kakav velez i zeljo,gluho bilo..i to na Hukinom turniruSaltCityAttack je napisao/la:Trenutno imamo preca posla a ne da dovodimo Partizan I druge ..vazno je da se pokrene ponovo stara uprava je ugasila turnir o ovi moraju da ga ponovo ozive I sad nije bitno ko igra..po meni moze Celik, Olimpic I jos neko iz vani..nista Zeljo I Velez znam da ce se javit neko od njihovih navijaca da pita zasto I t..pa jednostavno jer je ovo memorialni turnir I publika u Tuzli ne smatra tva dva kluba prijateljskim I sad treba da im se zvizdi I psuje (mladji navijaci) I sto je najgore da bude kakvih navijackih I nereda na jednom ovakvom turniru..kao kad je Sarajevo bilo domacin pa Mirza Mesic nama pokazuje qurac I ebe majku a mi njemu ako se sjecateninepin je napisao/la:Od turnira nema ništa............cuj Sloga S. Han..........sramota
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sjecam se da su na jednom od zadnjih ako ne i zadnjem ucestvovali Velez i Sarajevo..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ucestovalo je Sarajevo i na prvom turniru kad im je Mirza Mesic dosao iz Nanta .. mzilim tad smo ja i nas drug Zlajci skupa tu sa Istoka prenjacili sto se tice uvreda prema Mirzituzlak1987 je napisao/la:Sjecam se da su na jednom od zadnjih ako ne i zadnjem ucestvovali Velez i Sarajevo..
Uglavnom kazem vise nam ne treba na tKVIM TURNIRIMA PROTIVNIK GDJE POSTOJI BILO KAKAV NAVIJACKI NABOJ..cisto jer mladji ne postuju to da je ipak memorijalni turnir ..pa sjetite se da smo tad i na tribini one Grobare iz bjeljine ganjali i to cak zajedno sa hordama jer su gore na D tiribni i blizu nasih bile horde njihpvi tad vodeci ljudi sa Dzinetom, sa nasim ljudima takodjer..znaci kazem ne treba nam to na memorijalnom turniru daj ekipe gdje se ovo nece desavati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Je li su nasi igrali danas ili nece biti turnir?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Turnir je trebao biti incijalna kapsula da se krene s ciljem da bude iduce godine mnogo jaci, da se krene bilo je lijepih ideja i svega, da se odigra sve placeno i onda je Huka mladji rekao da su ekipe nedostojne njegovog oca i slicno, i na kraju se odustalo zbog toga, uglavnom zeznula se i opcina koja je zeljela plus i jos mnogo drugi. Ali eto nema veze bice mnogo bolje, samo se vidjelo da smo suetan narod, jer veci dio prihoda od ulaznica trebao je ici Slobodi kao jos jedna pomoc.
Do godine valjda bude bolje, pa nam dodju Dinamo, Hajduk, Partizan i Zvezda, u doba kada nema se para, i kada dugove vracamo . Toliko o tome.
Do godine valjda bude bolje, pa nam dodju Dinamo, Hajduk, Partizan i Zvezda, u doba kada nema se para, i kada dugove vracamo . Toliko o tome.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
pa da taj turnir trebaju pohodit' jače ekipe i veći klubovi, to stoji svakako, a da l' je Jasmin ispravno postupio, pa mislim da jeste
Kako god okreneš nekome neće biti po volji, a bolje je ovako, ipak je preče šta Hukin sin misli i šta hoće porodica. Dogodine će akobogda bit jak turnir, samo nek klub nastavi radit ovako pozitivno kao i dosad.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kako sada stvari stoje nista od utakmice u subotu,u stvari 3:0 za Radnik. 
- TzBulevar87
- Kontakt:
Evo da ti ja odma kazem da nema nista od tog 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Ma super onda cemo morati dati 3 komada igracki,na terenu.TzBulevar87 je napisao/la:Evo da ti ja odma kazem da nema nista od tog
Eto vama ovi klubovi a što se mene tiče Željo nikad ne mora učestvovati na ovom tutniru, mada je Željo, smetalo to vama ili ne najtrofejniji klub u BiH.TaRgEt_ je napisao/la:Turnir je trebao biti incijalna kapsula da se krene s ciljem da bude iduce godine mnogo jaci, da se krene bilo je lijepih ideja i svega, da se odigra sve placeno i onda je Huka mladji rekao da su ekipe nedostojne njegovog oca i slicno, i na kraju se odustalo zbog toga, uglavnom zeznula se i opcina koja je zeljela plus i jos mnogo drugi. Ali eto nema veze bice mnogo bolje, samo se vidjelo da smo suetan narod, jer veci dio prihoda od ulaznica trebao je ici Slobodi kao jos jedna pomoc.
Vidimo se za 10 dana!!!
VTŽ
Ovo neko izgleda namjerno baca bombe o suspenziji, ja vjerujem Husicu sve sto kaze tako da se ne brinem.
Crveno - crni će u 7. kolu na gostovanje kod Radnika u Bijeljinu, no tuzlansku publiku mnogo više od tog meča interesuje naredni susret - dolazak Željezničara na Tušanj.
Zanimanje za ovu utakmicu je sigurno u rangu prošlosezonskih tušanjskih mečeva protiv Jedinstva i Igmana, stoga će ulaznice za utakmicu Sloboda - Željezničar biti puštene ranije u prodaju.
Iz menadžmenta Kluba ističu da će se u prodaji naći 8.000 ulaznica. One će biti odštampane ranije i u klubu bi se trebale dopremiti već sutra, a prodavaće se u CD šopu Mido i klupskim prostorijama. Do sada je već rezervisano preko 1.000 karata za derbi sa starim rivalima iz bh. prijestolnice.
Crveno - crni će u 7. kolu na gostovanje kod Radnika u Bijeljinu, no tuzlansku publiku mnogo više od tog meča interesuje naredni susret - dolazak Željezničara na Tušanj.
Zanimanje za ovu utakmicu je sigurno u rangu prošlosezonskih tušanjskih mečeva protiv Jedinstva i Igmana, stoga će ulaznice za utakmicu Sloboda - Željezničar biti puštene ranije u prodaju.
Iz menadžmenta Kluba ističu da će se u prodaji naći 8.000 ulaznica. One će biti odštampane ranije i u klubu bi se trebale dopremiti već sutra, a prodavaće se u CD šopu Mido i klupskim prostorijama. Do sada je već rezervisano preko 1.000 karata za derbi sa starim rivalima iz bh. prijestolnice.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Mislim da je smijesno ovo za suspenziju,Husic to ne bi dopustio.Kakve gluposti sve nece izmislit da bi ljudi citali...
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
wienultras
- Kontakt:
obaveze su izmirene,ja neznam dokle misle ici grobari slobode...suspenzije nece biti,prema igracu koji je naveden,sve je izmireno..nebi me cudilo da izvuku neku presudu u zadnji tren za koju i uprava nezna,i urokaju nas...pa majku im **** vise grobarsku 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Riječ je o mizernoj sumi tako da nema šansi da se neće igrati u subotu.
Do kada je rok da ovo uplatite.
Gdje su ta pojacanja koja je Sadikovic najavio ?

Husic je rekao da su sva dugovanja izmirena,tako da ovima iz saveza ne vjerujem ni rijeci..terabajt je napisao/la:Do kada je rok da ovo uplatite.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/suspenzi ... ovi/140034" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne morate savezu, vjerujte njemu.
Ne morate savezu, vjerujte njemu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Rok je do utakmice ali je sigurno već plaćeno.
Izgleda da je plaćeno igraču direktno a na preko tog advokata koji evo sada hoce da se izmire i njegovi troskovi
,pa to nek rjesava sa svojim klijentom .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.