a gdje su bekovi??
Uzalud očekuješ...nažalost. Ni Kiper tog ne može iz fotelje izgurati. Za neku našu stranku dušu dao. Za kakvo ministarstvo još više.Goalgetter je napisao/la:Ocekujem sutra da objavi svoj odlazak sa klupe reprezentacije.
To je nešto što Pape nije naučio ni iz poraza protiv Nigerije. Kad staviš beka da ti bude i krilo, vrlo lako se može desiti da u praksi nemaš ni krilo ni beka.habib je napisao/la:
a gdje su bekovi??
Kako kada je Lulic bio bek, ne razumijemRobertoBaggio je napisao/la:
To je nešto što Pape nije naučio ni iz poraza protiv Nigerije. Kad staviš beka da ti bude i krilo, vrlo lako se može desiti da u praksi nemaš ni krilo ni beka.
Ne moze pojedinac nista ali svi mozemo,kao sto smo mogli otjerati i Munju i ekipu.Adinjo je napisao/la:@rusilac...pa fino gluposti da ne mogu biti vece. Znas dobro sta je BHF i njihov stav. To je jasno svima. Onda me cudi kako mozes tako nesto napisati. Vrijeme je za akciju, jeste vrijeme ali sta moze pojedinac, nista.
BIlo je akcija gdje je BHF poturao ledja dok su ostali uzivali, i sta su dobili od toga, samo to da im se psuje dijasporska majka. Mi, kao narod trebamo da rascistimo sami sa sobom neke stvari, pa tek onda se mozes nadati necemu boljem.
Sigurno ima i toga, ali nece dugo... Jos jedan ovakav cirkus navijaci nece trpiti i ubrzo ce dobijati masu zvizduka sa tribina i on i njegovo zlato. Samo se bojim da ce tad vec biti kasno, nit ovog mozes zadrzati nit mjenjati trenera u sred kvalifikacija koje su ionako izgubljene. Zato mislim da ce savez ispostovati ovaj ugovor koji ima sa Susicem do kraja kako god reprezentacija igrala.Rusilac je napisao/la:Sve mi se cini da su i oni kupljeni,barem vodje.Krug je zatvoren,na zalost.MoR je napisao/la:I još nešto mi nije jasno, šta je sa ovom ekipom u BHFu, šta niko ne reaguje, što ne dignu glas, neku parolu protiv kretena ?
Vrijeme je da se udari jako po bezmozgoviću.
Bio je i Avdija pa štaDonCorleone je napisao/la:Kako kada je Lulic bio bek, ne razumijemRobertoBaggio je napisao/la:
To je nešto što Pape nije naučio ni iz poraza protiv Nigerije. Kad staviš beka da ti bude i krilo, vrlo lako se može desiti da u praksi nemaš ni krilo ni beka..
habib je napisao/la:
a gdje su bekovi??
Goalgetter je napisao/la:Nekada cu svojim unucima prepricavati kako smo imali selektora koji je izveo jedinstvenu formaciju 2-1-5-2, dosad nevidjenu u svijetu nogometa.
Gdje je Prcićev avatar?bhsport je napisao/la:Uh kako Kipar puca samare govedu iz Zavidovića. Pljus pljus. Kozak, Egipat, pa Keshi pa kipar crveni se brnjica Safeteee
ova situacija se moze izbjeci jedino prelaskom na 3 pozadi...Bicakcic-Zukanovic-Kolasinac...ispred njih lijevo da dere Lulic al da ima nekog ko mu stiti ledja, desno isto tako Mujdza...osigurac Besic u veznom, Pjanic da iznosi loptu i Medunjanin na "desetki"(nije mu najdraza pozicija al nema niko bolji jbg, Hajrovic se vcrs nije snasao) i dva spica gorehabib je napisao/la:
a gdje su bekovi??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.