BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Marsal
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Euforija zaista nikad manja, zapravo i nema je. Jutros u pola 11 sam išao na ispit a poslije na kafu sa kolegicom naravno i vjerujte skoro i da nije bilo razlike kao i svaki drugi dan, tek poneki šal, zastava ili dres na ljudima.
Atmosfera medju ljudima je onako sumorna, ne možete nikog sresti ili negdje sjesti a da se ne čuje nešto tužno o rudarima, svaki od nas je ovu tragediju doživio teško jer u Zenici nema osobe koja ne poznaje nekog rudara i za kojeg je manje ili više vezana...ja sam lično poznavao jednog od ovih 5 poginulih, i sina od drugog...
Abd da mi pobijedimo za njih, karte sam uzeo prvi dan prodaje bez da sam stajao u redu 2 minute, sad odoh lagano na utakmicu. Pozz svima koji ostajete kraj malih ekrana, nadam se da neće biti puno negativnih komentara na račun Zenice jer sumnjam da će Bilino biti ispunjeno večeras.
Atmosfera medju ljudima je onako sumorna, ne možete nikog sresti ili negdje sjesti a da se ne čuje nešto tužno o rudarima, svaki od nas je ovu tragediju doživio teško jer u Zenici nema osobe koja ne poznaje nekog rudara i za kojeg je manje ili više vezana...ja sam lično poznavao jednog od ovih 5 poginulih, i sina od drugog...
Abd da mi pobijedimo za njih, karte sam uzeo prvi dan prodaje bez da sam stajao u redu 2 minute, sad odoh lagano na utakmicu. Pozz svima koji ostajete kraj malih ekrana, nadam se da neće biti puno negativnih komentara na račun Zenice jer sumnjam da će Bilino biti ispunjeno večeras.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ocekuje nas teska utakmica vjerujte mi.Nasa sansa su ubacaji sa strane i visoke lopte.
Re: Odg: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Ma ne sumnjam da ce stadion biti pun, a to je nekih 10 000. To je kapacitet malo vece kosarkaske dvorane. I onda neko prica da nam treba stadion od 30 000 
Takav stadion bi bio pun jednom u dvije godine i to dok imamo iole ozbiljnu reprezentaciju. Zanica je mali grad za stadion od 20 plus hiljada, a ostali su se malo opametili i zasitili i ne zele vise placati visoke cijene karata, gorivo i ostale troskove koji nisu mali, da bi gledali reprezentaciju. Mislim, bitnije je dijete opremiti za skolu nego izletiti 100KM za tekmu.
Takav stadion bi bio pun jednom u dvije godine i to dok imamo iole ozbiljnu reprezentaciju. Zanica je mali grad za stadion od 20 plus hiljada, a ostali su se malo opametili i zasitili i ne zele vise placati visoke cijene karata, gorivo i ostale troskove koji nisu mali, da bi gledali reprezentaciju. Mislim, bitnije je dijete opremiti za skolu nego izletiti 100KM za tekmu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
tako je. kakva euforija kad igras protiv polu-amatera s kipra.. ovo je mec koji dodje kao nesto tezi trening ako igraci i strucni stab budu na nivou.revan je napisao/la:Što se tiče te euforije, nikada neće više biti kao za SP2014 i to je normalno jer je prvi put sve u životu najljepše. Poslije toga sve malo splasne. Plus što je ovo prva utakmica kvalifikacija i to ne baš protiv najatraktivnijeg protivnika. Kako se kvalifikacije budu zahuktavala i euforija među navijačima će opet porasti. Mala je i zasićenost nakon prošlih kvalifikacija i SP-a.
Ne sumnjam da će stadion biti ispunjen a zbog tapkaroša mi je baš drago jer će biti na gubitku. Prije su znali guliti velike novce na navijačkom patriotizmu. Sada će da ispaštaju.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nemojte kao razlog navoditi cijene karata,to nije razlog ni najmanje.Cijene su iste bile i u proslom ciklusu a slicne i u ciklusu prije njega.
U pitanju je razocarenje,privatizovanje reprezentacije,razocarenje Susicevim ostankom,kakve pare.Istinskim navijacima,onim zagrizenima sto ne mogu spavati noc prije utakmice pare nikad nisu bile bitne.
U pitanju je razocarenje,privatizovanje reprezentacije,razocarenje Susicevim ostankom,kakve pare.Istinskim navijacima,onim zagrizenima sto ne mogu spavati noc prije utakmice pare nikad nisu bile bitne.
Ne lupaj Allaha ti.
Zenica bi bila kao nekada da nije bilo te nesreće.
Sušićev ostanak i taktike nemaju blage veze sa današnjom atmosferom.
Ljudi su vidno potrešeni onim što se desilo i zabole ih qrac za "privatizovanjem repke" (ma šta god to značilo).
Zenica bi bila kao nekada da nije bilo te nesreće.
Sušićev ostanak i taktike nemaju blage veze sa današnjom atmosferom.
Ljudi su vidno potrešeni onim što se desilo i zabole ih qrac za "privatizovanjem repke" (ma šta god to značilo).
A.F.C. Bournemouth!
utakmica je trebala bit odgodjena...kome je do fudbala danas????vrijeme zalijeci sve rane 
BiH ne moze odgodit utakmicu. Ovo je UEFA-ina utakmica.Bajric981 je napisao/la:utakmica je trebala bit odgodjena...kome je do fudbala danas????vrijeme zalijeci sve rane
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pisete gluposti cuj odgodjena?, utakmica se igra i pocece sa minutom sutnje za nastradale i nista vise 
04.10.2009 !!
Mozda ce stadion biti popunjen, ali ipak nece onim standardnim gledateljima koji su gledali do sad "uzivo". Prvi ja necu ici nakon X vremena. A nekad sam znao cekat i cekat u redovima.. jednostavno eto tako naletilo, svasta se poklopilo i ne samo kod mene i moje ekipe vec kod dosta raje. Sad je pozitivna stvar sto ako zelis na utakmicu fino udjes u agenciju i kupis kartu, nema redova i redova..
@Cartman Pa mogla je UEFA odgodit na zahtjev naseg saveza uz obrazlozenje..
____________________________________________________________________________________________________
Bosna i Hervegovina 4 : 0 Kipar
@Cartman Pa mogla je UEFA odgodit na zahtjev naseg saveza uz obrazlozenje..
____________________________________________________________________________________________________
Bosna i Hervegovina 4 : 0 Kipar
Fidelito je napisao/la:Nema atmosfere kao pred prijašnje tekme,nema više zastava po zgradama,po ulici,raja slabo priča otekmi(nebino protiv koga igramo).Za sve je kriv savez i tele iz Zavidovića,SvE smo vidjeli na SP,umjesto da se okrenu poboljšanju PL oni nista,gledat cu tekmu naravno,ali nema u meni onog naboja kao ranije.
Dijelim tvoje mišljenje . Braća Sušići će i dalje uz podršku Osima i politike (Begić - Lagumdžija ) ,ćerati po svom dok ne doćeraju "cara do duvara".Najgora stvar za ekipu ,(Klub ili Reprezentaciju) ,je kad nestane pozitivne a polahko zavlada loša ,bolesna atmosfera.Još kad se danas u lože "nacrtaju" politikusi -krkani , eto je,čovjek je namiriše,zijan igra i utakmica a rezultat 1 - 1.I što je najgore morat će ga publika plebiscitarno smijeniti. (S U Š I Ć A).O imenima o formaciji o krivcima neću nipošto jer nisam stručan. Ovo govorim kao zaljubljenik fudbala i navijač ,dakle emotivno .
Poseban POZDRAV ZENIČACIMA I OKOLINI. BOŽIJU MILOST I STRPLJENJE MOLIM ZA POGINULE RUDARE I NJIHOVE NAJBLIŽE SRODNIKE.
Ja volim FK Tuzla City
Cuj Uefina....ciji su rudari...nicijiCartman je napisao/la:BiH ne moze odgodit utakmicu. Ovo je UEFA-ina utakmica.Bajric981 je napisao/la:utakmica je trebala bit odgodjena...kome je do fudbala danas????vrijeme zalijeci sve rane
kako se tacno vidi da pojedinci prizeljkivaju negativan rezultat veceras samo da mogu s.rati po selektoru i pojedinim igracima. fuj! 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Dok je Osim bio predsjednik onog komiteta,ovo tele nije mahnitalo sa sastavom,doduše još uvijek mu Osim može dobacit koju,ali jednostavno neće da se mješa u tuđi posao.sloboda72 je napisao/la:Fidelito je napisao/la:Nema atmosfere kao pred prijašnje tekme,nema više zastava po zgradama,po ulici,raja slabo priča otekmi(nebino protiv koga igramo).Za sve je kriv savez i tele iz Zavidovića,SvE smo vidjeli na SP,umjesto da se okrenu poboljšanju PL oni nista,gledat cu tekmu naravno,ali nema u meni onog naboja kao ranije.
Dijelim tvoje mišljenje . Braća Sušići će i dalje uz podršku Osima i politike (Begić - Lagumdžija ) ,ćerati po svom dok ne doćeraju "cara do duvara".Najgora stvar za ekipu ,(Klub ili Reprezentaciju) ,je kad nestane pozitivne a polahko zavlada loša ,bolesna atmosfera.Još kad se danas u lože "nacrtaju" politikusi -krkani , eto je,čovjek je namiriše,zijan igra i utakmica a rezultat 1 - 1.I što je najgore morat će ga publika plebiscitarno smijeniti. (S U Š I Ć A).O imenima o formaciji o krivcima neću nipošto jer nisam stručan. Ovo govorim kao zaljubljenik fudbala i navijač ,dakle emotivno .
Poseban POZDRAV ZENIČACIMA I OKOLINI. BOŽIJU MILOST I STRPLJENJE MOLIM ZA POGINULE RUDARE I NJIHOVE NAJBLIŽE SRODNIKE.
Od sad ustati pa spomenuti Ivicu!
Halo ljudi. Atmosfera nije ista zbog poginulih rudara. LOV ili kako se vec zove ona organizacija nisam siguran koja organizuje ukrasavanje grada i sve te detalje je napravilo pisano saopcenje u kojem se navodi da za ovu tekmu nece biti ukrasavanja jer je zalost zbog rudara, zamolilu za mirniju atmosferu te takodjer zamolili da se simbolicno pr ih pet minuta tekme suti i ne navija. To je razlog ovakve situacije u gradu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
pa ne moze osim se pominjati samo kod pozitivnih stvari, jbt nigdje veze, kad je sastav i igra dobra "osim je to uradio" , kad vam se ne svijda "nece osim da se mjesa u to"
savez uradi dobru stvar "osim to uradio"
savez usere nesto "nece osim da se mješa"
haj ba ohladite sa idealiziranjem
savez uradi dobru stvar "osim to uradio"
savez usere nesto "nece osim da se mješa"
haj ba ohladite sa idealiziranjem
Sasvim sigurno da UEFA ne bi odgodila utakmicu ni na zahtjev saveza,o tome nema potrebe ni raspravljati.Jedino da je ratno stanje,onda bi i doslo do odgode(slucaj Izrael).Naravno da je svima zao nesretno stradalih rudara,ali sta je tu je,ne moze se protiv sudbine i mora se krenuti naprijed.Sto se tice same utakmice,apsolutno sam nervozan kao pred onaj mec na Marakani,drzavni tim je nesto posebno i nebitno s kim igraju,doduse malo je drugacije kad igraju prijateljski mec sa nekim amaterima.Ne zanima me ko je na terenu sve dok on gine za dres koji nosi.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
STEVIE je napisao/la:kako se tacno vidi da pojedinci prizeljkivaju negativan rezultat veceras samo da mogu s.rati po selektoru i pojedinim igracima. fuj!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Je li moguce da je onaj sc sport onako retardiran?
Kazu razlog sto nema euforije danas u Zenici je taj sto je sinoc Susic zatvorio trening za javnost.

Kazu razlog sto nema euforije danas u Zenici je taj sto je sinoc Susic zatvorio trening za javnost.
1946
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, Edincapitano, edvaE2, Google Adsense [Bot], Honorar, juka55, Ledara, legendarnadruga, Mocvara1991, Mortus, MoSaZeLjo1921, MostarReds22, MrPink, N3R3D, StevieG8, Sveti, Zagor, Zeka, zikerrz21 i 181 gost.