Njih trojica me najvise interesuju. Kakvi su bili?Head je napisao/la:Igrali su i Kouadio, Bekic i Kallasi.
Od ovih drugih znamo sve sta mozemo ocekivati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njih trojica me najvise interesuju. Kakvi su bili?Head je napisao/la:Igrali su i Kouadio, Bekic i Kallasi.
Druze haj nam napisi izvjestaj ako si gledaoGrdan je napisao/la:napadači bi vam trebali dobiti po džepu,10 stopostotnih prilika u drugom poluvremenu su promašili.
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Zdrava hrana teretana
On je stavio na fejsu da je diplomirao, eh sad šta je, ne znam hahaha.Desole je napisao/la:Maturir'o*
hehehbegipasha je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8381645997
Samke nam diplomirao, valjda haha
Mehka mu Aura.....Evolution87 je napisao/la:Jel ovo Dzemica sa Aure presao na Drinu?
Ma kod njih su svi manje-više na isti kalup, ima poneki normalan lik na forumu, ali većinom su svi ovakvi paraglajderi...fcsforever je napisao/la:ma nije ovo aldin...
Buba= aldin
Sa rezultatima i bez rezultata neozbiljno je prvo slikati se u ovim uvjetima sportskog života. Kakve rezultate imaju da nisu dobili za zelenim stolom 3 bobe ne bi kući nikog pobjedili. Pa ove zvezdice od aprila na Koševu nisu nikoga pobjedili a ti opravdavaš šipu cigare...Kontam Ibrakoviću da si ih ti doveo, ali...fcsforever je napisao/la:Što se mene tiče, mogu žmarit šteku dnevno ...dok ima rezultata. Sada i ima i nema rezultata, a extra dobro su plačeni i još imaju više benefita nego kompletna liga zajedno. Predsjednik i direktor su rekli svoje...neki već sada mogu početi pakovati kofere i tako spremni dočekati ...TRANSFER LISTU U DECEMBRU.
Ovo vam je 100%
Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, Fouzi1, Hajdeee, mavi, perodeformero, trunks1946 i 72 gosta.