Košarkaška Reprezentacija Srbije

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

44Bertans
Kontakt:

Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije

Post Postao/la 44Bertans » 09 sep 2014, 12:48

Zbog fudbala nisam uspio odgledati direktan prenos Grčka - Srbija, ali sam u snimku vidio da smo ih razbili.

Slijedi Brazil, ekipa koja se par godina sprema za velike stvari. I izgleda da je ta stvar ovo Svjetsko. Nadajmo se da će im Srbija pokvariti planove. Neće biti lako. Svi smo čuli za Nenea, Varejaa, Huertasa, Barbosu, međutim Giovanoni, Neto, Markinjos, Garcia su ljudi koji igraju najbolje u životu i doslovno opasnost prijeti sa svih strana. Odbrana mora biti kao protiv Grčke, red je da im vratimo za onaj poraz u grupi, red je da budemo među 4 gdje nam je i mjesto.

Radule i Krle se moraju tući ispod koša, ali to je cijena uspjeha i stvar koja bi mogla presuditi ishod. Ljudi s klupe takođe moraju dati svoj doprinos. Igrati utakmicu na mali broj poena i 40 minuta agresivno u odbrani. Ne sikiram za rezultat ako se to ispoštuje. :clap:
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 sep 2014, 13:06

44Bertans je napisao/la:Zbog fudbala nisam uspio odgledati direktan prenos Grčka - Srbija, ali sam u snimku vidio da smo ih razbili.

Slijedi Brazil, ekipa koja se par godina sprema za velike stvari. I izgleda da je ta stvar ovo Svjetsko. Nadajmo se da će im Srbija pokvariti planove. Neće biti lako. Svi smo čuli za Nenea, Varejaa, Huertasa, Barbosu, međutim Giovanoni, Neto, Markinjos, Garcia su ljudi koji igraju najbolje u životu i doslovno opasnost prijeti sa svih strana. Odbrana mora biti kao protiv Grčke, red je da im vratimo za onaj poraz u grupi, red je da budemo među 4 gdje nam je i mjesto.

Radule i Krle se moraju tući ispod koša, ali to je cijena uspjeha i stvar koja bi mogla presuditi ishod. Ljudi s klupe takođe moraju dati svoj doprinos. Igrati utakmicu na mali broj poena i 40 minuta agresivno u odbrani. Ne sikiram za rezultat ako se to ispoštuje. :clap:
sa ovim si se (kod mene) diskvalificirao kao ozbiljan sugovornik u temama kosarke :thumbdown:
cuj onaj seljacki sport fudbal :puke: :guz:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 sep 2014, 15:46

Et vidi čovjeka :tralala: ... Utakmicu fudbalske reprezentacije nisam propustio još od onog gostovanja Farskih Ostrva 2000i neke na Marakani. Od tada se redovno uživo gleda. A nisam robot da u 3 sata budem na dvije pozicije.

Nego kakve su tvoje pretpostavke u vezi sa ishodom Srbija - Brazil kome daješ veće šanse?
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 09 sep 2014, 17:00

44Bertans je napisao/la:Et vidi čovjeka :tralala: ... Utakmicu fudbalske reprezentacije nisam propustio još od onog gostovanja Farskih Ostrva 2000i neke na Marakani. Od tada se redovno uživo gleda. A nisam robot da u 3 sata budem na dvije pozicije.

Nego kakve su tvoje pretpostavke u vezi sa ishodom Srbija - Brazil kome daješ veće šanse?
najvece sanse su da ces ici gledat fudbal :guz:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 sep 2014, 17:39

nerminh74 je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Et vidi čovjeka :tralala: ... Utakmicu fudbalske reprezentacije nisam propustio još od onog gostovanja Farskih Ostrva 2000i neke na Marakani. Od tada se redovno uživo gleda. A nisam robot da u 3 sata budem na dvije pozicije.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

j*bi grobareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2014, 18:14

@Tribaliane jbg godine analnog odnosa uzimaju danak vidim :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 sep 2014, 18:22

DANTES je napisao/la:@Tribaliane jbg godine analnog odnosa uzimaju danak vidim :mrgreen:
Mislim da je @ Nerminh hetero , ne znam sta ti bi ? :hmmmmm:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2014, 18:56

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@Tribaliane jbg godine analnog odnosa uzimaju danak vidim :mrgreen:
Mislim da je @ Nerminh hetero , ne znam sta ti bi ? :hmmmmm:
pa dragi Trib ime ti je rimsko, bahanalije, ne mora biti analno gej...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 09 sep 2014, 23:52

Bez svađe, sutra je big day!

Već sam iznio stav o tome šta nas čeka, al kako se bliži početak sve sam uvjereniji da će presuditi inat i veća želja za pobjedom. Hrabro, strpljivo, koncentrisano, sa što manje poklon kontri i zicera.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 sep 2014, 01:03

Mi ako smo išta naučili iz one prve tekme sa Brazilcima, ako smo izvukli ikakve pouke iz onog poraza, favoriti smo, imamo realne šanse za polufinale.
Al Brazilce se.re šut to je strašno. :shock: :shock:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 10 sep 2014, 08:48

alan_kardec je napisao/la:Mi ako smo išta naučili iz one prve tekme sa Brazilcima, ako smo izvukli ikakve pouke iz onog poraza, favoriti smo, imamo realne šanse za polufinale.
Al Brazilce se.re šut to je strašno. :shock: :shock:
brazilci imaju jaku centarsku liniju sto otvara vanjsku liniju veoma dobro, a sto ovi za sada to koriste

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 sep 2014, 13:31

Tribalian je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

j*bi grobareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nacionalne manjine su uvijek imale smisla za vrijeđanje. Od koreografije sa američkom zastavom do velikosrpstvom u vidu Roberta keva mu iz Čačka.

Nego, danas očekujem jednu kvalitetnu i jaku Srbiju, najbitnija utakmica na takmičenju je pred nama, red je da se da poslednji atom snage i ugovori meč sa Španijom u polufinalu. Hrabro, ponosno i timski. :salut:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 sep 2014, 13:57

Ja ne znam koliko vi godina imate (mislim na odredjene navijace i jednog i drugog kluba) pa da vas pucaju kompleksi. Zato i propadamo generalno, jer je puna drzava idiota, bez obzira na boje. Cist primjer je sto jedan koristi temu reprezentacije Srbije da napise "**** grobare" a drugi ne zna kako izgleda zastava glavnog grada Srbije.

Ne znam kakva su ovdje pravila oko banovanja.. ali prije eventualnog bana moram reci da izuzetno postujem Dantesa. Momak je primjer kako se treba ponasati i kako se moze diskutovati sa svima bez obzira na navijacku pripadnost.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 sep 2014, 14:11

Ovo je baš zastava Beograda :roll:

slika

Ne vidim što bi iko bio banovan. Samo sam odgovorio na provokaciju. I to krajnje korektno.

A slažem se da pdf reprezentacije ne treba zloupotrebljavati sa navijačkim strastima. Međutim da nije Partizana, ne bi bilo ni reprezentacije.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 10 sep 2014, 14:19

Ja ne vidim kako neko u 21. vijeku ne zna izguglati osnovne stvari. I jos to nameces tom slikom.

Prva je zastava Srbije, druga Beograda, treca Zvezde.

slika

Ja se izvinjavam na oftopiku, ali mislim da je edukacija vazna, pa sam zbog toga morao.

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 10 sep 2014, 16:57

osnovna razilka između Grčke i Brazila je što ovi drugi rade veliki presing na loptu. Bekovi im imaju jako dobar rad nogu, konstantno su u pokretu i pokušavaju da uđu u majicu protivnika.

Grci to nisu radili, i zato su Teo i Bogdan imali relativno lagan posao.

Ovaj put neće biti tako i moraće na agresiju odgovoriti istom mjerom. To glavnu ulogu preuzimaju naši visoki, oni moraju biti puno čvršći u pravljenju blokova, dakle da im naš bek nasadi svog čuvara na rame...

To je jedan od aspekata u kojima smo prilično tanki, što je i razumljivo obzirom da smo neuigrani, ovo je prvi turnir u kojem Teo i Bogdan imaju ovakvu unutrašnju liniju.

Veliku ulogu bi mogao imati i Krstić ako je ona tekma protiv Grčke bila najava njegovog vaskrsenja. Pod košem teško da nešto može protiv ovih Konana, ali njegov šut sa 6 metara bi mogao da izvuče nekoga od njih napolje, što bi konačno ostavilo malo prazniji reket. Nažalost, to je posao koji bi posebno dobro legao Ercegu, ali šta da se radi.

Ako ove stvari budemo imali na nešto boljem nivou (uz strogo izbjegavanje odbrambenih dubioza kao što je bila ona u prvoj četvrtini prošlog meča) mislim da imamo egal meč gdje bi Teo ili Bogdan mogli napraviti razliku.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 sep 2014, 17:17

44Bertans je napisao/la: Nacionalne manjine su uvijek imale smisla za vrijeđanje. Od koreografije sa američkom zastavom do velikosrpstvom u vidu Roberta keva mu iz Čačka.

Nego, danas očekujem jednu kvalitetnu i jaku Srbiju, najbitnija utakmica na takmičenju je pred nama, red je da se da poslednji atom snage i ugovori meč sa Španijom u polufinalu. Hrabro, ponosno i timski. :salut:
Slusaj ovako, zezao sam se sa komentarom koji licno sa tobom i nije bas imao neke veze sem te da si navijac Partizana. Pokusavas na za*banciju da odgovoris internet ultras stylom :mrgreen: Kao drugo, kad pominjes gospodina Prosineckog da stanes mirno ispred racunara ! Uzivaj ! :wave:

44Bertans je napisao/la: . Međutim da nije Partizana, ne bi bilo ni reprezentacije.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 sep 2014, 19:41

:bow: :bow:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 10 sep 2014, 19:56

Bravo susjedi ma veceras u svim segmentima ste bili bolji, samo ovako nastavite mozda i spance izbacite sve je moguce :thumbup:

Ja sam se prosto iznenadio ma svaka trica ulazi ko kap nema znaci odusevili ste me bravo :D

Puno srece protiv spanije koja ce proci veceras 80% ;) ;)
04.10.2009 !!

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 10 sep 2014, 19:57

[youtube][/youtube]

:salut:

Glupo je bilo sta i pisati. :zviz:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.