Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
zao mi je donekle i dzeke. u cityu sve na nivou, profesionalnost i tip top sve. onda dodje da igra za repku i prvo sto ga zatekne je onaj krembil avdija 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
Convicts1988
- Kontakt:
NEMA MISIMOVIĆA, NEMA GOLOVA, mnogo jednostavno
Jedan je Misimović Zvjezdan
Jedan je Misimović Zvjezdan
Džeko je postao naš Mario Gomez. Večeras stopostotan, pet šansi, pet promašaja.
Raduje me činjenica da je konačno pokazao i malo emocija.
Raduje me činjenica da je konačno pokazao i malo emocija.
[quote="Neutral"]Džeko je postao naš Mario Gomez. Večeras stopostotan, pet šansi, pet promašaja.
E jesi smijesan u pm!
E jesi smijesan u pm!
Pa moj Edine, pet sansi...niti jedan da udje, sta je reci ? 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima Covjek sta i pokazati!!!!Lampard8 je napisao/la:Pa čovječe božiji kad daješ izjavu za državnu televiziju bar se obuci, lik gologuz stao pred kameru
U ostalom dres mu je bio pun znoja!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kapitenski odigrao danas. Zalaganje na nivou, ucinio je sve sto je mogao. Respekt Edine.
- el-fighter
- Kontakt:
Dzeko je bio jako dobar veceras, ali ga nikako nije islo. Imao je nekoliko dobrih sansi, ali kada nece onda nece.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ma ne moze on kad nema lopti,izborio je penal,trudio se to je to li vezni rec je bio nagutljan igracima Bešić pjanić Sšić i Prcić svi oko centra haos ne zna se sta ko igra..
Imal' negdje link za tu izjavu poslije tekme? Video?
Inače, dobra tekma kapitena, vidi se da ta traka ipak znači nešto, odavno ga u ovakvom borbenom izdanju nisam gledao u najdrazem dresu.
Inače, dobra tekma kapitena, vidi se da ta traka ipak znači nešto, odavno ga u ovakvom borbenom izdanju nisam gledao u najdrazem dresu.
Edin mu je direktno rekao sve.
Hajdemo malo pozitive. Kapa dole kapitenu za intervju posilje poraza. Nije pobjegao u misju rupu nrgo je to odradio kapitenski.
- AlfredBorden
- Kontakt:
Svaka čast na kapitenskom zalaganju!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ocita je razlika izmedju utakmice sa Nigerio i ove sinoc.
Protiv Nigerie je bio kriminalan i zasluzio je sve kritike za indolentno i bezobrazno ponasanje.
SInoc nije bio nista posebno, ali se trudio i borio i zato niko nema pravo nista da mu kaze.
Ne moze se svaku utakmicu zabiti gol, ali se zato moze boriti i truditi kao sinoc.
Protiv Nigerie je bio kriminalan i zasluzio je sve kritike za indolentno i bezobrazno ponasanje.
SInoc nije bio nista posebno, ali se trudio i borio i zato niko nema pravo nista da mu kaze.
Ne moze se svaku utakmicu zabiti gol, ali se zato moze boriti i truditi kao sinoc.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Me Edinu se za sinoc nema sta reci. I one sanse sto je imao i fulao je bilo zbog manjka energije i koncentracije u zavrsnici a to je zato sto je gotovo cijelu tekmu morao izlaziti na pola terena i pokusavati da nesto organizuje. Izvlacio se milion puta da nesto proba sam, na snagu ali u zavrsnici mu nestane energije. I ona izjava nakon tekmeAragon je napisao/la:Ocita je razlika izmedju utakmice sa Nigerio i ove sinoc.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ovdje je fakat pokazao da ima damu do poda. Neces ni mene ni igrace praviti budalama-u kratkim crtama.Janez je napisao/la:Izvoli mandraX
Edin mu je direktno rekao sve.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- champions1921
Edine molim te ko Boga,ako slucajno procitas nesto od ovoga sto se ovdje pise,recite da necete igrati dok kriminalac ne ode,napisite pismo,saopstenje,bilo sta.
Ako to ne uradite nasa reprezentacija je gotova.
Edine,Dijamantu,ovo je vapaj,niko drugi nece i ne moze nista uraditi osim vas igraca.
Imate moc,svi patrioti su uz vas.
Ako to ne uradite nasa reprezentacija je gotova.
Edine,Dijamantu,ovo je vapaj,niko drugi nece i ne moze nista uraditi osim vas igraca.
Imate moc,svi patrioti su uz vas.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Fudbalbr1, hurem, Micron, signalidunapark i 39 gostiju.