-
bordobijeli
- Kontakt:
slazem se da su karte skupe al su oni skontali da ce prodati ovih 11 hiljada karata kakva god utakmica bila ,jednostavno ljudi vole reprezentaciju i znaju da ce bilino uvijek puno biti .nazalost koriste taj mali kapacitet pa dizu cijenu .Buba00 je napisao/la:Nije da mi je drago al napisao sam gore splet nekih stvari a eto ako ovaj put bude rudarska nesreca vidjet cete sljedeci put opet slabo nebitno pobjedili ili izgubili.. Apetiti porasli , Sukobi u NSBIH , Privatni interesi , Susici i Hadzici , i tako kako kome svakome ponesto smeta ja ponajvise zbog cijena bezobrazno je staviti jug i sjever 20 KM plus ako je interesovanje veliko ne mozes naci ispod 30 ona ( al eto sad nije pa daju osto poto)... plus gorivo plus pojest popit kad si sa strane a dodje nas dosta... Jednostavno nije bas situacija u drzavi takva
Covjek je samo istinu rekao. Belgija nema neko ime, pa ljudi nece da prihvate da su za klasu bolji od nas po igracima. Bolji su i od jedne Italije, Engleske ili Portugala. Nema tu neke sramote. Isto sto jasno moramo rec da smo bolji od Velsa i Izraela.amerosm je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-b ... upe/139961
Veceras ocekujem pobjedu od 2:0, ali me je strah Susica da on nekim svojim nebulozama ne okrene utakmicu u pogresnom smjeru.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-b ... upe/139961
Malo smo se diglu u nebesa???....realnost izgleda malo drugacija nego si je ti u svojoj glavi stvorio...nismo mi Njemacka jarane! Moras biti realan i respektirati svakog protivnika
Moze sad opklada da necemo?Elegant je napisao/la:Belgiju cemo pobjedit u Zenici.
Mjesec dana avatar bira onaj ko dobije opkladu?
P.S. Pik i FB puni onih koji prodaju zapad po 25KM, osta savez kartkih rukava. Mozda ce konacno skontati da imaju bezobrazne cijene za ovdasnju sirotinju a da dijaspora se lagano hladi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pun pik karata i to povoljno.QUARTERBACK je napisao/la:da priupitam.. imal gdje kupiti karti jos..hvala
Prije tekme ces garantovano moci ispod cijene kupiti pred stadionom.
Od ovih ovlastenih, nemam pojma kakva je situacija.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ono bude X i gringonja se raspadnegringonjaOnajDrugi je napisao/la:poslusaj svog prijatelja gringu, igraj 2 i miran siAlfredBorden je napisao/la:danas ako ne dobiju ne moraju ni igrat ostatak kvalifikacija, et kolko je sigurna kecinakako god da zavrsi, ti si miran
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
nece biti x prijatelju moj, ili totalna demontaza kipra ili slicna tekma kao ona protiv slovacke u zenici.....tako da nema sanse da bude xDonCorleone je napisao/la:Ono bude X i gringonja se raspadnegringonjaOnajDrugi je napisao/la:poslusaj svog prijatelja gringu, igraj 2 i miran siAlfredBorden je napisao/la:danas ako ne dobiju ne moraju ni igrat ostatak kvalifikacija, et kolko je sigurna kecinakako god da zavrsi, ti si miran
.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
- sanlituncay
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 231983, ANamelessGhoul, Anoniman, B1988K, bartoli, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordeaux433, Bordo10, bvsic, denza, edinedin, enobarca, fukare987, galia95, GoldenLilies, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Hrammm1921, hujdur007, InatSilniBosanski, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, J1897, Jabroni, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, Kapetan, kolezeljovac, L-Train, lakilone, Ledara, legendarnadruga, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, moreno123, N3R3D, napapijri1987, nebeskasila, Pensioner26, Principatus, Proximic, rishovski, s4mke, SHZ82, signalidunapark, sLucajni, tale07, Taree, thulkazal, TofiTofita, Toxin, tuzlanskinacin, Wisey, Wolffire, xinxee, Yucca, zemuntrg i 535 gostiju.