Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Mensur Mujdža
Mujdza nije povredjen. Pa vidio si ga protiv Linhestajna. Odlicno je igro
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
igrao je Vrso Avdija jer mu fali tekma da bi se mogao prodat, da bi dobio radnu dozvolu..mislili su da smo u stanju rijesiti Kipar sa 2 prodajna eksponata Hajduka al su se malo zaje.bali
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bolje što nisi igrao majstore 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Davno je Safet poceo pripremat teren za ovaj potez. Sjetite se one izjave "Mujdza mi je rekao da trener ne racuna na njega". Vec tada nam je trebalo bit jasno sta nam se sprema. Yebo ga Avdija da ga yebo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Protiv Walesa i Belgije moramo igrati sa Vranjesem(ako nadje klub) na beku, Mujdza sredina i krilo.
Ili Mujdza bek a Hajrovic krilo pod uslovom da Mujdza ne ide naprijed.
Isto tako Sejo i Lulic na drugoj strani.
Danas su vecinom Bicakcic i Sunjic ostajali sami i zato su nam ovi sa jednim pasom presli citavu odbranu i fino zabili dva gola. Susic gura neku igru da mi cemo njima zabiti 3 gola, ali nekad lopta nece da udje.
Ili Mujdza bek a Hajrovic krilo pod uslovom da Mujdza ne ide naprijed.
Isto tako Sejo i Lulic na drugoj strani.
Danas su vecinom Bicakcic i Sunjic ostajali sami i zato su nam ovi sa jednim pasom presli citavu odbranu i fino zabili dva gola. Susic gura neku igru da mi cemo njima zabiti 3 gola, ali nekad lopta nece da udje.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Majstore Mensure,hvala ti za sve utakmice i sto su dao zadnji Atom snage za tvoju bosnu.necu nikad zaboravit sta si radio Maloudi usred Pariza ,to samo mogu veliki ! Ja da sam na tvom mjestu spakovo bi stvari i napustio repku zauvjek,nedaj se pravit budalom i nedaj da preko tvojih ledja se neki transferi prave ! Mogu zamislit kako ti je bilo gledat onu ovcu na krilu,kako nezna ni kako treba da stoji na terenu a kamoli sta drugo. .Jadno i zalosno,nadam se da ces izac jaci iz ovoga i da ces se ustalit u Freiburgu a da ce repka bit zavrsena prica pa nek im igraju vrsajevici i nek placu za tobom ! Ovo stvarno nisi zasluzio !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Principatus
- Kontakt:
Avdija se spetljao...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trci sa loptom i zapetlja se i lopta ode u aut. klasa od igracaPrincipatus je napisao/la:Avdija se spetljao...
Oprosti se momciluko, nemoj dopustat da te ponizava govedo iz Zavidovica
Mensure kralju ne daj se, ti i bez obje noge bolje bi odigrao od Avdije. Nisi zaslužio da ti mamlaz Safet ovo radi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma znalo se da Avdija MORA da igra , jedan nastup ga je kostao dozvole i transfera ...taj propust agenciji se vise nikad ne smije desiti i to je Safetu jasno stavljeno do znanja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Menso izdrži.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Imao je neku povredu oko stomaka, zato i nije igrao. Također nije nastupao ni u prva dva kola za Freiburg-a radi te povrede.
a u Tuzli je nije imao? ili se nakon Tuzle povrijedio
gluposti, kakva povreda
Ajde ne laži.Neutral je napisao/la:Imao je neku povredu oko stomaka, zato i nije igrao. Također nije nastupao ni u prva dva kola za Freiburg-a radi te povrede.
Trenerski mag je valjda uvidio da je Avdija spremniji i bolji za tu utakmicu.
Prijateljska utakmica je samo test. Recimo Strinić je za Hrvatsku igrao protiv tog Kipra prije par dana, a večeras je igrao neko drugi na toj poziciji.
Siguran sam da Mensur nije na 100%, ostalo je sve nepoznanica, dakle možemo dati samo neke pretpostavke jer se niko nije usudio od novinara pitati zašto je Avdija bio ispred Mensura.
Prijateljska utakmica je samo test. Recimo Strinić je za Hrvatsku igrao protiv tog Kipra prije par dana, a večeras je igrao neko drugi na toj poziciji.
Siguran sam da Mensur nije na 100%, ostalo je sve nepoznanica, dakle možemo dati samo neke pretpostavke jer se niko nije usudio od novinara pitati zašto je Avdija bio ispred Mensura.
Nemoj se bezveze brukat Neutral.
Momak je spreman, al Avdagi fali utakmica za radnu dozvolu. Protiv Balea ga ni Susic ne bi ubacio, zato ga je veceras stavio, mislilo govedo lako cemo.
Momak je spreman, al Avdagi fali utakmica za radnu dozvolu. Protiv Balea ga ni Susic ne bi ubacio, zato ga je veceras stavio, mislilo govedo lako cemo.
E haj mi samo reci po čemu se brukam?
Napisao sam da nije igrao za Freiburg jer je bio povrijeđen i to je istina.
Napisao sam također da ostaje upitno što nije igrao večeras jer niko od novinara nije upitao iranskog, ops, bosanskohercegovačkog trenera. Čuj, nemoj se brukati,
Napisao sam također da ostaje upitno što nije igrao večeras jer niko od novinara nije upitao iranskog, ops, bosanskohercegovačkog trenera. Čuj, nemoj se brukati,
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 10 sep 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto ga je onda stavljao u prijateljskoj u kojoj je mensur pokazao da je vise nego spreman/potrban reprezentaciji? Ja imam informaciju oz pozdanih izvora blizu mensura da je 100% fit.Neutral je napisao/la:Trenerski mag je valjda uvidio da je Avdija spremniji i bolji za tu utakmicu.
Ajde ne pravi se pametan, jer svi skupa znamo sta je posrijedi.... Na kraju krajeva, rezultat nam to pokazuje
Nije povrjedjen, vec je imao svadju sa trenerom. Mozda bas radi odlazaka za reprezentaciju. Nije igrao kraj prosle sezone radi toga da se sacuva za Brazil. Ajde ne brukaj se!Neutral je napisao/la:E haj mi samo reci po čemu se brukam?
Napisao sam također da ostaje upitno što nije igrao večeras jer ga niko od novinara nije upitao. Čuj, nemoj se brukati,
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, Goalgetter, HariTz, kogmagie46, LeCoq, random11, Risonja99, torbica i 78 gostiju.