To je to !!! Sve p.i.c.k.a do p.i.c.k.e nesmiju pitat sto sjede sejo,hare i izet na klupi,zasto igraju Sven in avdija???? pa jebote u njemackoj jednog Löw-a pitaju sve i svasta koji je osvojio svjetsko prvenstvo,pa ga pitaju sto ne igra taj i taj,sto ne dobija poziv taj i taj,i uvjek su kriticni prema njemu novinari zato i jesu tako jaki jer svi rade na poboljsanju repke a ne ko u nas... Novinari nula ste i nema ni jednog pravog novinara u BIH !!!kanarinac je napisao/la:gdje su ovi nasi novinari da pitaju susica koliko jos avdiji treba utakmica u repci da moze u englesku drugu ligu da znamo koko moramo jos trpiti...i dali je zaista sven bolji od salihovica medunjanina i hajrovvica..ajde novinari p.i.cke prodane
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Protiv Walesa ide 1-6-3NYKnicks Fan je napisao/la:Zajebo je i guardiolu i murinja, zajednoANTIFA ! je napisao/la:Taktika Safeta Susica protiv Nigerije : 3-6-1
Taktika Safeta Susica protiv Kipra : 2-6-2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Nema potrebe da gledam Kipar. Nisam poslao ni saradnika. Mene ne zanima kako igra Kipar..."- Safet Susic 

Jel iko smije od novinara da ga pita zasto Avdija umjesto Mujdze ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne mogu, valja mu se jos uvlaciti u pakas dok je selektor.mirzatele je napisao/la:Jel iko smije od novinara da ga pita zasto Avdija umjesto Mujdze ?

A sumnjam i da bi odgovorio, pobjegao bi od novinara.
Safetu odma' sad ponudit' dozivotni ugovor, jer ipak je on repku odveo u Brazil. 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Daj otkaz covjece,pokazi makar toliko obraza
Jedan sam od prvih safetovih kriticara, kad je vecina vas bila uz njega.
Ne zelim o njemu nista reci.
Drago mi je zbog spahicevih pljuvaca..samo bih to rekao.
Ne zelim o njemu nista reci.
Drago mi je zbog spahicevih pljuvaca..samo bih to rekao.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma ja očekujem 0(na golu)-1(odbrana)-7(vezni red)-3(napad). Nema potrebe za golmanom jer Wales ne posjeduje napadački potencijal, s toga će Begović, uz Džeku i Ibiševića da bude udarna igla. Dokazao je u Stoke-u da zna postizati golove.MElloo je napisao/la:Protiv Walesa ide 1-6-3NYKnicks Fan je napisao/la:Zajebo je i guardiolu i murinja, zajednoANTIFA ! je napisao/la:Taktika Safeta Susica protiv Nigerije : 3-6-1
Taktika Safeta Susica protiv Kipra : 2-6-2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma odbrana katastrofa dok lik iz Serije A nije ni na spisku...uh kakvih ce tek problema bit protiv ozbiljnih ekipa bez Spahe..
a sto se tice igre i dalje nikakve vizije, ako naletimo na ekipu koja ima iole kvalitetne stopere mi smo donji jer kod nas je sve "dovuci loptu do linije nekako i centriraj"...maksimalno predvidiva igra.
a ovo oko forsiranja igraca da se prodaju iz HNL-a pored igraca iz lige 5 na klupi i to standardnih, dokazanih vise je preslo sve granice ukusa..nema smisla ni komentarisati to, to je vec karakterno pitanje..
kad sam vidio 2 igraca iz Hajduka rekao sam nas bi i Dinamo pobijedio vcrs
a sto se tice igre i dalje nikakve vizije, ako naletimo na ekipu koja ima iole kvalitetne stopere mi smo donji jer kod nas je sve "dovuci loptu do linije nekako i centriraj"...maksimalno predvidiva igra.
a ovo oko forsiranja igraca da se prodaju iz HNL-a pored igraca iz lige 5 na klupi i to standardnih, dokazanih vise je preslo sve granice ukusa..nema smisla ni komentarisati to, to je vec karakterno pitanje..
kad sam vidio 2 igraca iz Hajduka rekao sam nas bi i Dinamo pobijedio vcrs

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- RockyMaivia
- Kontakt:
On je podcjenio Kipar a Avdija je brz igrac,odnosno on nije znao kako igra Kipar a nije ga podcjenio.mirzatele je napisao/la:Jel iko smije od novinara da ga pita zasto Avdija umjesto Mujdze ?
Nas selektor Sajo Usic.
StarMo nije skutorija...
Ajde Pape napusti nas molim te.. ostavi nas na cjedilu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
I još nešto mi nije jasno, šta je sa ovom ekipom u BHFu, šta niko ne reaguje, što ne dignu glas, neku parolu protiv kretena ?
Vrijeme je da se udari jako po bezmozgoviću.
Vrijeme je da se udari jako po bezmozgoviću.
Safete baci tal da kupimo vazelin, ne ide da nas yebeš ovako na suho
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa je li moguce da se suti zarad akreditacija ??
Je li moguce da u ovoj zemlji od 4 miliona stanovnika nema novinara koji ce ga upitati :
- od kuda Avdiji prednost nad Mujdzom
- zasto igramo ovu nakardnu formaciju
- zasto se Lulic gura na beka, pa covjeku sada svi psuju
Je li moguce da u ovoj zemlji od 4 miliona stanovnika nema novinara koji ce ga upitati :
- od kuda Avdiji prednost nad Mujdzom
- zasto igramo ovu nakardnu formaciju
- zasto se Lulic gura na beka, pa covjeku sada svi psuju
Nema sta Safet kriv za poraz.
Trebao se opostit' nakon debakla u Brazilu, ali sta je tu je.
Savez igra prljavu igru, nesto smrdi i to puno. Iz vana izgleda fino i cisto ok je unutra sve truhlo.
Jedino sto mu veceras dajem za pravo je da su se pojedini krili od lopte. Promaseni ziceri idu na dusu igracima.
Trebao se opostit' nakon debakla u Brazilu, ali sta je tu je.
Savez igra prljavu igru, nesto smrdi i to puno. Iz vana izgleda fino i cisto ok je unutra sve truhlo.
Jedino sto mu veceras dajem za pravo je da su se pojedini krili od lopte. Promaseni ziceri idu na dusu igracima.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DonCorleone
- Kontakt:
Nije mi jasno kako je naucio hodati, to je sve.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ali kako ga hinjski Džeki zavuče u fazonu kao Edinu se nije ni penal pucao svakako i kez nabaci....

Trenerski mag koji može jednog Pjanića neutralizirati na terenu iako je njegov igrač. Pa gdje ćeš jadan ne bio njega staviti kao ofanzivnog veznog,
Avdija je vrhunski odigrao prvo poluvrijeme, u drugom očajan, počeo je čak i sam sebe driblati.
Trener koji i dalje nema obraza da dadne ostavku. To je trebao odmah nakon Nigerije. Očajna postavka igre i po običaju svi drugi su krivi, a ne on.
Jedini način da se spasi je javno pozivanje na povratak u reprezentaciju BiH, Spahića i Misimovića. Kada može Conte zamoliti Pirla, Safet može i Emira da ne gledam dvojac Ermin, Toni koji daju protivničkim napadačima kao prostitutkinja u Francuskoj.

Avdija je vrhunski odigrao prvo poluvrijeme, u drugom očajan, počeo je čak i sam sebe driblati.
Trener koji i dalje nema obraza da dadne ostavku. To je trebao odmah nakon Nigerije. Očajna postavka igre i po običaju svi drugi su krivi, a ne on.
Jedini način da se spasi je javno pozivanje na povratak u reprezentaciju BiH, Spahića i Misimovića. Kada može Conte zamoliti Pirla, Safet može i Emira da ne gledam dvojac Ermin, Toni koji daju protivničkim napadačima kao prostitutkinja u Francuskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.