FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
fcsforever
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ok, dovešćemo profesionalca Lutvu. Evo još jednog što oči otvara. Bježi odavde sramoto ljudska
Čovjek zvani napadački nogomet kojem treba da ne izgubi dva razlika na jednom gostovanju da mu tim ostane u ligi a on baš izgubi s dva gola razlika i čak za 90 minuta ne ošuta na gol...
Ti mi malo mirišeš na ibricu s svojim klonom laficem...
Ti mi malo mirišeš na ibricu s svojim klonom laficem...
@skripta kume pereš na ruke.. Odvadi očiju ti..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
fcsforever
- Kontakt:
Jesam , ja sam Ibrica. Šta sad. Idi ba, dosta te je i tvojih bolesnih postova. Šta hočeš da kažeš sa ovim pričama ...jel to ono iz Tuborga kad vam po cvaju dijeli da pišete hvalospjeve o podmlađivanju i stabilizaciji...ahahahahaahaha
Bar nam se Cimi vraća odmoran.... 
Re: Odg: FK Sarajevo
+1hilmo je napisao/la:Bar nam se Cimi vraća odmoran....
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
bordobijeli
- Kontakt:
kako me ova sinoc utakmica repke podsjetila na naše utakmice .idemo dobiti u zenici pa dalje cemo vidjeti šta i kakao 
I mene, pogotovo ona bezidejna igra.bordobijeli je napisao/la:kako me ova sinoc utakmica repke podsjetila na naše utakmice .idemo dobiti u zenici pa dalje cemo vidjeti šta i kakao
Samo ja se ne sjecam kad smo mi prvi dali gol, uvijek jurimo rezultat
skripta je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:
Zdrava hrana teretana
A vidi evropske ekipeHebo Jamaka i Svraku šta su ove plačene zvijezde Premijer Lige. Najjači Dejo vješto sakriva pepaljuru dok cigare hladno stoje
Boze dragi kad gledam ove slike,tek onda vidim koliko dusmana FK.Sarajevo ima.
Ja znam da je Dzemo volio pustiti i kad je bio u srednjoj skoli,pa kad je igrao u ekipi sa Skorom,Pelakom i ostalim.Cigaru je znao zapaliti Bandović kad je za Siroki branio.Ja se sjecam starijih prijeratnih generacija,i tad se ponekad zapalilo,cugnulo.Pa Pape je na malom fudbalu znao mlatnuti 10 tadasnjih klipaca,i izađe u Skenderiju i bude najbolji igrac.I nikom nista.Ali tad je manje bilo ljubomore,zavisti,hinjaka i cega sve ne.Pa i tad se igralo lose,ispadali smo od Kusisija,i tad smo zanali fasovati,Andrelecht nam je znao uvaliti 7 komada,ali niko i nikad nije spomenuo te cigare,cugu.Bilo je to neki drugo vakat...
Sad ispade da ovi igraci sto ih je neko uslikao sa pivama,i sad sa kutijom cigareta, da su losija ekipa od ekipe koju je vodio sportista i,anti-pušac Melunovic.Jos malo ne bi me zacudilo da pocnemo plakati za anti-alkosom Mahirom Karićem
Vrlo brzo ce ova Uprava na celu sa Tanom, biti veci dusmani,nego Baljak i com.
Boze dragi daj nam pameti.
-
fcsforever
- Kontakt:
Što se osvrcete na ove jadne , podmukle pokusaje jadnih , gladnih kona. Pa da smo osvojili LŠ nasli bi nešto da pametuju. Znaci ignore i nek se hebu. Imaju Lutvu i "podmladjenu ekupu" i vidimo se za derbi. Do tada, neka gladuju ui puše lutvine price o stabilizaciji kluba i ostale ublehe kojim ih zasipa. Sjetite se da ih je Zujo , prije par godina prozvao KUPCIMA..znaci , i on je provalio da im se svasta moze podvaliti
i da sve kupuju.
A kada "podmladjeni dodju dokle su dosli ovi sa cigarama ljetos , onda mozemo pricati...!!!
A kada "podmladjeni dodju dokle su dosli ovi sa cigarama ljetos , onda mozemo pricati...!!!
brate amy gdje ces poredit tadasnji i sadasnji fudbal tad nisi trebao biti toliko fizicki spreman da bi bio vrhunski igrac, sad ti je sprema pola igraca
opet fcsforeveru upalili wifi u jagomiru hahahahhaha
ps. ko ovo pije gusti sok svaka mu dala
habib
Habibe izdajicohabib je napisao/la:brate amy gdje ces poredit tadasnji i sadasnji fudbal tad nisi trebao biti toliko fizicki spreman da bi bio vrhunski igrac, sad ti je sprema pola igraca
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
fcsforever
- Kontakt:
vidim da habib ima iskustva i tacno zna kad se pali wi-fi u jagomiru..aferim, sad znamo kad si rego bio

habib je napisao/la:brate amy gdje ces poredit tadasnji i sadasnji fudbal tad nisi trebao biti toliko fizicki spreman da bi bio vrhunski igrac, sad ti je sprema pola igraca
Ja nisam imao namjeru upoređivati danasnji i nekadasnji fudbal,vec sustinu nekadasnjeg i danasnjeg odnosa ne/navijaca prema tadasnjim igracima i upravi.I zato sam napisao da se i prije cugalo ,pilo,fasovalo po 7 komada,ali da je se to svatalo na neki drugi nacin.
Ono sto je sustina ovog sto sam htio reci je ta,da otkad je Tan dosao na celo klub, i kako je klub poceo napredovati u svakom smislu te rijeci,primjecujemo neka ofirna podmetanja od mnogih ljudih iz svih svera zivota.Nije to vise slucajnost.Od dolaska i osporavanja Jarnija,do podmetanja slika Arkana i Petrovica,slike cuge i pusenje igraca,izmisljanja svađa između igraca u svlacionici,frka između Ibrakovica i Dzene itd.itd.Garantujem da je od dolaska Tana napisano-izmisljeno vise negativnosti u i oko kluba,nego za sve ranije uprave od 1996 godine zajedno.Valjda Vam to ljudi nesto govori.
Ova je uprava vise napravila nego sve ostale zajedno,i nismo imali bolju od pokojnog Svetozara Vujovića.Ali isto tako nikad vise nismo imali ni dusmana,i nadam se da su toga navijaci Sarajeva svjesni,jer ovde ce vam ljudi oprostiti sve osim USPJEHA
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 sep 2014, 14:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Hajde da krivce za nase propuste trazimo medju nama samima. Mislim da bi veoma brzo vidjeli jos veci napredak.
Krenimo redom:
Zasto je Jarni osporavan vidjeli smo to nakon nekoliko 0:0 rezultata, kod Petrovica je najveci krivac Ibrakovic i niko drugi, pa mogao je iz radoznalosti malo proguglati da vidi sta se o njemu pise na interenetu, dalje, igraci (profesionalci) u svakom trenutku vode racuna s kim se druze, gdje izlaze i sta im je na stolu. Piju svi, i zapale naravno, ali ako vec vidis da ce neko slikati skloni bar cigarete i pepeljare sa stola ili ostavi pice iz ruku jer se uvijek moze reci da je to od nekog tamo koji je izasao na trenutak.
Ovo oko svadja u svlacionici taoliko puta demantovano na terenu tako da se na to covjek moze samo nasmijati.
Za svaki los potez bilo uprave, bilo strucnog staba bilo igraca, krivi su iskljucivo oni koji su taj potez povukli, a nikakav imaginarni neprijatelj. Mi smo sebi najveci dusmani.
A sad opletite.
Krenimo redom:
Zasto je Jarni osporavan vidjeli smo to nakon nekoliko 0:0 rezultata, kod Petrovica je najveci krivac Ibrakovic i niko drugi, pa mogao je iz radoznalosti malo proguglati da vidi sta se o njemu pise na interenetu, dalje, igraci (profesionalci) u svakom trenutku vode racuna s kim se druze, gdje izlaze i sta im je na stolu. Piju svi, i zapale naravno, ali ako vec vidis da ce neko slikati skloni bar cigarete i pepeljare sa stola ili ostavi pice iz ruku jer se uvijek moze reci da je to od nekog tamo koji je izasao na trenutak.
Ovo oko svadja u svlacionici taoliko puta demantovano na terenu tako da se na to covjek moze samo nasmijati.
Za svaki los potez bilo uprave, bilo strucnog staba bilo igraca, krivi su iskljucivo oni koji su taj potez povukli, a nikakav imaginarni neprijatelj. Mi smo sebi najveci dusmani.
A sad opletite.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
@amypitar
vjeruj dosta toga i nije tako, i zeljine su slikali kad su išli pit i sa cigarama ih fatali, jbg cim izadju negdje moraju shvatiti da je mala šansa da se izvuku bez slike, jednostavno oni izlaze gdje je IN, a tu ako te već neko ne uslika(a sad svi nose kamere u džepovima) uslikat ce te ekskluziva i sl., drugačije je kad ja ili ti izadjemo pa možda nas uslikaju oni su jbg javna ličnost koliko toliko
Za Petrovića ko vjeruje onom nalazu svaka mu čast, jer slika sa fb-a se ne može analizirati al et svejedno mi ima vam i onaj klip sa arkanom
A za Jarnija on je kreten trener koji ima igračko ime i rad tog imena se stvorila prica i taj hype
Isto tako medijski kao klub se najviše eksponirate i trenutno ste glavni fudbalska prica i ne znam sta je čudno sto se i negativno prica o vama, takve price fataju klikove i posjetu, jbg objavit igrači viteza se napili i igrači Sarajeva se napili znaš i sam kakva je razlika u jačini vijesti
vjeruj dosta toga i nije tako, i zeljine su slikali kad su išli pit i sa cigarama ih fatali, jbg cim izadju negdje moraju shvatiti da je mala šansa da se izvuku bez slike, jednostavno oni izlaze gdje je IN, a tu ako te već neko ne uslika(a sad svi nose kamere u džepovima) uslikat ce te ekskluziva i sl., drugačije je kad ja ili ti izadjemo pa možda nas uslikaju oni su jbg javna ličnost koliko toliko
Za Petrovića ko vjeruje onom nalazu svaka mu čast, jer slika sa fb-a se ne može analizirati al et svejedno mi ima vam i onaj klip sa arkanom
A za Jarnija on je kreten trener koji ima igračko ime i rad tog imena se stvorila prica i taj hype
Isto tako medijski kao klub se najviše eksponirate i trenutno ste glavni fudbalska prica i ne znam sta je čudno sto se i negativno prica o vama, takve price fataju klikove i posjetu, jbg objavit igrači viteza se napili i igrači Sarajeva se napili znaš i sam kakva je razlika u jačini vijesti
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma kad dobijemo čelika opet ce biti pozitiva
samo opusteno .kucu ulazem na Sarajevo da cemo ove godine biti prvaci 
Nemoj kucu braco bgm da se ne zajebes na kraju
Salim se malo i ja se nadam tituli toj koju svi zeljno ocekujemo, samo molim boga da se nasi uozbilje i da moraju ici na pobjedu svaku utakmicu i ne pravit one kiksve kako kuci tako i na strani
Salim se malo i ja se nadam tituli toj koju svi zeljno ocekujemo, samo molim boga da se nasi uozbilje i da moraju ici na pobjedu svaku utakmicu i ne pravit one kiksve kako kuci tako i na strani
04.10.2009 !!
hilmo je napisao/la:Hajde da krivce za nase propuste trazimo medju nama samima. Mislim da bi veoma brzo vidjeli jos veci napredak.
Krenimo redom:
A sad opletite.
Nisam mislio da sad optercujem temu ovim stvarima,ali moram ti Hilmo reci da iako volim da citam ono sto ti pises,da si jako naivan ako ovako mislis.
Pa svaki potez Uprave Sarajeva je docekivana na noz.Evo da krenemo redom...
Od objave Kusturice da na celo kluba dolazi milijarder Tan je ismijavana,omalovazavana.Dolaskom Tana pocinje prica da je covjek dosao,da ovde opere pare i da radi za kladionice.Pa Jarni nije ni imenovan za trenera vec su pocele price da je bez veze trener (kao sto je ispalo da jeste) i da nije vodio ni jedan ozbiljni klub(nesto malo Hajduk).Pa nije vodio ni Prosinecki,pa je preuzeo najveci klub u regiji CZ.
Onda nam dolazi Ljupko Petrovic,gdje mu se nalaze neke slike sa Arkanom, i to bas kad je preuzo Sarajevo.
Zasto niko nije osporavao Ciru Blazevica koji je vodio reprez. BiH a velicao Franju Tudzmana.Pa Prosineckom je idol bio Tudzman, pa je vodio CZ.Pa ispade da smo mi veci Bosnjacki klub, nego sto je CZ Srpski.Da ne ispadne da ja branim Petrovica sto se slikao sa Arkanom,i neka su ga smijenili,ali to je cisto podmetanje od strane dusmana naseg kluba.Pa Bilbija je bio najveci patriota dok je igrao za repku,prelaskom u Sarajevo postaje najveci četnik.
Sto se tice cigara i alkohola to je najmanji bio problem ,bitno je posle teskog poraza od Borusijje staviti sol na ranu.Kaze Salihamidzic u jednom interviju,od alkohola jedino popijem pivu, ta mi je navika ostala još od igranja po Njemackim klubovima.
Da ne ispadne sad moja paranoja,ali ovde se sve pozitivna desavanja oko kluba zele minimizirati do bola.Ne zelim ni da branim Upravu ima i njihove krivice,ali ovo sto su do sad uradili treba im naklon do poda.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 sep 2014, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Momak, preozbiljno shvatas forume, moras poredati prioritete u glavi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.