A sve se para nema44Bertans je napisao/la:Kuzeloglu dobro nam došao.![]()
Sine znaj došao si u svetinju, došao si u instituciju. Vjeruj nećeš se pokajati, mnogo ćeš naučiti i formirati se kao čovjek kao nigdje drugo u Evropi. Ne zamjeri što ćeš tokom sezone biti izložen različitim vidovima nipodaštavanja, krađama i svjesnim udarcima na grb koji nosiš. Ne može drugačije. Al nikad ne zaboravi da si došao u KK Partizan, tamo gdje logike nema, gdje je srce bitnije od džepa i gdje se stvaraju legende.
Murić veoma blizu prelaska, a mogao bi i jedan američki plej pojačati tim. Uz dogovor sa Sašom, ljepota.
KK Partizan
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: KK Partizan
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa ne znam ko je mislio da nema
Pa koliko je samo Partizan uzeo kesa od Bogdana i Lovernja, moze pokriti komotno barem 60-70% budzeta, ostalih 30% ce pokriti NIS (ili ko su vec sponzori) i navijaci. A kada svoje pare budu trazili igraci kao Klobucar, tada ce ponovo krenuti prica kako se nema. A takve stvari moraju doci na naplatu. Najbolji pokazatelj je FK Crvena zvezda koji sada mora isplacivati Bronovickog i slicne.
Inace, definitivno najvece pojacanje bi bio ostanak Pavlovica. On je igrac za Real, CSKA ili slican klub koji se bori za titulu u EL. Bez njega je Partizan dosta slabiji.
Inace, definitivno najvece pojacanje bi bio ostanak Pavlovica. On je igrac za Real, CSKA ili slican klub koji se bori za titulu u EL. Bez njega je Partizan dosta slabiji.
Edo Maajka prijaha poslije svjetskog!
Ispunjava sve uvjete partizanovca ;
a)fizikalac
b)kamenjar
c)mazohista
[youtube][/youtube]
a)fizikalac
b)kamenjar
c)mazohista
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
da već je bio šamaran od treneraRaul_64 je napisao/la:Edo Maajka prijaha poslije svjetskog!
a)fizikalac
b)kamenjar
c)mazohista
[youtube][/youtube]
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako pratiš košarku shvatićeš da smo prodali praktično sve što valja i to da bi se ranijih dugova i kamata rješili. Nemamo mi Vučka usnicu da 15 miliona izbriše dok kažeš keks i kao da ništa nije bilo. Bez obzira što je i naša krivica što nismo radili reprogram kad je bilo vrijeme.nerminh74 je napisao/la:A sve se para nema44Bertans je napisao/la:Kuzeloglu dobro nam došao.![]()
Sine znaj došao si u svetinju, došao si u instituciju. Vjeruj nećeš se pokajati, mnogo ćeš naučiti i formirati se kao čovjek kao nigdje drugo u Evropi. Ne zamjeri što ćeš tokom sezone biti izložen različitim vidovima nipodaštavanja, krađama i svjesnim udarcima na grb koji nosiš. Ne može drugačije. Al nikad ne zaboravi da si došao u KK Partizan, tamo gdje logike nema, gdje je srce bitnije od džepa i gdje se stvaraju legende.
Murić veoma blizu prelaska, a mogao bi i jedan američki plej pojačati tim. Uz dogovor sa Sašom, ljepota.
Edoman je novi čovjek u svetom dresu.
Još jedna četvorka a možda i kec je potreban da se krene put stara slave u inat svima kojima je sveto ime Partizana smetnja za svoje prljave igre. Jer mi smo Partizan!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
a pratim ja kosarku 30 i kusur godina da znam sta ste prodali, a sta ste imali i prodavali maglu u smislu "nemamo para"44Bertans je napisao/la:Ako pratiš košarku shvatićeš da smo prodali praktično sve što valja i to da bi se ranijih dugova i kamata rješili. Nemamo mi Vučka usnicu da 15 miliona izbriše dok kažeš keks i kao da ništa nije bilo. Bez obzira što je i naša krivica što nismo radili reprogram kad je bilo vrijeme.nerminh74 je napisao/la:A sve se para nema44Bertans je napisao/la:Kuzeloglu dobro nam došao.![]()
Edoman je novi čovjek u svetom dresu.![]()
Još jedna četvorka a možda i kec je potreban da se krene put stara slave u inat svima kojima je sveto ime Partizana smetnja za svoje prljave igre. Jer mi smo Partizan!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Prodavanje magle
Pomisliću da si neki do juče navijač košarkaškog kluba Crvena Zvezda koji je zamrznut već tri godine a danas simpatizer KK Czv Beograd.
Sve što smo radili sve ove godine je samo da se cijene uspjesi koje je KK Partizan pravio, kao nijedan drugi kolektiv u regionu. (izbaci vaterpolo titule Partizana, komšinice i Juga)
AKo je traženje da se pomogne jer Partizan ne predstavlja samo svoj grb već i državu u nevolji i da se na dostojanstven način omogući nastavak evropski uspjeha, onda stvarno... I ovo što je dovedeno je sića... Što se kaže zalog za budućnost uz pristajanje momaka da igraju za daleko manje pare od onih koje bi mogli dobiti. Gagara i još neki su pristali na smanjenje ugovora. Pokazali koliko poštuju Partizan.
Pomisliću da si neki do juče navijač košarkaškog kluba Crvena Zvezda koji je zamrznut već tri godine a danas simpatizer KK Czv Beograd.
Sve što smo radili sve ove godine je samo da se cijene uspjesi koje je KK Partizan pravio, kao nijedan drugi kolektiv u regionu. (izbaci vaterpolo titule Partizana, komšinice i Juga)
AKo je traženje da se pomogne jer Partizan ne predstavlja samo svoj grb već i državu u nevolji i da se na dostojanstven način omogući nastavak evropski uspjeha, onda stvarno... I ovo što je dovedeno je sića... Što se kaže zalog za budućnost uz pristajanje momaka da igraju za daleko manje pare od onih koje bi mogli dobiti. Gagara i još neki su pristali na smanjenje ugovora. Pokazali koliko poštuju Partizan.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
jok simpatizer sam partizana, ali sta vujosevic radi zadnjih godina jeste degutatno44Bertans je napisao/la:Prodavanje magle![]()
![]()
Pomisliću da si neki do juče navijač košarkaškog kluba Crvena Zvezda koji je zamrznut već tri godine a danas simpatizer KK Czv Beograd.![]()
sto se tice uspijeha to se zna redosljed
jugoplastika/pop84
cibona
partizan
bosna
CZ ...
a sto se tice F ovo ili F ono to nisu titule, a nema ni nekog kontinuiteta u dalje od F16, dok sto se tice regionalne kosarke partizan je bio dominantan, ali vise nije mada opet mislim da ce tesko ko postici u regionu dugo godina ono sto jeste partizan u periodu od 7-8 godina
Pa ne mozes ti objasniti jer se za sve krivi drzava, umjesto funkcioneri klubova. Okej, drzava ne da pare, ko nudi ugovore? Evo citam neki dan izjavu bivseg rukometasa Zvezde, Dokica, koji je tuzio klub.. I momak fino i korektno kaze: "Nisam ja sam sebi ponudio tu platu. Pitao sam koliko mi mogu davati i na to sam pristao, medjutim dobijao sam 100-200 evra mjesecno". I sta sada Perunicic treba reci propadamo jer Tadic, Dacic, Vucic ne daju pare? Pa sam si kriv, niko te nije tjerao da nudis nesto sto ne mozes ispostovati.
U zadnje dvije godine (tada je valjda Vucic dosao na vlast, ne pratim politiku pa ne znam tacno) uvijek ide isti ciklus. Zvezda bude dobra u regularnom dijelu ABA lige negdje do januara. Onda Covic otjera najboljeg igraca sa pricom kako nije Zvezda krava muzara (a on je ponudio platu) i krene pad. Zatim drzava, KSS, sudije i ostali stanu na stranu Zvezde, a Partizan nadljudskim naporima pobijedi sve.. iako se vec u oktobru znalo kako je Zvezda namjestila titulu. Pa ce Zvezda mozda jednom i uzeti titulu i onda ce svi sa druge strane brda pricati kako se to znalo od pocetka.
U medjuvremenu Vujosevic organizuje konferencije gdje kuka na drzavu, proziva igrace koji tuze Partizan i u svakoj drugoj recenici spominje Zvezdu. I onda se neko od nasih nadje odgovoriti (funkcionera CZ) sto je jos debilnije. Nije ni cudo sto imamo pun **** kompleksasa i idiota koji vise mrze suprotni klub, i to na obje strane.
Ako Bog da da budem na ovom forumu za 9-10 mjeseci, pokusacu se sjetiti da citiram ovaj upis da vidite kako se ciklus ponavlja.
U zadnje dvije godine (tada je valjda Vucic dosao na vlast, ne pratim politiku pa ne znam tacno) uvijek ide isti ciklus. Zvezda bude dobra u regularnom dijelu ABA lige negdje do januara. Onda Covic otjera najboljeg igraca sa pricom kako nije Zvezda krava muzara (a on je ponudio platu) i krene pad. Zatim drzava, KSS, sudije i ostali stanu na stranu Zvezde, a Partizan nadljudskim naporima pobijedi sve.. iako se vec u oktobru znalo kako je Zvezda namjestila titulu. Pa ce Zvezda mozda jednom i uzeti titulu i onda ce svi sa druge strane brda pricati kako se to znalo od pocetka.
U medjuvremenu Vujosevic organizuje konferencije gdje kuka na drzavu, proziva igrace koji tuze Partizan i u svakoj drugoj recenici spominje Zvezdu. I onda se neko od nasih nadje odgovoriti (funkcionera CZ) sto je jos debilnije. Nije ni cudo sto imamo pun **** kompleksasa i idiota koji vise mrze suprotni klub, i to na obje strane.
Ako Bog da da budem na ovom forumu za 9-10 mjeseci, pokusacu se sjetiti da citiram ovaj upis da vidite kako se ciklus ponavlja.
I naravno u nedostatku argumenata se poteže onda istorija. Niko ne spori Jugoplastiku, Cibonu. Pričamo o 2014-oj. Pričamoo zadnjoj deceniji. Partizan je sa 2 miliona evra godišnje osvajao prstenje ABA lige iako je svake sezone bilo barem 2-4 tima sa većim budžetom. Partizan je otišao na F4 sa 2,3 miliona evra budžeta, kao najjeftiniji tim u takmičenju sa još 23 tima. Godinama sa najmanjim budžetom je igrao Evroligu. Godinama su svi ostali iz regiona koji nešto znače imali veće budžete.... I kada neko upita zašto takav odnos prema Partizanu, zašto se ne vodi računa i dopušta da (nekad) najzdraviji kolektiv na ovim prostorima bude ugnjetavan i minimaliziran.
Niko ne spori ne rad Danilovića, niko ne spori da su neke stvari mogle drugačije, da su neke stvari rađene pogrešno, ali igranje finala 5 na 3, otimanje, kazne za sakoe, za znojnice, miniranje i svjesno projektovanje projekta koji će taj i takav ponos srpskog ili kako god sporta baciti u zapećak.... Al pamet našeg čovjeka je kraća od večere izgleda.
Niko ne spori ne rad Danilovića, niko ne spori da su neke stvari mogle drugačije, da su neke stvari rađene pogrešno, ali igranje finala 5 na 3, otimanje, kazne za sakoe, za znojnice, miniranje i svjesno projektovanje projekta koji će taj i takav ponos srpskog ili kako god sporta baciti u zapećak.... Al pamet našeg čovjeka je kraća od večere izgleda.
prvo znam kao cinjenicu da je od ulaska u ABA ligu partizanov budjet u prva 3 lige, a nekoliko godina je bio najveci (jovanovicevo vrijeme), a to sto je npr. olimpija imala veci budjet na papiru nije nikada nista znacilo jer ga nikada nije zatvarala i zato su joj se momcadi raspadale44Bertans je napisao/la:I naravno u nedostatku argumenata se poteže onda istorija. Niko ne spori Jugoplastiku, Cibonu. Pričamo o 2014-oj. Pričamoo zadnjoj deceniji. Partizan je sa 2 miliona evra godišnje osvajao prstenje ABA lige iako je svake sezone bilo barem 2-4 tima sa većim budžetom. Partizan je otišao na F4 sa 2,3 miliona evra budžeta, kao najjeftiniji tim u takmičenju sa još 23 tima. Godinama sa najmanjim budžetom je igrao Evroligu. Godinama su svi ostali iz regiona koji nešto znače imali veće budžete.... I kada neko upita zašto takav odnos prema Partizanu, zašto se ne vodi računa i dopušta da (nekad) najzdraviji kolektiv na ovim prostorima bude ugnjetavan i minimaliziran.
drugu 2,3 miliona je dobio kada je otisao na F4, a projecirani budjet je bio 4 mil.ali ga nesposobnjakovici iz uprave nisu znali zatvoriti ili ti mislis da je bo kao najbolji strijelac turske dosao za sicu ili roberts koji je bio NBA igrac i koji je igrao strasno prije povrijede, ...
iskreno polako pocinjem da si ti previse zaveden propagandom, a ja ti pricam kao neko što poznaje (nisam strucnjak) kosarku i ko ima malo više informacija od obicnog navijaca (ali niste pretjerano)
Čekaj ti meni govoriš da je 2010. godine budžet bio 4 miliona evra
Nema govora, Bo je dobio fine pare, ali daleko ispod onoga što je kasnije uzeo. Roberts takođe. Suštinski s njim je napravljen dogovor nakon prelaska iz komšinice koja je jelte zaleđena trenutno oko plate, sam pristao. Taj budžet nije prelazio 3 miliona.
Što se tiče sezona sa 2, bilo ih je, bilo je i titula...
Što se ostalog tiče, nemam se namjeru svađati ni sa kim, ali bez tog karakterisanaja propagandom. Jedina propaganda je propagadna o srećnijem životu građana Srbije ako Partizan ne bude šampion. I ako u ovom momentu svaki objektivan pratilac košarke (nenavijački obojen) nije u stanju razgraničiti šta je Partizan u košarci na ovim prostorima, onda ja stvarno nikog ni u što ne mogu ubjediti.
Nema govora, Bo je dobio fine pare, ali daleko ispod onoga što je kasnije uzeo. Roberts takođe. Suštinski s njim je napravljen dogovor nakon prelaska iz komšinice koja je jelte zaleđena trenutno oko plate, sam pristao. Taj budžet nije prelazio 3 miliona.
Što se tiče sezona sa 2, bilo ih je, bilo je i titula...
Što se ostalog tiče, nemam se namjeru svađati ni sa kim, ali bez tog karakterisanaja propagandom. Jedina propaganda je propagadna o srećnijem životu građana Srbije ako Partizan ne bude šampion. I ako u ovom momentu svaki objektivan pratilac košarke (nenavijački obojen) nije u stanju razgraničiti šta je Partizan u košarci na ovim prostorima, onda ja stvarno nikog ni u što ne mogu ubjediti.
Ne znam sta vi podrazumjevate pod budzet? Da li samo plate igrace ili sve troskove? Ja, naravno, nemam prave cinjenice i dokaze, ali sam siguran da tim Partizana nije mogao prezivjeti sa onakvim igracima imajuci budzet od 2 miliona. Pa racunajte samo troskove hala, putovanja, hotela, struje, ljudi koji su na administrativnim funkcijama u klubu.. a tek onda trenera svih kategorija i igraca. Pa samo jedno iznajmljivanje Arene (tako je bilo prosle sezone) kosta 30 hiljada evra, a klubovi u EL imaju sporazum da je trosak domaceg kluba hotel i prevoz gostujuceg(tako sam ja informisan i tako sam negdje procitao). Pa racunajte onda koliko kosta minimum 5 domacih utakmica u EL, a gledajuci Partizan, dosta vise u toku jedne sezone.
A za Partizan su tih godina igrali vec afirmisani igraci sa NBA istorijom, kao sto su Lo, Lazme, Roberts, Palasio, Dzavai.. Bo je dosao ako se ne varam nakon odlicne sezone u Turskoj gdje je bio jedan od najboljih igraca. A jos toj grupi dodaj igrace tipa Gist, Bertans, Gordon, Dzerels, Veseli.. Njih sam se sjetio i oni sigurno nisu igrali za kikiriki. Vi koji navijate za Partizan znate sigurno jos jakih stranaca koji su prosli kroz vas klub.
Volio bih samo da se uvede zakonom da finansije svih klubova moraju biti javne. Tako bi dosta stvari bilo jasnije i vise ne bi bilo zamazivanja ociju.
A za Partizan su tih godina igrali vec afirmisani igraci sa NBA istorijom, kao sto su Lo, Lazme, Roberts, Palasio, Dzavai.. Bo je dosao ako se ne varam nakon odlicne sezone u Turskoj gdje je bio jedan od najboljih igraca. A jos toj grupi dodaj igrace tipa Gist, Bertans, Gordon, Dzerels, Veseli.. Njih sam se sjetio i oni sigurno nisu igrali za kikiriki. Vi koji navijate za Partizan znate sigurno jos jakih stranaca koji su prosli kroz vas klub.
Volio bih samo da se uvede zakonom da finansije svih klubova moraju biti javne. Tako bi dosta stvari bilo jasnije i vise ne bi bilo zamazivanja ociju.
fino sam rekao 2,3 mil. je bilo naplaćeno, a bio je preko 4 mil. jer kao što kažeš samo su troškovi putovanja i treniranja preko miliona, a šta je sa ljudima koji rade u klubu i itd.dscile je napisao/la:Ne znam sta vi podrazumjevate pod budzet? Da li samo plate igrace ili sve troskove? Ja, naravno, nemam prave cinjenice i dokaze, ali sam siguran da tim Partizana nije mogao prezivjeti sa onakvim igracima imajuci budzet od 2 miliona. Pa racunajte samo troskove hala, putovanja, hotela, struje, ljudi koji su na administrativnim funkcijama u klubu.. a tek onda trenera svih kategorija i igraca. Pa samo jedno iznajmljivanje Arene (tako je bilo prosle sezone) kosta 30 hiljada evra, a klubovi u EL imaju sporazum da je trosak domaceg kluba hotel i prevoz gostujuceg(tako sam ja informisan i tako sam negdje procitao). Pa racunajte onda koliko kosta minimum 5 domacih utakmica u EL, a gledajuci Partizan, dosta vise u toku jedne sezone.
Partizan je imao najveći budžet u eri ICN. I tada možda tih 4 milke nije bio problem... ALi posle toga jeste i nikada nismo imali 4mil na raspolaganju, ni blizu. Nismo ni 3 osigurane. Zbog toga i jesu nastali dugovi, kako prema Pioniru, tako i prema igračima. Jer smo nakon F4 tek dobili značajnog sponzora.
I pustite se te priče o putovanjima, jer gdje god smo mogli išli smo busom, a kad nije tako onda onim dž avionima s kojima nikad ne znaš da li ćeš stići živ. Što se Arene tiče, zakup je isplaćivan od ulaznica. A u nekoliko navrata, jednom ili dva puta i grad Beograd je izašao u susret pa platio zakup.
Kombinovani sastav doživio poraz u prijateljskoj od Mege.
I pustite se te priče o putovanjima, jer gdje god smo mogli išli smo busom, a kad nije tako onda onim dž avionima s kojima nikad ne znaš da li ćeš stići živ. Što se Arene tiče, zakup je isplaćivan od ulaznica. A u nekoliko navrata, jednom ili dva puta i grad Beograd je izašao u susret pa platio zakup.
Kombinovani sastav doživio poraz u prijateljskoj od Mege.
Druze, ljeba ti ne lupaj. To gdje god se moze ici autobusom jeste samo po Beogradu i okolnim gradovima kada je KLS. I naravno od Sarajeva do Sirokog Brijega.
I ne postoje dz avioni, tako da ne znam sta pises. Razlike u cijeni aviona su minorne jer se cijena leta gleda u zavisnosti od aerodroma, a Partizan leti sa aerodroma Nikola Tesla koji je izuzetno skup.. Tacnije, skupa je tarifa stajanja na tom aerodromu i letenja preko Srbije, pa zbog toga mnoge aviokompanije i raskidaju ugovore sa Srbijom i idu samo preko Madjarske. S tim sto klubovi kao Partizan koriste carter letove koji su skuplji od normalnih.
Ja nisam govorio odakle se sta finansira. Jedan termin (2-3 dana zajedno sa treninzima) kosta 30 hiljada evra. Plus troskovi boravka gostujuce ekipe. Na to je samo godisnje odlazilo minimum 400-500 hiljada evra s obzirom na broj utakmica u Evropi. Na to dodaj troskove Pionira za 20ak utakmica, ako ne i vise u toku sezone.
EDIT: Da dodam pojasnjenje u vezi aviokompanija. Ono sto sam pisao, mislio sam razlike u cijeni izmedju pojedinih aviokompanija. Svi avioprevoznici imaju skoro iste cijene na istom aerodromu do iste destinacije. Vece razlike u cijenama su jedino kada se uporedjuju polasci sa razlicitih aerodroma.
I ne postoje dz avioni, tako da ne znam sta pises. Razlike u cijeni aviona su minorne jer se cijena leta gleda u zavisnosti od aerodroma, a Partizan leti sa aerodroma Nikola Tesla koji je izuzetno skup.. Tacnije, skupa je tarifa stajanja na tom aerodromu i letenja preko Srbije, pa zbog toga mnoge aviokompanije i raskidaju ugovore sa Srbijom i idu samo preko Madjarske. S tim sto klubovi kao Partizan koriste carter letove koji su skuplji od normalnih.
Ja nisam govorio odakle se sta finansira. Jedan termin (2-3 dana zajedno sa treninzima) kosta 30 hiljada evra. Plus troskovi boravka gostujuce ekipe. Na to je samo godisnje odlazilo minimum 400-500 hiljada evra s obzirom na broj utakmica u Evropi. Na to dodaj troskove Pionira za 20ak utakmica, ako ne i vise u toku sezone.
EDIT: Da dodam pojasnjenje u vezi aviokompanija. Ono sto sam pisao, mislio sam razlike u cijeni izmedju pojedinih aviokompanija. Svi avioprevoznici imaju skoro iste cijene na istom aerodromu do iste destinacije. Vece razlike u cijenama su jedino kada se uporedjuju polasci sa razlicitih aerodroma.
Čovječe jesi ti svjestan svojih rečenica, ne postoje velike razlike u cijenama aviona
Pogledaš kakve vrste letova postoje.
Što se tiče finansiranja evroligaških utakmica i dvorana to je rađeno isključivo od prodaje ulaznica i sezonskih. A hvala Bogu jedini smo klub koji može godišnje prodat 5500 u ovom regionu, jer smo ime. Ono što neki nikada neće biti.
Pogledaš kakve vrste letova postoje.
Što se tiče finansiranja evroligaških utakmica i dvorana to je rađeno isključivo od prodaje ulaznica i sezonskih. A hvala Bogu jedini smo klub koji može godišnje prodat 5500 u ovom regionu, jer smo ime. Ono što neki nikada neće biti.
Pa i ne postoje. To sto si ti sklon laganju da bi predstavio Partizan kao nekog mucenika, to je tvoj problem. Postoje naravno u 20-50 evra, i to nije u zavisnosti od kvaliteta aviona.. jer Partizan ne leti sa avionom kojem motori otkazuju, nego u zavisnosti od broja presjedanja i vremena koje je potrebno do destinacije. Normalno da nije ista cijena ako je let direktan i ako se presjeda u Frankfurtu ili Parizu. Ali, kao sto rekoh. Klubovi kao Partizan na neka gostovanja idu i carter letovima koji su dosta skuplji, u zavisnosti od termina utakmice.
Ako je bilo u jednom trenutku prodanih 5500 sezonskih onda samo mogu reci svaka cast. S obzirom da su bile preko 100 evra, to je minimum 600 hiljada evra.
Ako je bilo u jednom trenutku prodanih 5500 sezonskih onda samo mogu reci svaka cast. S obzirom da su bile preko 100 evra, to je minimum 600 hiljada evra.
Nećete srećnije živjeti.
Partizan osvojio treće mjesto na turniru u Sarajevu pobjedivši sarajevsku Bosnu. Gagara i Milutinov ljudi odluke.
Partizan osvojio treće mjesto na turniru u Sarajevu pobjedivši sarajevsku Bosnu. Gagara i Milutinov ljudi odluke.
- Chengzhang
- Kontakt:
Partizan dobio protivnike u ULEB Eurocupu:
Lijetuvos ritas Vilnjus (Litvanija)
Banvit Bandirma (Turska)
Krasni oktobar Volgograd (Rusija)
Hapoel Jerusalim (Izrael)
Asesoft Plojesti (Rumunija)
Srecno crno-beli!
Lijetuvos ritas Vilnjus (Litvanija)
Banvit Bandirma (Turska)
Krasni oktobar Volgograd (Rusija)
Hapoel Jerusalim (Izrael)
Asesoft Plojesti (Rumunija)
Srecno crno-beli!
成章
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.