HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Marin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Marin » 09 mar 2010, 20:51

Znaš kad će početi srati? Šunjić je svojim igrama u najmanju ruku zaslužio da ga se zovne i u prvi sastav, makar na klupi da sjedi, makar na okupljanje. Kad ode negdje vani i zovne ga Bilić svi će mu hebat mater što ne igra za BiH. I danas se lupim po glavi kad se sjetim da je Mikelini igrao,a sad je u 3. ligi u Čapljini.
Po meni je on najbolji igrač kojeg je Zrinjski izbacio iz vlastitog pogona u zadnjih 5 godina.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 09 mar 2010, 21:30

naravno,podrazumjeva se,naci ce se veliki bh patrioti koji ce zaliti za jos jednim talentom koji je otisao(ako ode),a sad nema nikog da kaze bravo momak,da mu pruzi ruku,ne ne,neces to ovdje docekat :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 mar 2010, 21:40

Utakmica sa Slavijom u srijedu,aj neka,valjalo bi kakvu prijateljsku odigrat u subotu pod bb. sa goskom ili capljinom cisto malo da se vrati samopuzdanje i uigranost!
HSK Zrinjski Mostar

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 10 mar 2010, 21:48

Babilon je napisao/la:Utakmica sa Slavijom u srijedu,aj neka,valjalo bi kakvu prijateljsku odigrat u subotu pod bb. sa goskom ili capljinom cisto malo da se vrati samopuzdanje i uigranost!
Pa da nastave tradiciju igranja pripremni za 09/10 u blatu i kaljuži

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 10 mar 2010, 21:57

wanted je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja :D

KUP JE NAŠ ;)
Ne zaboravi ko je najbolja gostujuca ekipa ove sezone ;)
Po meni dvije podjednake ekipe..mislim da puno toga moze reci prva tekma na Grbavici...;)
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2

Sudija: Radislav Vukasovic

ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo tako ;) jos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo :D necete proci ispod 5 komada ;) :D sellam iz zenice 8-)
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 10 mar 2010, 23:16

CrnoCrveni je napisao/la:
wanted je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja :D

KUP JE NAŠ ;)
Ne zaboravi ko je najbolja gostujuca ekipa ove sezone ;)
Po meni dvije podjednake ekipe..mislim da puno toga moze reci prva tekma na Grbavici...;)
Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2

ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo tako ;) jos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo :D necete proci ispod 5 komada ;) :D sellam iz zenice 8-)
Alejkum iz Mostara :lol:

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 10 mar 2010, 23:16

CrnoCrveni je napisao/la: Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2

FK Čelik - FK Željezničar 0:1
FK Čelik - FK Borac 0:1
FK Čelik - FK Olimpik 1:2

Sudije razlicite :mrgreen: :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 mar 2010, 23:17

LIvada je napisao/la:
CrnoCrveni je napisao/la: Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2

Sudije razlicite :mrgreen: :mrgreen:
nije fk nego nk celik :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 10 mar 2010, 23:20

Phill Jackson je napisao/la:nije fk nego nk celik :mrgreen:
e vidiš ..nije namjerno kopirao sam s ove stranice tamo s tabela..tak da javite im da to isprave... :mrgreen: :mrgreen:

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 10 mar 2010, 23:34

LIvada je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:nije fk nego nk celik :mrgreen:
e vidiš ..nije namjerno kopirao sam s ove stranice tamo s tabela..tak da javite im da to isprave... :mrgreen: :mrgreen:
nije od tebe al je od njih :twisted:

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 10 mar 2010, 23:37

el zrinja je napisao/la: nije od tebe al je od njih :twisted:
15. 29.11.09. HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg 4:1
16. 28.02.10. HŠK Zrinjski - NK Zvijezda 0:1
17. 07.03.10. HŠK Zrinjski - NK Travnik 2:0

vi ste ok :D samo su Zenicane zeznuli :mrgreen: :mrgreen:

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 10 mar 2010, 23:44

ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo tako ;) jos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo :D necete proci ispod 5 komada ;) :D sellam iz zenice 8-)[/quote]

preuzeto sa zeljine teme,neki pitar postavio,nije do mene ;)

sacekacemo jos koju vasu domacu pa cu doci ponovo na temu da te podsjetim ;)
Zadnja izmjena: CrnoCrveni, dana/u 11 mar 2010, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 11 mar 2010, 19:07

Marin je napisao/la:Znaš kad će početi srati? Šunjić je svojim igrama u najmanju ruku zaslužio da ga se zovne i u prvi sastav, makar na klupi da sjedi, makar na okupljanje. Kad ode negdje vani i zovne ga Bilić svi će mu hebat mater što ne igra za BiH. I danas se lupim po glavi kad se sjetim da je Mikelini igrao,a sad je u 3. ligi u Čapljini.
Po meni je on najbolji igrač kojeg je Zrinjski izbacio iz vlastitog pogona u zadnjih 5 godina.
Potpis. U najmanju ruku je zasluzio sansu. O Mikeliniju necu da trosim rijeci, a Sunjic je mlad, a vec nimalo ne zaostaje za konkurencijom. Nadam se da ce to Susic primjetiti.

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 11 mar 2010, 19:47

nadam se da će ga bilić primjetit

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 11 mar 2010, 20:03

el zrinja je napisao/la:nadam se da će ga bilić primjetit
Sunjic u repki hrvatske?!Da su ga htjeli zvali bi ga u u21 HR,a odmah iz Zrnjskog u A vrstu Hrvatske,pa to nije ni Luki Modricu uspjelo iako je bio vanserijski igrac,bio bi mu ogrman uspjeh da uspije uci u a vrstu BiH jer ta repka ima također odlicnu buducnost sa Pjanicem(ubojicom zvijezda) i Dzekom,da je odigrati par puta za bh repku moglo bi se jako jako dobro zaraditi na njemu!
HSK Zrinjski Mostar

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 11 mar 2010, 20:17

Šunjić je svakako dobar fudbaler, vrijedan pažnje, na njemu je da odluči za koju repku će igrati, naravno ako ga pozovu. Volio bih da je više igrača kao on, volio bih da zaigra za BiH, ali srcem, oni koji neigraju tako, netrebaju nam!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 11 mar 2010, 20:48

bordo_momak je napisao/la:boli me ona stvar nemozes birat domovinu seljacino jer tvoja je domovina ona u kojoj se rodis ;)
:lol:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 11 mar 2010, 20:49

bordo_momak je napisao/la:boli me ona stvar nemozes birat domovinu seljacino jer tvoja je domovina ona u kojoj se rodis ;)
Haj ba dosadni ste vise, imate pp za ovakve rasprave, baš ćeš nekog ubjediti preko foruma da zavoli svoju/tvoju/moju/nečiju domovinu! Inače moje mišljenje da svi ovi što se raspravljaju oko domovine, kao velike patriote, imaju zajedno oko 30 godina :D
Zadnja izmjena: Wert, dana/u 11 mar 2010, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 11 mar 2010, 20:51

bordo_momak je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
el zrinja je napisao/la:nadam se da će ga bilić primjetit
Sunjic u repki hrvatske?!Da su ga htjeli zvali bi ga u u21 HR,a odmah iz Zrnjskog u A vrstu Hrvatske,pa to nije ni Luki Modricu uspjelo iako je bio vanserijski igrac,bio bi mu ogrman uspjeh da uspije uci u a vrstu BiH jer ta repka ima također odlicnu buducnost sa Pjanicem(ubojicom zvijezda) i Dzekom,da je odigrati par puta za bh repku moglo bi se jako jako dobro zaraditi na njemu!
ne razumijem tebe el zrinja ti bi vise volio da ode u susjede nego da igra za tvoju domovinu??
Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bih

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 11 mar 2010, 20:52

ma dosadan lik....većeg tovara jos nisam vidio....popusti ljude...

p.s idi drkaj na one crnce iz Laktaša...... :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: LIvada, dana/u 11 mar 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []