Igra li BešićMetanorisBack je napisao/la:Opet igramo sa četiri centralna vezna.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Taj samundefined007 je napisao/la:Gdje je onaj forumaš ko ji je poslije Lihtenšajna rekao da će igrati Vrško i TSS i da su one Safetove izjave da nije zadovoljan ekipom i igrom bile fino plasirane jer se pripremao teren za ovu dvojcu? Svaka ti čast majstore sve si predvidio.
Doduse,to je pisao jos jedan momak.
Jedina reprezentacija koja ne igra sa klasicnim krilnim igracima. Susic misli da je ovo dalje fudbal iz 80i hahahah..
Znaci placem

Znaci placem
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
a majstore kakvo porednjecalcio je napisao/la:Pazi majstora, sastavljali bi ekipu prema klubu u kojem igraju igraci.
Sve strucnjak do strucnjaka.
Zamisli Murinjo da tako radi, "ovog sam doveo iz Reala zato ce igrati ispred ovoga koga sam kupio u Belgiji"
to bi ti stavio avdiju ispred mujdze, a susica ispred medunjanina ?
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema ovoj reprezentaciji konkretnog uspjeha sa fudbalskom loptom na ramenima i nece ga nikada biti pa da i Ronaldo i Messi igraju za nas.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Principatus
- Kontakt:
Pa naravno da cemo poraziti Kipar. Pjanic, Dzeko, Ibisevic, Besic, Bicakcic, Begovic ce na svojim ledjima nositi teret, a Germanija ce na njihov teret, na teret reperezentacije i potencijalnih igraca dalje prodavati svoje otpadke.
Tatika: Pomjesas sa vrhunskim fudbalerima par otpadaka, kako bi izgledali bolje i nadas se transferu.
Tatika: Pomjesas sa vrhunskim fudbalerima par otpadaka, kako bi izgledali bolje i nadas se transferu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Neka igra 11 golmana sto se mene tice samo nek vidim pobjedu u ovoj utakmici i na kraju direktan plasman na EP.
Ni po jednom parametru Vršajević nije ispred Mujdže, kao ni Tino ili Prcić ispred Medunjanina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolja ekipa na klupi
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nisu uspjeli da ga prodaju pa ga valja još trpiti u reprezentaciji. Proguraće ga Sušić&Co nekako.Goalgetter je napisao/la:Po kojem normalnom kriteriju je Vrsajevic ispred Mujdze, kako, kako????
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
JA!calcio je napisao/la:Ko je ono rekao da necemo pobjediti ako ne doguramo do 100 stranica?
Evo nas na 100-oj, znaci pobjeda je sigurna
Bosna i Hercegovina 4 : 0 Kipar... i to sam reko nek se zna
Opa, večeras nova inovacija, formacija bez krila. Nastavi nas oduševljavati Papke 
Ja te volim, volim Željo..
Jasta,kad je Freirburg kupovao Mujdzu tad jos nisu culi za Avdiju.calcio je napisao/la:Pazi majstora, sastavljali bi ekipu prema klubu u kojem igraju igraci.
Sve strucnjak do strucnjaka.
Zamisli Murinjo da tako radi, "ovog sam doveo iz Reala zato ce igrati ispred ovoga koga sam kupio u Belgiji"
A i Deportivo ne bi kupio Medunjanina da je prije znao za Sušića.Ne kopaj se jos dublje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrsajevic.
Pitanje je dal' cemo dati 3 ili primiti 3 a sve zavisi od Avdije.
Naprijed Germania!!!
Pitanje je dal' cemo dati 3 ili primiti 3 a sve zavisi od Avdije.
Naprijed Germania!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da nije povreda kakva? Jedino logicnoL'Avvocato je napisao/la:Nisu uspjeli da ga prodaju pa ga valja još trpiti u reprezentaciji. Proguraće ga Sušić&Co nekako.Goalgetter je napisao/la:Po kojem normalnom kriteriju je Vrsajevic ispred Mujdze, kako, kako????
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
nikakva inovacija tu smo formaciju igrali vecinu utakmica u proslim kvalifikacijamagio10 je napisao/la:Opa, večeras nova inovacija, formacija bez krila. Nastavi nas oduševljavati Papke
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nadam se da ima ono je.beno dobro objašnjenje za ovo Mujdza-Svrsajevic
- Goalgetter