Kiper.Otelo je napisao/la:Ja imam neki osjecaj da ce nas zayebati ovaj Cipar/Kipar
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Zayebat ce nas svako u ovoj formaciji.
Nadam se da ce ovaj glavonja popustiti otkaz odmah nakon utakmice.
Nadam se da ce ovaj glavonja popustiti otkaz odmah nakon utakmice.
Kad ga amidzin zakuca pod precku. 
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
imal ko kakav beton link ? 
Sedam ofanzivno orjentisanih igrača, Bičakčić i Šunjić, plus Bešić na kojem će biti neviđen pritisak i moraće odigrati maestralnu utakmicu da nas ovi ne bi mogli ugroziti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da je jedini razlog sto je dao prednost Vrsajevicu i Susicu u odnosu na standardne prvotimce taj sto su pomenuta dvojica u takmicarskoj formi, ipak su do sada odigrali nekih 8,9 takmicarskih utakmica, sto u HNL-u sto u EL...
Svaki drugi razlog = Safet je djubre od insana i covjek bez skrupula.
Ocekujem 4 gola u mrezi Kipra, a sanse da Tino Susic postigne gol su 80%, sto znaci da ce ga i postici
Svaki drugi razlog = Safet je djubre od insana i covjek bez skrupula.
Ocekujem 4 gola u mrezi Kipra, a sanse da Tino Susic postigne gol su 80%, sto znaci da ce ga i postici
Nakon utakmnice ide izjava Susica : " Izgubili smo jer su Ciprani varali, igrali su sa krilom" 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ma ne može nas Kipar dobit nikako , problem je što će ovaj isti sastavi igrat protiv Belgije,Izraela,Welsa ...
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Mujdža je bez i jedne utakmice bolji od Vršajevića.hurem je napisao/la:Nadam se da je jedini razlog sto je dao prednost Vrsajevicu i Susicu u odnosu na standardne prvotimce taj sto su pomenuta dvojica u takmicarskoj formi, ipak su do sada odigrali nekih 8,9 takmicarskih utakmica, sto u HNL-u sto u EL...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajde vidjet cemo...Virtu4l je napisao/la:Kocka koja bi mu se mogla obiti o glavu, i mene je šokirao, više Avdijom, nego Tinom.hodža je napisao/la:Molim te koji je tvoj komentar na ubacivanje Avdije i TSS ispred Mujdže i Mede ???Virtu4l je napisao/la:Mnogo smo ofanzivni, ne pamtim ovako ofanzivnu postavu.
Kazem, protivnik nije strasan pa ne vjerujem da ce biti problema, ali opet...momci iz liga 5 sjede na klupi a spremni
FORZA MARŠAL !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ima li kakav hd stream da ne gledam ovaj snijeg na bht1

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zna, zna.Sheyi je napisao/la:Ni Sušić ne zna sastav, ali zna novinarčić neki SkorićNema razloga da otkrivam sastav danas. Još ću malo razmisliti i sutra ću donijeti konačnu odluku. Sigruno je da Kipar zana više o nama nego o njima. Imam još nekih dilema, pa ću sutra donijeti odluku o sastavu", istakao je selektor Sušić.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kako mi ovaj Konjic skace po mozdanoj ovojnici.
@francobaresi
- Principatus
- Kontakt:
Isto kad sad gledam ovu emisiju, uvjek kada novinari upitaju nase igrace sta misle o protivniku, moze se vidjeti da igraci pojma nemaju o istom. Dakle i iz tog ugla nula spremni. Kako ce kada sam selektor pojma nema.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zasto nema BHT HD na Mojatv?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Konjić.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Da ovo nije Kipar koji ce igrati bunker, Papa bi izveo drugi sastav. Ali ovo je bas ono sto nam sad treba, da ih od prve minute pritisnemo. Obicno je napad najbokje odbrana.
Jos bi bilo gotiva da se svaki dodir lopte amidzinog zlata proprati salvom zvizduka 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Goalgetter
- Kontakt:
Glava me vise zaboli od njega.revan je napisao/la:Konjić.![]()
Trenutno korisnika/ca: Beduin, boatenkk, bordobijeli, BosnianDragon2024, bvsic, Fudbalbr1, galia95, General505, Goalgetter, Jegres, kogmagie46, kolezeljovac, LoveFootball1987, Micron, thulkazal, zikerrz21 i 140 gostiju.