BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Aragon
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Aragon » 10 sep 2014, 10:24

champions1921 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Utakmica sinoc nije samo jedna losa utakmica.

Amerika, dva puta Slovacka, onda na misice one utakmice protiv Li/La reprezentacija, Egipat, Nigeria, sad ovo sinoc.
Mi katastrofalno lose igramo vec odavno.
Susic jeste najveci krivac, ali i da ode malo toga bi se promijenilo jer mi realno nemamo igrace za nesto vise.
Roma, Lacio, Verder, Frajburg, Stoke, City, Deportivo, Everton, Hofenhajm?? Vjerovatno svi trebaju igrati u Realu?

Mi nikad nismo imali bolju ekipu a tesko da cemo je i imati u buducnosti..
I sta trebaju znaciti imena klubova?
To igrace cini boljim ako igraju u tim nekim osrednjim Evropskim ekipama?

Hajmo redom.
Nemamo niti jednog igraca iz top ekipe osim Edina.
Roma to nije. Nije cak najbolja ekipa u raspaloj talijanskoj ligi, a niti je Pjanic najbolji igrac takve Rome.
To sto ga mi predstavljamo kao neku svjetsku klasu, to je nas problem.
Besic-Everton, covjek je daleko jos pocetnih 11 i to je realno.
Hofenhajm, Frajburg i slicne ekipe nisu vrijedne spominjanja.
Donji dom ekipa iz liga petice.
Deportivo isto tako, ekipa koja ima kvalitet da se expresno vrati u sekundu.
Begovic igra u losijoj ekipi po imenu, ali on je vrhunski igrac.

Medunjani, Vrsajevic, Susic, Bicakcic, Sunjic, Mujdza, Salihovic, Visca..., trecerazredni su igraci koji ne bi mogli niti prismrditi recimo reprezentaciji Hrvatske, Srbije, Rusije, ili neke slicne reprezentacije iz drugog razreda Evropskog fudbala.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Ananas
Kontakt:

Post Postao/la Ananas » 10 sep 2014, 10:39

Zna li neko ko je sinoc igrao lijevog beka? Lulic je igrao u napadu, tako da on nije.

Desnog beka nismo imali jer je Vrsajevic igrao u napadu isto, ali ako nismo imali ni lijevog onda stvarno ne znam sta taj Susic misli, jel malouman covjek.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 10 sep 2014, 10:41

sinoc je fudbalski svijet prvi put vidio formaciju 2-6-2 na djelu :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 10 sep 2014, 10:43

Protiv Welsa idemo napadacki, 2-4-4...
- Ed Woodward for Prime Minister !

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 10 sep 2014, 10:45

Aragon je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Utakmica sinoc nije samo jedna losa utakmica.

Amerika, dva puta Slovacka, onda na misice one utakmice protiv Li/La reprezentacija, Egipat, Nigeria, sad ovo sinoc.
Mi katastrofalno lose igramo vec odavno.
Susic jeste najveci krivac, ali i da ode malo toga bi se promijenilo jer mi realno nemamo igrace za nesto vise.
Roma, Lacio, Verder, Frajburg, Stoke, City, Deportivo, Everton, Hofenhajm?? Vjerovatno svi trebaju igrati u Realu?

Mi nikad nismo imali bolju ekipu a tesko da cemo je i imati u buducnosti..
I sta trebaju znaciti imena klubova?
To igrace cini boljim ako igraju u tim nekim osrednjim Evropskim ekipama?

Hajmo redom.
Nemamo niti jednog igraca iz top ekipe osim Edina.
Roma to nije. Nije cak najbolja ekipa u raspaloj talijanskoj ligi, a niti je Pjanic najbolji igrac takve Rome.
To sto ga mi predstavljamo kao neku svjetsku klasu, to je nas problem.
Besic-Everton, covjek je daleko jos pocetnih 11 i to je realno.
Hofenhajm, Frajburg i slicne ekipe nisu vrijedne spominjanja.
Donji dom ekipa iz liga petice.
Deportivo isto tako, ekipa koja ima kvalitet da se expresno vrati u sekundu.
Begovic igra u losijoj ekipi po imenu, ali on je vrhunski igrac.

Medunjani, Vrsajevic, Susic, Bicakcic, Sunjic, Mujdza, Salihovic, Visca..., trecerazredni su igraci koji ne bi mogli niti prismrditi recimo reprezentaciji Hrvatske, Srbije, Rusije, ili neke slicne reprezentacije iz drugog razreda Evropskog fudbala.
Koji si ti idol.. Pa kad bi imali sve igrace iz top klubova bili bi ko Spanija jbt... Pored domace lige koja je blago receno na poluamaterskom nivou nama je uspjeh imati i ovakvu ekipu koja nikad nije bila kvalitetnija.

Imas zemlje koje su 10 puta vece od nas i koje imaju jako kvalitetne domace lige pa su opet talašike.. Ne moramo niti mozemo biti bolji od Belgije al od Velsa , Izraela i Kipra mozemo i moramo biti bolji...

Liga petice je liga petice... Bolje je igrati u najlosijoj ekipi Spanjolskog prvenstva i svake sedmice igrati jaku utakmicu nego igrati u najboljoj ekipi Poljske ili Hrvatske lige gdje nemas jakih utakmica osim onih u Evropi.

Za razliku od prijasnjih godina kad smo imali reprezentaciju sacinjenu od igraca koji nemaju angazmane , koji sjede na klupi u klubovima u Rumuniji, Ceskoj, Turskoj itd... sad imamo mlad tim igraca koji igraju u ligama petice. Sta me boli briga za Hrvatsku i Srbiju i bi li neki od njih imao prostora tamo. To su djecija prepucavanja.

Imamo dobre igrace, odlicnu grupu, samo imamo debilnog trenera

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 10:45

Protiv Nigerije 3-6-1
Protiv Kipra 2-6-2

Safet genijalac, ne zasluzujemo te Sajo :tokralju:

EmirGz
Kontakt:

Post Postao/la EmirGz » 10 sep 2014, 10:47

Ljudi moji je on normalan, mi k'o da ganjamo rezlutat izveo prvih 11 i navalio. Pa 1-0 nam je bilo dovoljno, jos smo poveli, trebalo je strpljivo igrati, mi ko zadnje budale napali, pa k'o da ih Begovic šamara kad mu pridju na 25 metara od njegovog gola. Da Bog sacuva. Nek nam je Bog na pomoci ako se ovaj tarzan ne dozove. Zivjeli, nemojte mi se sikirati. :thumbup:

Ananas
Kontakt:

Post Postao/la Ananas » 10 sep 2014, 10:50

Mozambik je napisao/la:Protiv Nigerije 3-6-1
Protiv Kipra 2-6-2

Ma imamo mi obranu koja to moze podnijeti. Preporucujem da u sljedecoj stavi samo jednog igraca nazad, Sunjica.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2014, 10:52

Pratim fudbal 20 i kusur godina, i definitivno se ne sjećam nijednog trenera/selektora da nije nijednom ustao u 90 minuta utakmice, da podvikne igračima, da im upute šta da rade. Ono sinoć je za anale, mada je takav bio i protiv Egipta.
Lik se gubi k'o abdest ako protivnik zna da se brani i ako ne upali njegov jedan jedini plan, a to je, zabiti 2, 3 gola u prvih 20 minuta utakmice.
Definitivno, ovo je najveći diletant među selektorima. Znači, bez obzira na njegov bezobrazluk, korumpiranost, nepotizam, njegov najveći problem je NEZNANJE.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 sep 2014, 10:52

u intervjuu svali pape sve na igrače
to se ne radi, sve da je istina, to se nikad ne radi!

on je time i definitivno izgubio autoritet, biće tu još svega

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 sep 2014, 10:55

Mozambik je napisao/la:Protiv Nigerije 3-6-1
Protiv Kipra 2-6-2

Igrati ce one 4-2-3-1 protiv Walesa ( jer nema izbora ) samo da ne bude kasno :thumbdown: :thumbdown:
Jedino mu je pitanje ko ce mu biti ta 10-tka. Pjanic, Medunjanin, mozda se Miske vrati ili cak Stilic. Ne vjerujem da ce zapoceti sa Tinom ili Prcicem na toj poziciji jer je i on vidio da ne mogu sigurno. Ostalo sve je manje vise predvidljivo. Nema teorije da pocne protiv Walesa sa dvojicom napadaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2014, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2014, 10:55

Poslije izjave Lulića, definitivno se vidi šta igrači misle o njemu i njegovom sastavljanju tima. Džeko sinoć i ne gleda u njega, a na licu mu se vidi da bi ga najradije otjerao u p.m i zabio mu mikrofon u usta.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2014, 10:59

Trebaju nam igraci iz Bayerna, Reala i Barcelone za Kipar. :clap:
Covjece imamo ekipu sastavljenu od igraca Bundeslige, Serije A, Primere i EPL. Kipar, halooo Kipar.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 10 sep 2014, 11:07

Tek sad vidim da ste izgubili od Cipra :o
pa kako jbt oni se nisu mogli s loprom sastati prije nekoliko dana protiv hr
jel ovo znaci da Pape odlazi?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 sep 2014, 11:09

andro234 je napisao/la:Tek sad vidim da ste izgubili od Cipra :o
pa kako jbt oni se nisu mogli s loprom sastati prije nekoliko dana protiv hr
jel ovo znaci da Pape odlazi?
svi se tome nadamo,ali tesko prosto nemoguce :oops:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 sep 2014, 11:36

Ekipe sa iole normalnim selektorom će nas redovno dobijati jer nas svi lako čitaju.

Meni je svejedno za ovaj poraz i tako će biti dok Sušić ne ode. Šta znači poraz u kvalifikacijama naspram utakmice protiv Nigerije na SP koju mu nikada halaliti neću
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 10 sep 2014, 11:42

Kažu jutro je pametnije od noći, ali jutros je možda pametnije, ali i gore i teže čovjeku. Probudiš se kontaš počeli smo kvalifikacije sa 3 boda, raja zadovoljna, igrači odlaze u svoje klubove sretni i puni samopouzdanja, a onda hladan tuš i šamarčina u vidu da smo ZIJANILI od jednog Cipra-Kipra (kako ko hoće). Hej od jednog Kipra, okej, treba biti realan pa reći da se i njihov fudbala podiže na kvalitetnije grane. Dokaz jeste i uspjeh njihovih klubova u EL-LP, to niko ne smije zanemariti i zaboraviti. Ljudima svaka čast i zasluženo su dobili, ali se čovjek zapita šta nam se desi da izgubimo od njih. Svaki vid opravdanja pada u vodu, a svaki naredni kiks će nas udaljiti od konačnog cilja, a to je plasman u Francusku. Jednostavno čovjek mora da se zapita šta nam se ovo dešava? :wtf: Igra odavno nije na nivou, poraz od Slovačke u Zenici, predstava protiv Nigerije, sinoćni poraz šlag na tortu. Imali smo sreće u Žilini, zadnju protiv Litvanije, pa smo se provukli i plasirali na SP. Ali i sreću treba zaslužili pa umjesto prečke Bešića i promašenog Pjanića bude 3:2 ostane 1:2 i zijaniš ko da smo ekipa sastavljena od pekara, automehaničara i poštara (svaka čast ovim zanimanjima), a ne igrača iz Bundeslige, Seria A, BL, Primere i drugih liga. Previše je ovo postalo mučno za gledati i pratiti. Ja ne znam stvarno šta se više dešava, ali mnoge stvari ne štimaju. Poraz od Slovačke uvod, Egipat zaplet, a Nigerija i Kipar vrhunac priče, samo je pitanje kada i da li će se desiti rasplet i da se ovo klupko odmata. Nisam stručnjak za taktiku, nisam selektor i u te sfere ne zalazim, ali kao navijač, kao neko ko prati fudbal ispred TV ekrana mogu reći da nam je igra katastrofa, da na terenu i van njega mnoge stvari ne štimaju, ali niko ništa ne poduzima i stvari se ne mijenjaju. Da li je do Sušića, igrača, da li su druge stvari u pitanju mi to ne možemo znati, ali krajnje je vrijeme za promjene jer ovako više ne ide.

Razmišljam jutros reko da nećemo doživjeti sudbinu U21 repke pa zadnji ili među zadnjim završiti u grupi pa da budemo predmet šprdancije. Prošlo je SP, prošla euforija, operacija Brazil allahimanet, sad valja ganjati nove Brazile, praviti nove planove, a sa ovakvom igrom teško, skoro i nemoguće. :roll:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 10 sep 2014, 11:45

pape pobjedjuje nevalja,odlazi,pape u barazu,odlazi nemas pojma,pape na svjetskom,nevalja neznalica,pa trebo je barem do polufinala doc sa minimum 4 vanserijska igraca,ostalo je u rangu poljske lige,maksimum :salut:
e pape izgubi,vrijeme je da ides..
kada pobjedimo,lulic je bog rima,atomski sa lijeva,djeko bog sesnesterca,pjanic imperator rima,i td i td..kada izgube,slusajuci vas,nebi mogli igrati ni ligu malte...
meni uopste nije cudno sto su izgubili,danas svi igraju fudbal,kiks se morao desiti prije ili kasnije,bolje sad na pocetku,nego kada bude najbitnije..
kako god bilo,mislim da izrael i vels nisu bolji od nas,i da u konacnici cemo zauzeti drugo mjesto.
prcica napadate koda je kriv za golove,pa ovo mu je druga utakmica,sta vi ocekujete od dijeta,pa nije on mesi..
treba mu dati sansu,i pjanicu je neko dao sansu,i dzeki i td,moramo imati strpljenja jbg..
susic,i vrsajevic po svaku cjenu moraju ici iz repke,to je jedino u cemu se slazem sa ostatkom foruma..pa ono je katastrofa
cak i sa jednom nogom,mujdza je klasa za svrsija
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 10 sep 2014, 11:47

Žao mi je @wienultras, @calcio i ostali... Ne postoje više opravdanja (ne da su nakon svjetskog i postojala), za ostanak ovog mamlaza na klupi naše repke.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 sep 2014, 11:48

Pape je priredo najvecu sramotu reprezentaciji BiH.

Izgubiti kod kuce od 140. reprezentacije svijeta :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.