aS_Roma je napisao/la:nije to nas KrsteHead je napisao/la:
Čije, ako nije naš, Jel to **** vjeruješ ? Idi na Uefa.com pa vidi, a evo vidiš i sliku...
Bravo Krste
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
aS_Roma je napisao/la:nije to nas KrsteHead je napisao/la:
Izvikan igrač. Pokušava sve nešto sam a ni tamo ni vamo. Čitava mlada reprezentacija malo je reći katastrofa.Aragon je napisao/la:Realno, u onom sivilu od U21 reprezentacije, Duljevic ubijedljivo najbolji igrac masa se propisno iafulao i morao je zabiti bar jedan gol od onih sansi.
Iznenadilo me katastrofalno stanje terena na Kosevu. Kako ce onda biti u oktobru?
Duljevic je jos prije sezonu dok je igrao u Olimpicu bio među boljim krilnim igračima lige, kad smo ga mi kaparisali u januaru do juna je u Olimpicu sjedio na klupi pa ga je to malo kostalo forme ali kako sezona prolazi sve je bolji i bolji.skripta je napisao/la:Izvikan igrač. Pokušava sve nešto sam a ni tamo ni vamo. Čitava mlada reprezentacija malo je reći katastrofa.Aragon je napisao/la:Realno, u onom sivilu od U21 reprezentacije, Duljevic ubijedljivo najbolji igrac masa se propisno iafulao i morao je zabiti bar jedan gol od onih sansi.
Iznenadilo me katastrofalno stanje terena na Kosevu. Kako ce onda biti u oktobru?
Nekad su te utakmice o tituli odlucivaleGrdan je napisao/la:danas bi trebali igrati brotnjo i sarajevo prijateljsku utakamicu.
Nekako mi izgleda ugojen , ili se ja varamamstaff je napisao/la:Duljević ima onu drskost kao i Teletović ili RobbenMomak se ne libi opaliti i driblati deset puta za redom, dobro je imati takvog igrača pogotovo kada te ne ide... Mislim da je veliki potencijal i da će kroz 3-4 godine biti standradni reprezentatviac ili barem u onih 16-17 igrača.
Ne vidim razloga da se lazu ovakve stvari..!!!!amorovski je napisao/la:Ako je istina, fino je i to cut
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 19 gostiju.