Head je napisao/la:Je li moguce da je onaj sc sport onako retardiran?![]()
Kazu razlog sto nema euforije danas u Zenici je taj sto je sinoc Susic zatvorio trening za javnost.![]()
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od tih debila nista ne moze iznenadit. Sjetimo se ovog bisera: http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport.ba/vijest/51007Head je napisao/la:Je li moguce da je onaj sc sport onako retardiran?![]()
Kazu razlog sto nema euforije danas u Zenici je taj sto je sinoc Susic zatvorio trening za javnost.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidi se da ne poznajes stvari dobro.Nema puno navijaca iz drugih krajeva zemlje,nema kolona,nema autobusa...znam dobro o cemu pricam.Zenicana na utakmicama ne bude vise od tri hiljade,da i to znas jer ne dobiju vise karti.Ostali navijaci budu iz drugih krajeva BiH.rambo16 je napisao/la:Ne lupaj Allaha ti.
Zenica bi bila kao nekada da nije bilo te nesreće.
Sušićev ostanak i taktike nemaju blage veze sa današnjom atmosferom.
Ljudi su vidno potrešeni onim što se desilo i zabole ih qrac za "privatizovanjem repke" (ma šta god to značilo).
O tome ja pricam a ne o tuzi u Zenici zbog nesrece.
I naravno da je uzrok ovome najvise ostanak Safeta Susica i sve nepravilnosti u reprezentaciji i oko nje,ukratko ljudi su prilicno razocarani.
Koji je ovo kralj braćo moja mila 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo sam bio skoro zaboravioCartman je napisao/la:Od tih debila nista ne moze iznenadit. Sjetimo se ovog bisera: http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport.ba/vijest/51007Head je napisao/la:Je li moguce da je onaj sc sport onako retardiran?![]()
Bubnjar skroz prolup'o...
Bez spinova molim.Nesreca je bila,svi smo potreseni,ljudi su juce ukopani i dostojanstveno ispraceni.
Zivot ide dalje,to nije razlog slabog interesa navijaca iz ostalih krajeva BiH za utakmicu.
Razlozi su sasvim druge prirode.Uostalom,prodaja ulaznica je isla lose i prije nesrece.
Vidim da ce spineri iskoristiti tragediju pa reci da zbog toga stadion nije bio pun i interesovanje manje.Netacan spin je to.
Zivot ide dalje,to nije razlog slabog interesa navijaca iz ostalih krajeva BiH za utakmicu.
Razlozi su sasvim druge prirode.Uostalom,prodaja ulaznica je isla lose i prije nesrece.
Vidim da ce spineri iskoristiti tragediju pa reci da zbog toga stadion nije bio pun i interesovanje manje.Netacan spin je to.
- Goalgetter
- Kontakt:

Open in new tab.
Sadžid Husić i Izet Zahirović velike nade Real Madrida i Manchester Uniteda. Safete zovi ihCartman je napisao/la:Od tih debila nista ne moze iznenadit. Sjetimo se ovog bisera: http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport.ba/vijest/51007Head je napisao/la:Je li moguce da je onaj sc sport onako retardiran?![]()
EDIT: izgleda da je kasno, Husić će igrati za Albaniju, a drugi biser se odlučio za Irsku
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 09 sep 2014, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ko Maksim po diviziji. Aferim!Rusilac je napisao/la: Vidi se da ne poznajes stvari dobro.Nema puno navijaca iz drugih krajeva zemlje,nema kolona,nema autobusa...znam dobro o cemu pricam.Zenicana na utakmicama ne bude vise od tri hiljade,da i to znas jer ne dobiju vise karti.Ostali navijaci budu iz drugih krajeva BiH.
I naravno da je uzrok ovome najvise ostanak Safeta Susica i sve nepravilnosti u reprezentaciji i oko nje,ukratko ljudi su prilicno razocarani.
Izgleda Prcić starter,Bešić s klupe.
A.F.C. Bournemouth!
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada pocinje utakmica po CET i da li postoji kvalitetan link u full-hd resoluciji? Prisiljen sam gledati preko interneta, jer nemam BHT1 kodiran vise
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Consigliere
- Kontakt:
Rusilac je napisao/la:Nemojte kao razlog navoditi cijene karata,to nije razlog ni najmanje.Cijene su iste bile i u proslom ciklusu a slicne i u ciklusu prije njega.
U pitanju je razocarenje,privatizovanje reprezentacije,razocarenje Susicevim ostankom,kakve pare.Istinskim navijacima,onim zagrizenima sto ne mogu spavati noc prije utakmice pare nikad nisu bile bitne.
Odoh u kafanu da se zagrijem!
Prognoza: 5:1 - Dzeko x2, Ibisevic x2, Medunjanin - Bicakcic (og)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ti si ubjedljivo najveće go*no na forumu!rammstein je napisao/la:pa ne moze osim se pominjati samo kod pozitivnih stvari, jbt nigdje veze, kad je sastav i igra dobra "osim je to uradio" , kad vam se ne svijda "nece osim da se mjesa u to"
savez uradi dobru stvar "osim to uradio"
savez usere nesto "nece osim da se mješa"
haj ba ohladite sa idealiziranjem
Jesi ustao kad si spominjao Osima?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ko je ono rekao da necemo pobjediti ako ne doguramo do 100 stranica?
Evo nas na 100-oj, znaci pobjeda je sigurna
Evo nas na 100-oj, znaci pobjeda je sigurna
Čudno mi je ovo kako neki priželjkuju negativan rezultat da bi Sušić otišao sa klupe. Prvo, kada igra reprezentacija,da je sa klupe vodi Mladić i da mu je Karadžić pomoćnik, ne bih mogao priželjkivati ništa osim pozitivnog rezultata, jer navijam za svoju zemlju, ne za selektora. Drugo, Sušić je preživio Portugal, Rumunjsku i Nigeriju. Preživio bi i Cipar bez ikakvih problema a mi ostali bez tri boda. Smjena bi mogla doći tek tamo negdje pred kraj kvalifikacija ili u nekom baš prelomnom susretu. Nikako na početku kvalifikacija.
Bio sam među najglasnijim kritičarima Safeta Sušića nakon Nigerije. Vjerovao da ide nakon SP-a i nadao se najboljem. Uspio je ostati. Nove su kvalifikacije, uvedene su i neke promjene u disciplini, donesen je kodeks ponašanja, koristi se trening centar i ne prave derneci od priprema. Treba vidjeti i kakva će postavka igre biti večeras. Nadam se da neće praviti gluposti. NSBiH treba još uposliti kompetentnu osobu nadležnu za odnose sa javnošću, koja će Sušiću formulirati izjave na osnovu očekivanih pitanja na press konferencijama. On očigledno ne zna komunicirati sa javnošću na adekvatan način i tu treba pomoć
Neki ovdje žive za skandal i krizu, samo da mogu mljeti iz dana u dan o tome. To nam ne treba. Sušić je ostao, uprkos željama mnogih da ode, uključujući i moju malenkost, sada treba uraditi sve da ostvarimo što bolje rezultate i plasman na Euro što prije. To nije zbog Sušića, nego zbog reprezentacije koja predstavlja sve nas koji ovu zemlju nosimo u srcu. Kada ponovo dođe vrijeme za pitanja o selektorskoj poziciji, tada treba vidjeti što je Sušić uradio dobro, a što ne i da svako od nas na osnovu argumenata zauzme poziciju o njegovom odlasku ili ostanku. Do tada, naprijed Bosno i Hercegovino.
Bio sam među najglasnijim kritičarima Safeta Sušića nakon Nigerije. Vjerovao da ide nakon SP-a i nadao se najboljem. Uspio je ostati. Nove su kvalifikacije, uvedene su i neke promjene u disciplini, donesen je kodeks ponašanja, koristi se trening centar i ne prave derneci od priprema. Treba vidjeti i kakva će postavka igre biti večeras. Nadam se da neće praviti gluposti. NSBiH treba još uposliti kompetentnu osobu nadležnu za odnose sa javnošću, koja će Sušiću formulirati izjave na osnovu očekivanih pitanja na press konferencijama. On očigledno ne zna komunicirati sa javnošću na adekvatan način i tu treba pomoć
Neki ovdje žive za skandal i krizu, samo da mogu mljeti iz dana u dan o tome. To nam ne treba. Sušić je ostao, uprkos željama mnogih da ode, uključujući i moju malenkost, sada treba uraditi sve da ostvarimo što bolje rezultate i plasman na Euro što prije. To nije zbog Sušića, nego zbog reprezentacije koja predstavlja sve nas koji ovu zemlju nosimo u srcu. Kada ponovo dođe vrijeme za pitanja o selektorskoj poziciji, tada treba vidjeti što je Sušić uradio dobro, a što ne i da svako od nas na osnovu argumenata zauzme poziciju o njegovom odlasku ili ostanku. Do tada, naprijed Bosno i Hercegovino.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja ti nikad nisam gledao, niti cu gledati BOSNU, radi Papeta,Cire,Muniba,Marjana,saveza,koje kakvih ubleha...Ja ti Bosnu gledam radi Bosne...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Nema tu divizije kad sam sto puta stajao u redu,pricao sa direktorom poslovnice Centrotransa u Zenici ,sa tetama koje rade tu,sa Robijasima,sa obicnim Zenicanima.rambo16 je napisao/la:Ko Maksim po diviziji. Aferim!Rusilac je napisao/la: Vidi se da ne poznajes stvari dobro.Nema puno navijaca iz drugih krajeva zemlje,nema kolona,nema autobusa...znam dobro o cemu pricam.Zenicana na utakmicama ne bude vise od tri hiljade,da i to znas jer ne dobiju vise karti.Ostali navijaci budu iz drugih krajeva BiH.
Izgleda Prcić starter,Bešić s klupe.
U Zenicu dodje tri hiljade ulaznica za utakmice reprezentacije i to ti je provjerena istina.Pitaj malo i druge ljude.
Sve ostalo isto potpisujem.Vec sam pisao prije 70% navijaca su isti na svakoj utakmici a onih 30% se mijenja.
Od tih 70% ni deset posto nece doci na vecerasnju utakmicu ,medju njima sam i ja i mojih 20-ak prijatelja a ti spinuj i dalje.
Pricas sa navijackim veteranom koji dobro zna kako stoje stvari.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 09 sep 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Objasnio.Juventinisimo je napisao/la:Ja ti nikad nisam gledao, niti cu gledati BOSNU, radi Papeta,Cire,Muniba,Marjana,saveza,koje kakvih ubleha...Ja ti Bosnu gledam radi Bosne...![]()
![]()
![]()
![]()
Nema potrebe za brigu ako Vršajević bude u prvoj postavi, kakav čovjek ima pas i centaršut, sjećam se baš utakmice protiv Intera, proturi loptu Militu do Maloče.
Inače cijelu utakmicu je bio fantastičan
Inače cijelu utakmicu je bio fantastičan
DD
Nadao sam se plavim dresovima večeras.Goalgetter je napisao/la:
Open in new tab.![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Volim Miralema, stvarno volim, ali mi je čudno...Goalgetter je napisao/la:![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, EdinTz, exampLe., FrDiHu, galia95, GoldenLilies, Google [Bot], Google Adsense [Bot], hurem, Iceplayer, iluzija, juka55, kakarut, Konzerva, Ledara, N3R3D, Namibija, Paromlinac, PeppermintSA, Proximic, Scholl, signalidunapark, Slobodanpad1945, tuzlak94, xinxee, Zabit i 187 gostiju.