Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

crvenocrni
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la crvenocrni » 10 sep 2014, 01:34

[quote="Sarajlijc@"]Samo da mi je znati kojom logikom je on veceras poceo od prve minute?[/quote
Logikom 'strucnjaka' amidze koju treba ozbiljno proucavat

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 01:35

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Dobro moze li ovako, bio je treci najgori veznjak, iza Prcica i Pjanica? :mrgreen:
Ne moze ni tako.

Po cemu je bio bolji od Prcica i Pjanica?

Tvoj odgovor ce vjerovatno biti trudio se :lol: :lol:

Ostali igraci su vjerovatno stajali na jednom mjestu, a jadni Tinki je sam trcao :urnebes:
Prcic nije nista pokazao, Pjanic jeste ali je bio ipak daleko ispod svog nivoa. Susic je u prvom poluvremenu igrao solidno, u drugom slabije.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 01:38

calcio je napisao/la: Prcic nije nista pokazao, Pjanic jeste ali je bio ipak daleko ispod svog nivoa. Susic je u prvom poluvremenu igrao solidno, u drugom slabije.
Pitam te na osnovu cega tvrdis da je bio bolji od Prcica i Pjanica?

Sta znaci igrao solidno? Dodavanje prvom do sebe na centru, bez da skupi malo muda i da pokusa kreirati.

Jel to solidno?

Daj mi jedan primjer zasto je bolji i ja vise nikad necu napisat ni jednu rijec o njemu na ovom forumu.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 10 sep 2014, 01:38

calcio je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Dobro moze li ovako, bio je treci najgori veznjak, iza Prcica i Pjanica? :mrgreen:
Ne moze ni tako.

Po cemu je bio bolji od Prcica i Pjanica?

Tvoj odgovor ce vjerovatno biti trudio se :lol: :lol:

Ostali igraci su vjerovatno stajali na jednom mjestu, a jadni Tinki je sam trcao :urnebes:
Prcic nije nista pokazao, Pjanic jeste ali je bio ipak daleko ispod svog nivoa. Susic je u prvom poluvremenu igrao solidno, u drugom slabije.
Sta si ti gledao braco draga :urnebes:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 01:39

TSS je solidan igrac, koji je veceras bio katastrofalan iz razloga sto nije igrao na svojoj poziciji, kao i pola tima uostalom... Nek se zahvali amidzi kad mu dodje na sijelo :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 sep 2014, 01:40

I šta je Tino sada, zadnji vezni, cener ili krilo, :lol:

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 10 sep 2014, 01:42

Neutral je napisao/la:I šta je Tino sada, zadnji vezni, cener ili krilo, :lol:
Cmar :kafa:

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 10 sep 2014, 01:43

Stara boljka redikula odavde, reprezentacija kiksa, prvi na tapeti dvojac iz Hajduka :clap:

Vršajević prvo poluvrime dobar, drugo kad je Cipar igra zatvorenije slabiji jer nema kreaciju nego je igrač koji se drži crte. Sušić na nekom polulivom veznom Bogapitaj šta opet ok odigra.
Zadnja izmjena: HST, dana/u 10 sep 2014, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 01:43

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Prcic nije nista pokazao, Pjanic jeste ali je bio ipak daleko ispod svog nivoa. Susic je u prvom poluvremenu igrao solidno, u drugom slabije.
Pitam te na osnovu cega tvrdis da je bio bolji od Prcica i Pjanica?

Sta znaci igrao solidno? Dodavanje prvom do sebe na centru, bez da skupi malo muda i da pokusa kreirati.

Jel to solidno?

Daj mi jedan primjer zasto je bolji i ja vise nikad necu napisat ni jednu rijec o njemu na ovom forumu.

Povukao je loptu nekoliko puta prema naprijed, nije imao puno pogresnih dodavanja, u defanzivi je bio dobar. NIje nesto posebno dobro odigrao da kazes wow ali i tako je bio bolji od ove dvojice, pogotovo od Prcica koji nije uradio nista. To je moje misljenje.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 01:47

calcio je napisao/la: Povukao je loptu nekoliko puta prema naprijed, nije imao puno pogresnih dodavanja, u defanzivi je bio dobar. NIje nesto posebno dobro odigrao da kazes wow ali i tako je bio bolji od ove dvojice, pogotovo od Prcica koji nije uradio nista. To je moje misljenje.
:lol: :lol: :lol:

Sve kontam da li da te izdominiram ili da te pustim da se gusis u svojim lazima.

Povukao je loptu nekoliko puta :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2014, 01:49

Mozambik je napisao/la:
calcio je napisao/la: Povukao je loptu nekoliko puta prema naprijed, nije imao puno pogresnih dodavanja, u defanzivi je bio dobar. NIje nesto posebno dobro odigrao da kazes wow ali i tako je bio bolji od ove dvojice, pogotovo od Prcica koji nije uradio nista. To je moje misljenje.
:lol: :lol: :lol:

Sve kontam da li da te izdominiram ili da te pustim da se gusis u svojim lazima.

Povukao je loptu nekoliko puta :urnebes: :urnebes: :urnebes:
@mozambik evo jedno pitanje: Jesu li Prcic i Hajrovic odigrali bolje od Susica?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 10 sep 2014, 01:50

Mozambik je napisao/la:Sutao je jer se odvazio, povukao loptu i odvazio se na sut. Za razliku od adzine jabuke koji je citavu utakmicu trckarao na centru i dodavao prvom do sebe.

U prvom poluvremenu sve sto smo napravili, napravili smo preko desne strane gdje su Avdija, Prcic i Besic dosta puta lijepo kombinovali.
mentalni limitu, kako će pucat s live strane kao livak, mistu di nije igra nikad? Pogledaj odakle je dava golove u Hajduku pa vidi ko se di odvaži . Moga je pucat kad mu je balun iša na desnu nogu ali je iša na pas u 16 desnon koji je bia previsok.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 01:55

HST je napisao/la: mentalni limitu, kako će pucat s live strane kao livak, mistu di nije igra nikad? Pogledaj odakle je dava golove u Hajduku pa vidi ko se di odvaži . Moga je pucat kad mu je balun iša na desnu nogu ali je iša na pas u 16 desnon koji je bia previsok.
U golmanovu livu stranu ;)

Boli mene kita za Hajduka i to sto neki izdrkavaju na njegove golove Osijeku.

Zabio je Crouch 10 prelijepih golova u EPL, ali to ne znaci da je on dobar igrac. Isto vazi i za Ajducko srce.

@Sabinho: Prcic jeste, Hajrovica nisam ni vidio.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2014, 01:56

Ok, i vise me zanimao odgovor za Izeta jer je to njegova pozicija bas. Sa Prcicem mozda nijansa.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 01:58

Sabinho je napisao/la:Ok, i vise me zanimao odgovor za Izeta jer je to njegova pozicija bas. Sa Prcicem mozda nijansa.
Nezahvalno je koemntarisati igru Medunjanina i Hajrovica.

Usli su kad je bio potpuni raspad sistema.

U pravu si za Prcica, Tinu i Pjanica, samo nijanse.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2014, 01:59

Mozambik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ok, i vise me zanimao odgovor za Izeta jer je to njegova pozicija bas. Sa Prcicem mozda nijansa.
Nezahvalno je koemntarisati igru Medunjanina i Hajrovica.

Usli su kad je bio potpuni raspad sistema.
OK, ali ocekujemo li da ce Izet napraviti neki prodor, kreirati sansu odnosno donijetu prevagu?

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 10 sep 2014, 02:00

Mozambik je napisao/la:

Zabio je Crouch 10 prelijepih golova u EPL, ali to ne znaci da je on dobar igrac. Isto vazi i za Ajducko srce.
Super, a kad mu se otvoria prostor za šut, nabroji minut i sekund. Govorim o mehanici šuta di on igra na poziciji desnog centralnog veznog i lakše je ić u šut.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 sep 2014, 02:01

ma realno nije nista pokazao veceras kao i prcić i pjanic .kad izgubiš ovakvu utakmicu nema tu nista pozitivno osim besica svi loši .

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 02:03

Hajrovic je krilo tipa Bale ili Robben, igrac kojem treba prostor na desnoj strani kako bi mogao fintirati cuvara i uci u sredinu i dobro opucati.

U situacijiama kad se 10 igraca Kipra brani, a svi nasi igraci u sesnaestercu i samo se lopte nabacuju u bunar, krilo Izetovih karakteristika nema sta pomoci.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 02:17

HST je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:

Super, a kad mu se otvoria prostor za šut, nabroji minut i sekund. Govorim o mehanici šuta di on igra na poziciji desnog centralnog veznog i lakše je ić u šut.
Nije mu se ni moga otvoriti prostor za sut kad je citavu utakmicu bija na centru i dodava prvon do sebe, bez zelje da krene naprid.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, D97, Daduli, HariTz, perun, zikerrz21 i 51 gost.