HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Znaš kad će početi srati? Šunjić je svojim igrama u najmanju ruku zaslužio da ga se zovne i u prvi sastav, makar na klupi da sjedi, makar na okupljanje. Kad ode negdje vani i zovne ga Bilić svi će mu hebat mater što ne igra za BiH. I danas se lupim po glavi kad se sjetim da je Mikelini igrao,a sad je u 3. ligi u Čapljini.
Po meni je on najbolji igrač kojeg je Zrinjski izbacio iz vlastitog pogona u zadnjih 5 godina.
Po meni je on najbolji igrač kojeg je Zrinjski izbacio iz vlastitog pogona u zadnjih 5 godina.
naravno,podrazumjeva se,naci ce se veliki bh patrioti koji ce zaliti za jos jednim talentom koji je otisao(ako ode),a sad nema nikog da kaze bravo momak,da mu pruzi ruku,ne ne,neces to ovdje docekat 
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Utakmica sa Slavijom u srijedu,aj neka,valjalo bi kakvu prijateljsku odigrat u subotu pod bb. sa goskom ili capljinom cisto malo da se vrati samopuzdanje i uigranost!
HSK Zrinjski Mostar
Pa da nastave tradiciju igranja pripremni za 09/10 u blatu i kaljužiBabilon je napisao/la:Utakmica sa Slavijom u srijedu,aj neka,valjalo bi kakvu prijateljsku odigrat u subotu pod bb. sa goskom ili capljinom cisto malo da se vrati samopuzdanje i uigranost!
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
Celik-Zeljeznicar 0-1wanted je napisao/la:Ne zaboravi ko je najbolja gostujuca ekipa ove sezoneHŠKZ-svetinja je napisao/la:protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja![]()
KUP JE NAŠ![]()
Po meni dvije podjednake ekipe..mislim da puno toga moze reci prva tekma na Grbavici...
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Sudija: Radislav Vukasovic
ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo tako
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Alejkum iz MostaraCrnoCrveni je napisao/la:Celik-Zeljeznicar 0-1wanted je napisao/la:Ne zaboravi ko je najbolja gostujuca ekipa ove sezoneHŠKZ-svetinja je napisao/la:protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja![]()
KUP JE NAŠ![]()
Po meni dvije podjednake ekipe..mislim da puno toga moze reci prva tekma na Grbavici...
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo takojos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo
necete proci ispod 5 komada
![]()
sellam iz zenice
CrnoCrveni je napisao/la: Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo takojos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo
![]()
sellam iz zenice
FK Čelik - FK Željezničar 0:1
FK Čelik - FK Borac 0:1
FK Čelik - FK Olimpik 1:2
Sudije razlicite
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
nije fk nego nk celikLIvada je napisao/la:CrnoCrveni je napisao/la: Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
![]()
sellam iz zenice
Sudije razlicite![]()
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
e vidiš ..nije namjerno kopirao sam s ove stranice tamo s tabela..tak da javite im da to isprave...Phill Jackson je napisao/la:nije fk nego nk celik
nije od tebe al je od njihLIvada je napisao/la:e vidiš ..nije namjerno kopirao sam s ove stranice tamo s tabela..tak da javite im da to isprave...Phill Jackson je napisao/la:nije fk nego nk celik![]()
15. 29.11.09. HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg 4:1el zrinja je napisao/la: nije od tebe al je od njih
16. 28.02.10. HŠK Zrinjski - NK Zvijezda 0:1
17. 07.03.10. HŠK Zrinjski - NK Travnik 2:0
vi ste ok
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
jos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo
sellam iz zenice
[/quote]
preuzeto sa zeljine teme,neki pitar postavio,nije do mene
sacekacemo jos koju vasu domacu pa cu doci ponovo na temu da te podsjetim
preuzeto sa zeljine teme,neki pitar postavio,nije do mene
sacekacemo jos koju vasu domacu pa cu doci ponovo na temu da te podsjetim
Zadnja izmjena: CrnoCrveni, dana/u 11 mar 2010, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Potpis. U najmanju ruku je zasluzio sansu. O Mikeliniju necu da trosim rijeci, a Sunjic je mlad, a vec nimalo ne zaostaje za konkurencijom. Nadam se da ce to Susic primjetiti.Marin je napisao/la:Znaš kad će početi srati? Šunjić je svojim igrama u najmanju ruku zaslužio da ga se zovne i u prvi sastav, makar na klupi da sjedi, makar na okupljanje. Kad ode negdje vani i zovne ga Bilić svi će mu hebat mater što ne igra za BiH. I danas se lupim po glavi kad se sjetim da je Mikelini igrao,a sad je u 3. ligi u Čapljini.
nadam se da će ga bilić primjetit
Sunjic u repki hrvatske?!Da su ga htjeli zvali bi ga u u21 HR,a odmah iz Zrnjskog u A vrstu Hrvatske,pa to nije ni Luki Modricu uspjelo iako je bio vanserijski igrac,bio bi mu ogrman uspjeh da uspije uci u a vrstu BiH jer ta repka ima također odlicnu buducnost sa Pjanicem(ubojicom zvijezda) i Dzekom,da je odigrati par puta za bh repku moglo bi se jako jako dobro zaraditi na njemu!el zrinja je napisao/la:nadam se da će ga bilić primjetit
HSK Zrinjski Mostar
Šunjić je svakako dobar fudbaler, vrijedan pažnje, na njemu je da odluči za koju repku će igrati, naravno ako ga pozovu. Volio bih da je više igrača kao on, volio bih da zaigra za BiH, ali srcem, oni koji neigraju tako, netrebaju nam!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
bordo_momak je napisao/la:boli me ona stvar nemozes birat domovinu seljacino jer tvoja je domovina ona u kojoj se rodis
Haj ba dosadni ste vise, imate pp za ovakve rasprave, baš ćeš nekog ubjediti preko foruma da zavoli svoju/tvoju/moju/nečiju domovinu! Inače moje mišljenje da svi ovi što se raspravljaju oko domovine, kao velike patriote, imaju zajedno oko 30 godinabordo_momak je napisao/la:boli me ona stvar nemozes birat domovinu seljacino jer tvoja je domovina ona u kojoj se rodis
Zadnja izmjena: Wert, dana/u 11 mar 2010, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bihbordo_momak je napisao/la:ne razumijem tebe el zrinja ti bi vise volio da ode u susjede nego da igra za tvoju domovinu??Babilon je napisao/la:Sunjic u repki hrvatske?!Da su ga htjeli zvali bi ga u u21 HR,a odmah iz Zrnjskog u A vrstu Hrvatske,pa to nije ni Luki Modricu uspjelo iako je bio vanserijski igrac,bio bi mu ogrman uspjeh da uspije uci u a vrstu BiH jer ta repka ima također odlicnu buducnost sa Pjanicem(ubojicom zvijezda) i Dzekom,da je odigrati par puta za bh repku moglo bi se jako jako dobro zaraditi na njemu!el zrinja je napisao/la:nadam se da će ga bilić primjetit
ma dosadan lik....većeg tovara jos nisam vidio....popusti ljude...
p.s idi drkaj na one crnce iz Laktaša......

p.s idi drkaj na one crnce iz Laktaša......
Zadnja izmjena: LIvada, dana/u 11 mar 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.