Upravo! 5 igraca, pola yebenog tima nije igralo poziciju iz kluba... Pa kako to treba da izgleda!?Mozambik je napisao/la:Grijesite u startu, zato sto ocjenjujete igrace.
Kako igrat sa formacijom 2-6-2

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Upravo! 5 igraca, pola yebenog tima nije igralo poziciju iz kluba... Pa kako to treba da izgleda!?Mozambik je napisao/la:Grijesite u startu, zato sto ocjenjujete igrace.
Kako igrat sa formacijom 2-6-2
Ma Begović je se već poslije lIhtenštajna žalio da štoperi ne sarađuju zato je veceras par puta izlijetao na lopte,odbranio je onaj fin slobodan udarac nije on toliko podbacio i da je ostao na crti čovjek bi mu je zakucao kako je zavrnuta lopta bila jednostavno Vršajević prvi kiksno mogo ga je iznijeti on stao u raskorak mu ,a onda još ova dvojica u petercu..kokuz je napisao/la:@ren_hz @zgembo89
sad sam pogledao i sigurno da je vršajević morao bolje ovdje napasti loptu, ali gdje je begović krenuo? u praznu, ja bih rekao da je pogrešno procijenio let lopte, da je bega bio na svom nivou, na kakvom smo ga navikli gledat, ovo ne bi bio gol, uvjeren sam... ovo je gol begovića, koliko i vršajevića i dvojice drvenih marija u šesneastercu![]()
A sta da je ostao na liniji ??kokuz je napisao/la:@ren_hz @zgembo89
sad sam pogledao i sigurno da je vršajević morao bolje ovdje napasti loptu, ali gdje je begović krenuo? u praznu, ja bih rekao da je pogrešno procijenio let lopte, da je bega bio na svom nivou, na kakvom smo ga navikli gledat, ovo ne bi bio gol, uvjeren sam... ovo je gol begovića, koliko i vršajevića i dvojice drvenih marija u šesneastercu![]()
@Zenga, to je to.. kao da sam ja pisao taj tvoj post...
plavipatriota je napisao/la:1. Ne možete kriviti igrače jer su igrali formaciju koju u životu nisu, ili možda samo kod Safeta na treningu i koja je neigriva..
2. Ne možete kriviti Tinu i Avdiju, nisu oni rekli "IGRAMO", već im je ono govedo reklo "VI IGRATE!".. Smijem se zaklet da bi bar jedan (a možda i oba) radije izabrali da ostanu na klupi jer im je još pritisak igrati u prvoj postavi!
3. Protiv Nigerije smo igrali sa lažnim lijevim bekom, sada sa dva lažna beka, napredujemo..
4. Ubleha sa klupe samo sjedi i šuti.. Na 1-2, ide prema klupi i govori "UUUU".. Tu završava svaka njegova reakcija na primljeni gol..
5. Prvi gol ne možete kriviti Begovića jer realno šta je trebao ondje, nije mogao ranije izaći na nju, Speed Demon pustio onog da centrira neometano, štoperi nam kafu piju..
Imam slicno vidjenje na ovu tekmu i poraz. Mene najvise brine atmosfera u i oko repke. Odnos selektora i kapitena je nikakav! Apatija kod navijaca nakon one utakmice sa Nigerijom je i dalje prisutna. Susic nije nikako trebao dobiti produzetak ugovora. Bojim se totalnog raspada nakon sljedeceg poraza i izostanka sa EP 2016!Zenga je napisao/la:Negdje oko 5,5 je prosjecna ocijena....
Begovic 5 - Dobro iscupao slobodnjak, no tanka intervencija 1-1. Nije kriv za drugi gol
Lulic 4,5 - Covjek nastavlja sa puno slabijim partijama za repku nego u klubu, ima puno veci potencijal
Sunjic 4 - Cijela odbrana kriva za 1-1, onako ni juniori na livadi ne primaju golove
Bicakcic - 4 isto kao Sunjic, dodajmo jos da nisu bili opasni sa prekida u protivnickom 16ercu
Vrasjevic - 5 Odlicnih 10min, asistencija. Nakon toga sve slabiji i slabiji, "back to business", "njegov" gol 1-1
Besic - 6,5 Probao koliko je mogao, trudio se, stvorio odlicnu sansu, pogodio precku, fin sut iz daleka. Bravo!
Prcic - 4 Nista nije pokazao protiv Liht, pa tako ni veceras. Nije jos zreo za prvih 11
Susic - 4 kao i Prcic
Pjanic - 3,5 Krunisao je uzasan nastup slabim prekidima, i jos slabijim penalom, ocajan.
Ibisevic - 6 Zabio gol, trudio se, no utopio se u sivilo
Dzeko - 5,5 Plus za penal, imao nekih 5 prilika, bezze gura protivnickog golmana a ovaj jedva docekao da legne, uzme koji min
---
Medunjanin - 6 Unjeo svjezinu, izborio opasan slobodnjak
Hajrovic - 4 Lik nije dirnuo lopte, totalno izgubljen, zrtva taktike (?)
Selektor Susic 3,5:
-Zajedno sa Pjanicem najlosiji pojedinac, nema muda istog izbaciti sa terena kada je najlosiji
-Cudno da puno iskusniji igraci poput Medunjanina i Hajrovica ne pocinju prije zelenih Prcica i T.S.Susica
-dugo cekao sa izmjenama, sta bi od trece?
-takticki imamo ogromne probleme sa ekipama koje se povuku i imaju agilne igrace za kontra napade (Slovacka, Kipar)
Odmogli su i tapkaroši, na desetine istih oko stadiona neki od njih drže bunt od po 100 i više karata, tri sata prije utakmice su prodavali po nabavnoj cijeni kad su shvatili da su se zaletili. S druge strane znam mnoge ljude koji su jedva došli do karte. Nije mi naravno žao zbog fijaska tapkaroša, ali mi je žao ljudi koji su odustali od dolaska radi toga što nisu htjeli da plate tapkarošku cijenu koja je nekoliko dana prije utakmice bila veća nego realna cijena karte.terabajt je napisao/la:Na stadion veceras je moglo stati jos 2000 ljudi i glavni razlog ili krivac toga je cijena. Iako mnogi nece priznati cijene od 20,30 i 40 je puno. Nije puno za domacine al 80% karata se prodaje u drugim gradovima i niko ne moze doci u zenicu a da ne potrosi 50 km na sve sto mu treba.
Ja sam u centrotransu kupio kartu normalno i to 5 dana prije utakmice. Onaj unutra je imao tuce karata i ko god je htio mogao je doci do karte po nabavnoj cijeni. Do mene lik na tribini kaze da je kupio sjever za 10 km vjerovatno se radi o gratis ili sponzorskoj karti pa je tako mala cijena.DukeOfWellington je napisao/la:Odmogli su i tapkaroši, na desetine istih oko stadiona neki od njih drže bunt od po 100 i više karata, tri sata prije utakmice su prodavali po nabavnoj cijeni kad su shvatili da su se zaletili. S druge strane znam mnoge ljude koji su jedva došli do karte. Nije mi naravno žao zbog fijaska tapkaroša, ali mi je žao ljudi koji su odustali od dolaska radi toga što nisu htjeli da plate tapkarošku cijenu koja je nekoliko dana prije utakmice bila veća nego realna cijena karte.terabajt je napisao/la:Na stadion veceras je moglo stati jos 2000 ljudi i glavni razlog ili krivac toga je cijena. Iako mnogi nece priznati cijene od 20,30 i 40 je puno. Nije puno za domacine al 80% karata se prodaje u drugim gradovima i niko ne moze doci u zenicu a da ne potrosi 50 km na sve sto mu treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.