Forum
Re: Forum
To nema veze sa browserom nego ovaj spoiler nije dobro napravljen. Sve vam je ok, nije do vas. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
I dalje se toleriše nacionalizam, šovinizam na forumu.
Rođen je i živi u BiH i kaže "VAŠA" BiH, sramota. Kao da živim u srednjem vijeku.
Rođen je i živi u BiH i kaže "VAŠA" BiH, sramota. Kao da živim u srednjem vijeku.
Je li jos neko ima problema da se konektuje na forum preko mobitela ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Da ovaj portal pada na niske grane dokazuje Facebook stranica. Gole žene, stvari koje nisu vezane za fudbal, ali povećavaju klikove, podizanje klikova kroz nepotpune i nejasne nalove, te statuse mržnje prema određenim klubovima mogu i provariti, ali sa ovakvim stvariam idete na dno

Forum
Zasto atmosfera u Zenici pred utakmicu reprezentacije nije vezana za fudbal?
Zato što svi portali izvještavaju apsolutno drugačije nego vi.
Forum
Svi portali su se nakacili na emociju vezanu za rudare na kojoj jašu zadnjih pet dana upravo po sistemu koji si opisao.
Mi imamo trenutno 5 novinara/fotografa u Zenici. Vjerujes da **** koji si zalijepio ima ijednog?
Govoris o portalima koji su tokom poplava lijepili slike utopljenih cuka i maca iz Bangladesha? Ili o onim koji su da kauca na Dolac Malti izvjestavali o tucama igraca u Brazilu ili oni sto su sponzorisali na Fb vijest o poginulim ljutim krajisnicima?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi imamo trenutno 5 novinara/fotografa u Zenici. Vjerujes da **** koji si zalijepio ima ijednog?
Govoris o portalima koji su tokom poplava lijepili slike utopljenih cuka i maca iz Bangladesha? Ili o onim koji su da kauca na Dolac Malti izvjestavali o tucama igraca u Brazilu ili oni sto su sponzorisali na Fb vijest o poginulim ljutim krajisnicima?
Ukoliko je vama cilj da budete žutilo tipa avaza, r.sarajeva i kiksa (ostale nije vrijedno ni spominjati), nema problema.
Zar vam ništa ne govori činjenica da XY broj korisnika (u porastu) direktno pristupa forumu, a portal ignoriše?
Zar vam ništa ne govori činjenica da XY broj korisnika (u porastu) direktno pristupa forumu, a portal ignoriše?
U porastu? Imas pristup nasim statistikama?
Realno, svako ima pravo da cita ono sta zeli, na nacin na koji zeli. Mi smo zadnjih 5 godina prenosili atmosferu da ulica pred utakmice reprezentacije, i to i iz Zenice i sa 4 kontinenta. Nikad to nikom nije smetalo, cak je vecinu nasih citalaca uvijek vrlo interesovalo, e sad to tebi odjednom smeta...
Ne kontam poentu.
Realno, svako ima pravo da cita ono sta zeli, na nacin na koji zeli. Mi smo zadnjih 5 godina prenosili atmosferu da ulica pred utakmice reprezentacije, i to i iz Zenice i sa 4 kontinenta. Nikad to nikom nije smetalo, cak je vecinu nasih citalaca uvijek vrlo interesovalo, e sad to tebi odjednom smeta...
Ne kontam poentu.
Zašto na ovom forumu vlada diskiminacija , znači ako si navijač sarajeva možeš širokobriježanima uputiti ovakve gadosti i ostati nesankcioniran a u suprotnom svaki post širokobriježanina na temi fks s briše bez obzira što je vezan za temu .PostPostao/la AdiFKS dana 16 ruj 2014, 15:27
Dole ne da se svi znate, nego vas je vecina familija i rodbina. Vjerovatno ne znate cinjenicu da se do 5.koljena ne treba medjusobno udavati-zeniti. To objasnjava vasu mentalnu ogranicenost i zatucanost.
No dobro, bace Bog, nekada..bilo gdje.![]()
(i ne, ti kao pojedinac, ti si mi nebitan skroz)
čak je se ovaj lik nakon što je ovo napisao pozdravio s "rajom" znajući da ovakva gadost ne može proći nekažnjeno ali gle čuda može , dečko i dalje uredno piše na forumu , podforum P.L.je zaključan ali je naravno ostavljen njegov upis da se svi uživaju u pogledu na napisano .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
kksiroki je napisao/la:Podrška našem hercegovcu u borbi za naslov na US openu . I da imao sam čast da mi finalista us opena dodaje lopte na terminu tenisa ( istina u vrijeme ulaska na atp listu )![]()
. A ovi japanci izvisite zastave i pripremite dlanove da navijate protiv čovjeka koji barem 1 mil. maraka godišnje uloži u vašu BiH .
![]()
Ako znaš čitati s razumijevanjem ovo se odnosilo na one koji ga pljuju a ja BiH smatra jakoooo jako svojom za tvoju informacijuNeutral je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Podrška našem hercegovcu u borbi za naslov na US openu . I da imao sam čast da mi finalista us opena dodaje lopte na terminu tenisa ( istina u vrijeme ulaska na atp listu )![]()
. A ovi japanci izvisite zastave i pripremite dlanove da navijate protiv čovjeka koji barem 1 mil. maraka godišnje uloži u vašu BiH .
![]()
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Možete li otključati temu Premijer liga - općenito. Valjda su se ohladile glave kod onih što su tamo pisali gluposti.
Molio bi administratora da mi pojasni ovo selektivno brisanje na podforumu NK Široki kad nešto napišu širokobriježani , i ostavljanje raznoraznih gadosti , huškanja , pozivanja na ubojstvo i sl. kad ih pišu navijači sarajeva.
Ako je potrebno dodatno pojašnjenje nije problem .
Ako je potrebno dodatno pojašnjenje nije problem .
Budi slobodan prijaviti post za koji smatras da krsi pravila. Moguce je da nam ponesto i promakne, puno smeca ima.
Prijavio sam ih 5 i ni jedan nije obrisan . Vašim moderatorima selektivno promiču pozivi na ubojstvo sirokobrijezana ali ne promiče ako slučajno ružnu riječ o fcs napises .admin je napisao/la:Budi slobodan prijaviti post za koji smatras da krsi pravila. Moguce je da nam ponesto i promakne, puno smeca ima.
ja ne vidim nijedan da je prijavljen.
Odlično , nadasve korektno i pošteno !admin je napisao/la:ja ne vidim nijedan da je prijavljen.
kksiroki je napisao/la:Odlično , nadasve korektno i pošteno !admin je napisao/la:ja ne vidim nijedan da je prijavljen.
ja sam krenuo par prijaviti i pisalo da su već prijavljeni
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.