Tacno. Kipar ce vjerovatno igrati bunker, krila nam nisu potrebna jer ce nasi bekovi imati ofanzivnu ulogu.AlanSmith14 je napisao/la:Najbolja naša ekipa u ovom momentu.![]()
Vi stručnjaci koji zagovarate klasična krila u ovakvoj utakmici nemate pojma o fudbalskoj taktici. Jeste li vi svjesni da ce u ovoj utakmici nasi bekovi igrati na 35 m od njihovog gola?? Gdje ce tada biti taj klasicni krilni igrac?? Mozda kod korner zastavice??
Ključ ove utakmice je da Bešić i Prcić dobro čuvaju leđa našim bekovima nakon što ovi odu na protivničku polovinu.Vjerujem u naše napadače i ne brinem se ni sekunde za pobjedu.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Prokleta ubleha nista nije naucila od Nigerije.
Lik se sprda sa nasom svetinjom.
Lik se sprda sa nasom svetinjom.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Pa neko najavi da neće igrat' i šta sad? Što je stavio jedinog defanzivnog veznog u reprezentaciji na mjesto defanzivnog veznog,šta,treba mu dodijeliti titulu doktora na mašinstvu?Virtu4l je napisao/la:Igra li BešićMetanorisBack je napisao/la:Opet igramo sa četiri centralna vezna.![]()
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
ma radi ublehas sta hoce, slag na tortu ce biti ako mu idoli budu skandirali.
Njega mi je najvise zao. Suza suzu goniGoalgetter je napisao/la:Ne razumijem zasto je ostavio Anela na klupi. Mogu misliti kako je sada momku.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DonCorleone
- Kontakt:
Ili cemo ih rasut ili ce biti neki "shocking gol" za protivnika pa juri rezultat i preokreni do kraja ako ikako moze.
Igra li Hibic
?
Igra li Hibic
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Samo tele može pričati o teletu, zar ne? Kakav seljakluk. Živiš u Njemačkoj a pavijan, rohan, seljak teški. Izaberi riječ koja tebi odgovara kada si u stanju da čovjeka zoveš životinjom.Principatus je napisao/la:Ups moj lapsus. Imas pravo.fkv123 je napisao/la:MuuuPrincipatus je napisao/la:Safet Susic.
Covjek bez znanja, inteligencije i casti.
Nije covjek, nego tele.![]()
Hvala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kristic i Konjic, kakav duet kao i uvjek. Oh Boze...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Jos malo pa cemo bez stopera igrati

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije problem sto je on ovakav sastav izveo protiv Kipra, dobicemo mi danas, u to nema sumnje, pa makar igrali jos i Anel i branio Duljkovic. Najgore je to sto ce strucnjak i u Welsu, a i na Belgiju krenuti sa slicnim, ako ne i istim sastavom, te jos naravno Avdijom na beku, koji je taraba za defanzivne zadatke, a ionako nema kvalitet.
- Principatus
- Kontakt:
@FKV
Kmmeee, kmeee.
Nego zadrzi vazduh i broji...do 7.
Kmmeee, kmeee.
Nego zadrzi vazduh i broji...do 7.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Konjicu idi u P... materinu ...
ocigledno ce gurat da avdija ima tih 75% nastupa za repku da se moze prodati.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Znaci ovo pljuvanje nije zbog vecerasnje utakmice nego zbog utakmice koju cemo igrati za pola godine?Goalgetter je napisao/la:Nije problem sto je on ovakav sastav izveo protiv Kipra, dobicemo mi danas, u to nema sumnje, pa makar igrali jos i Anel i branio Duljkovic. Najgore je to sto ce strucnjak i u Welsu, a i na Belgiju krenuti sa slicnim, ako ne i istim sastavom, te jos naravno Avdijom na beku, koji je taraba za defanzivne zadatke, a ionako nema kvalitet.
Ok, samo da znam.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Samo da nas Kiprani ne iznenade kako mogu trčati više od 60 minuta.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
De ljudi popustite malo sa Hadzicem covjek grije klupu i grijace je jos malo i bice zaboravljen osim ako ne napravi neki iskorak u karijeri.
A TSS i Avdija (hrt) su problemi..
Vranjes iako je bez kluba zasluzeno je pozvan a cini mi se i Miske da nije imao kluba ili je to bi Zlatan pa opet pozvan bio/li.
BiH - Kipar 8:0
(Džeko, Ibišević x2, Pjanić x2, Bešić, Medunjanin, Begović
,
A TSS i Avdija (hrt) su problemi..
Vranjes iako je bez kluba zasluzeno je pozvan a cini mi se i Miske da nije imao kluba ili je to bi Zlatan pa opet pozvan bio/li.
BiH - Kipar 8:0
(Džeko, Ibišević x2, Pjanić x2, Bešić, Medunjanin, Begović
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
Tu je Konjić 
Safet Sušić napuši mi se kite zbog ovog sastava
Safet Sušić napuši mi se kite zbog ovog sastava
Sretno, momci!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka