FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Odavno me nije bilo ovako prpa... ma šta možemo, dati sve od sebe i razvaliti Fiorentinu, nema taktiziranja i kalkulacija, SAMO NAPRIJED!!!
Fiorentina-Bayern 1:0 zao mi je Bayernovci ali Viole su kvalitetnije
To rasprava nam je zanimljivija, kad sam 99% siguran da prolazimo daljeribery je napisao/la:20 postova o tome da li se krsti il' se ne krsti.![]()
Bolje vam je da se brinete o tome kako ce veceras odigrati.
- bayern4ever
- Kontakt:
zapamti to sto si rekao , jer poslije utakmice ces drukcije pricati...Apach_ je napisao/la:Fiorentina-Bayern 1:0 zao mi je Bayernovci ali Viole su kvalitetnije
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Sve je otvoreno veceras pa vidjecemo, koga i sreca posluzi jer to su dvije skoro pa ravnopravne ekipe, favorit Bayern naravnobayern4ever je napisao/la:zapamti to sto si rekao , jer poslije utakmice ces drukcije pricati...Apach_ je napisao/la:Fiorentina-Bayern 1:0 zao mi je Bayernovci ali Viole su kvalitetnije
mB!
- __Liedson__
- Kontakt:
e i vi sa Riberyem gori nego englezi sa Terryem i Bridge-om !
p.s. ja dao Riberyu cenera da se ne prekrsti,a ni da fatihu prouci pa da i dalje serete po temi o njemu...
veceras 1-1 !
p.s. ja dao Riberyu cenera da se ne prekrsti,a ni da fatihu prouci pa da i dalje serete po temi o njemu...
veceras 1-1 !
Bayern nikako nemoze bit favorit Bayern je 0 oni su sada u rangu Evropske lige zato Minkenovci papaMukiol je napisao/la:Sve je otvoreno veceras pa vidjecemo, koga i sreca posluzi jer to su dvije skoro pa ravnopravne ekipe, favorit Bayern naravnobayern4ever je napisao/la:zapamti to sto si rekao , jer poslije utakmice ces drukcije pricati...Apach_ je napisao/la:Fiorentina-Bayern 1:0 zao mi je Bayernovci ali Viole su kvalitetnije![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh trema me nesto spicila.
Za pocetak odmah me neko nezadovoljstvo dere. Gdje ce Alabu na lijevog beka u tako vaznoj utakmici. Pranjic bi mogao odgovoriti zadatku. Neko napisa da bi Lahm mogao lijevo a Hamit desno, moja zelja bi se ostvarila takvim raspletom situacije.
Nadam se prolazu i ABD da malo skinemo ovu nervozu koja je prisutna u prethodnih nekoliko dana.
Jos jednom napominjem, ako prvi postignemo gol, skoro pa sigurno prolazimo.
Sretno veceras!!!
FC Bayern Munchen-Stern des Sudens.
Za pocetak odmah me neko nezadovoljstvo dere. Gdje ce Alabu na lijevog beka u tako vaznoj utakmici. Pranjic bi mogao odgovoriti zadatku. Neko napisa da bi Lahm mogao lijevo a Hamit desno, moja zelja bi se ostvarila takvim raspletom situacije.
Nadam se prolazu i ABD da malo skinemo ovu nervozu koja je prisutna u prethodnih nekoliko dana.
Jos jednom napominjem, ako prvi postignemo gol, skoro pa sigurno prolazimo.
Sretno veceras!!!
FC Bayern Munchen-Stern des Sudens.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma rasturit cete vi Fiorentinu 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Omere ja na sokeru napravio alabu,kontenta i ekicija ,i alaba mi igra lijevog beka ,napravio sam ga malo brzeg i ode cola .
Veceras ce biti **** ,oni ce povesti ,ali mi cemo to preokrenuti ,imam takav osjecaj !
Veceras ce biti **** ,oni ce povesti ,ali mi cemo to preokrenuti ,imam takav osjecaj !
Jesu meni ovi Bayernovci simpaticni
Vazda oprezni.
Opustite se kao kod svoje kuce.
Opustite se kao kod svoje kuce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
zapamti to sto si rekao , jer poslije utakmice ces drukcije pricati...
[/quote]
Sve je otvoreno veceras pa vidjecemo, koga i sreca posluzi jer to su dvije skoro pa ravnopravne ekipe, favorit Bayern naravno
[/quote]
Bayern nikako nemoze bit favorit Bayern je 0 oni su sada u rangu Evropske lige zato Minkenovci papa
))[/quote]
Moj favorit bolan...hahaha jesi lud xD
Sve je otvoreno veceras pa vidjecemo, koga i sreca posluzi jer to su dvije skoro pa ravnopravne ekipe, favorit Bayern naravno
Bayern nikako nemoze bit favorit Bayern je 0 oni su sada u rangu Evropske lige zato Minkenovci papa
Moj favorit bolan...hahaha jesi lud xD
mB!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh brate soccer je soccer. Tu si uvijek glavni bez obzira kakvi ti igraci igrali.bavarian_bk je napisao/la:Omere ja na sokeru napravio alabu,kontenta i ekicija ,i alaba mi igra lijevog beka ,napravio sam ga malo brzeg i ode cola .![]()
Ipak Alaba na lijevog beka.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Djeco ne spamajte, dusa im pametovati a jos nisu naucili ni citirati!
Ti Apachu treba da znas ko je geronimo, tj. poglavica.
Bayern ovo uzima komotno, a trema je (trasimaco) samo zbog toga.....na koji nacin cemo proci.
Imam zelju da ih rasturimo, da se ona ljaga od prosle utakmice, skine sa Bayerna.
Ti Apachu treba da znas ko je geronimo, tj. poglavica.
Bayern ovo uzima komotno, a trema je (trasimaco) samo zbog toga.....na koji nacin cemo proci.
Imam zelju da ih rasturimo, da se ona ljaga od prosle utakmice, skine sa Bayerna.
Vom Jäger zum Gejagten
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
imam osjecaj da ce nas impresionirati ovaj nas crnjo ...idemo po puni plijen!!! forza bayern
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Utakmica se igra unatoc losem vremenu. Snijeg pada ali ne ostaje na terenu. Provodnici toplote ispod travnjaka obavljaju svoj dio posla.

Evo ga, kliskoTrasimaco je napisao/la:Moglo bi biti klizavo.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.