Jbg. Bice bolje, ovo je velika pouka da nema lakih protivnika.Mozambik je napisao/la:dobar rezultat na krajuSabinho je napisao/la:Avdija sasvim solidna partija plus odlicna asistencija, i on i Lula morali visiti u ofanzivi zbog rezultata.![]()
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredBorden
- Kontakt:
UMRI SAFETE SUSICU!
Sinoc smo bukvalno igrali sa dva, i to dva prespora igraca u odbrani.
Avdiji nije padalo na pamet da se vraca u odbranu. Trebao mu je prici Bicakcic sa jedne, a Sunjic sa druge strane i istovremeno zvekunt samarcinu da padne u komu.
Ide u pozdu materinu i on i onaj koji ga je pozvao da se uci centrirati na kvalifikacionim utakmicama dok je na nasem desnom beku autostrada.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
pa utakmica se igra 90 minuta a ne 10 sekundi,
svaka cast na asistenciji ali hvala ti i nemoj vise molim te
ako se on forsira da bi se prodao,ok,samo to treba reci navijacima i javnosti....
Druga stvar je sto on realno nema kvalitet za nasih prvih 11, ali sinoc je bio ponajbolji nas igrac na terenu uz Besica.
Ni kriv ni duzan dobio si i previse od zivota,igrao si na svjetskom prvenstvu i to u Brazilu.
Daj sad malo obraza jbm majku.
Prvi gol mozda nije njegov, ali centarsut definitivno jest. To sto su Bico i Toni buljili u igraca je isto uzrok gola.brazzo je napisao/la:Ma on i u Hajduku igra neku izmisljenu medjupoziciju.. samo sto tamo ima slobodu a i kvalitet lige to dopusta pa se ne mora ni vracat' ili barem ima vremena da izdzogira nazad. Kad saberes i oduzmes on i Lulic su zajedmo imali dva dobra centarsuta, eto to ti je sav njegov ucinak. Ne znam kad ce onaj slijepac skontat da je ovaj korisniji i u spicu nego na beku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Onaj drugi gol je nazalost njegov, potrcao u protivnicki kazneni prostor kao da je krilo (sto zapravo i jest), onaj Portugalac izbije loptu i kao svaka skolovana ekipa, odigrala kontru na stranu gdje je izbacen bek. Dakle na Avdijinu stranu...
On definitivno nije glup momak i taj prostor na bokovima je greska selektora, ne igraca. Igraci ce igrati kako ih postavi selektor...
Da smo normalna reprezentacija, danas bi Safet dobio otkaz...
....
...
Mayku mu yebem izgubili smo protiv Kipra............
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- undefined007
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- Consigliere
- Kontakt:
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- samoposteno
- Kontakt:
avdija je stvarno los ali eto posreci mu se pa centrira nekad i dadnemo gol kosto je sinoc bilo ali mene vise cudi lulic koji je toliko dobar a neznam kad je zadnji put uputio dobar centarsutConsigliere je napisao/la:Kako je neko jednom napisao: svaki put kad Avdija centrira, u svijetu se ugasi jedna nogometna skola.![]()
![]()
- Consigliere
- Kontakt:
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
WTF !? Pa ja mislim da ne postoji igrac na planeti koji je u 35 utakmica za repku odigrao samo jednu kvalitetnu, a ostalih 34 ispodprosjecne u najmanju ruku...tekme u Laziu me zanimaju ko lanjski snijeg...samoposteno je napisao/la:avdija je stvarno los ali eto posreci mu se pa centrira nekad i dadnemo gol kosto je sinoc bilo ali mene vise cudi lulic koji je toliko dobar a neznam kad je zadnji put uputio dobar centarsutConsigliere je napisao/la:Kako je neko jednom napisao: svaki put kad Avdija centrira, u svijetu se ugasi jedna nogometna skola.![]()
![]()
- samoposteno
- Kontakt:
to si u pravu j.bes lazio romu i koji vec klub gdje god igraju mi nemamo nista od toga jer tamo igraju super a u reprezentaciji se cuvaju od povreda malte ne i neidu u duelePapastathopoulos je napisao/la:WTF !? Pa ja mislim da ne postoji igrac na planeti koji je u 35 utakmica za repku odigrao samo jednu kvalitetnu, a ostalih 34 ispodprosjecne u najmanju ruku...tekme u Laziu me zanimaju ko lanjski snijeg...samoposteno je napisao/la:avdija je stvarno los ali eto posreci mu se pa centrira nekad i dadnemo gol kosto je sinoc bilo ali mene vise cudi lulic koji je toliko dobar a neznam kad je zadnji put uputio dobar centarsutConsigliere je napisao/la:Kako je neko jednom napisao: svaki put kad Avdija centrira, u svijetu se ugasi jedna nogometna skola.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, DeeWa, DoktorXabaras, DUVNO1921, eaglebvb09, edin139, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hafiz00, haklamas, HariTz, invincible1921, itatabisine, J1897, jasmin10, JimmyPage, JohannWolfgang, kakarut, Kaunas, KimJongEsmer, legendarnadruga, LenyYoro15, Marokanci58, MaroonBjelave, mercurial, Micron, MikiPirs, napapijri1987, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Rauber33, RaZuti, rukometubih23, s4mke, Shevko, Sheyi, Shogun, signalidunapark, Slobodas, Smaja, StevieG8, Sveti, unavita, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, zaostrog, zemuntrg i 491 gost.