Druze mi vise vjerujemo nasoj upravi nego nekom advokatu...koji ocito lovi u mutnom,jer nije dio tala.Prema tome neberi brigu...r3m1 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/suspenzi ... ovi/140034
Ne morate savezu, vjerujte njemu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zlatan Nalić sin tuzlanski
"Međutim, tvrdnje iz Nogometnog saveza BiH da je FK Sloboda izmirila svoja dugovanja negira punomoćnik pomenute dvojice igrača, advokat Fuad Čolpa iz Sarajeva."
Iz saveza kazu uplaceno, advokat kaze nije. Nabijem ga na KURCINU!
Iz saveza kazu uplaceno, advokat kaze nije. Nabijem ga na KURCINU!
Jedan grad, jedna ljubav!
Čolpa ispostovat cete Fukare nista ti ne brini, dobit ces 11.000 kurceva i gratis 22 000 jaja 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
8000 karata u prodaji za meč sa Seljovcima 
075 on the road ,ispostovat u subotu,napravit uvertiru za selju...i onnda ide ajmo plavi aleeee.......pusite ...

ma realno ako povedemo svega ce da bude, smrdi mi ovo na banjaluku i njih smo poveli 0:1 pa je prekinut mec i to dva putaemirzlaTu je napisao/la:075 on the road ,ispostovat u subotu,napravit uvertiru za selju...i onnda ide ajmo plavi aleeee.......pusite ...![]()
![]()
habib
Buraz mi netrebamo nasjedat na provokacije...trebamo ispostovat korektno,svi uzese bodove gore.Nismo valjda toliki baksuzi da se okliznemo..ako uzmemo tri boda...malo ce bit 8000 karti protiv selje.

Lik je manijak 
Sranja nece biti jer Manijaci nece 'dobacit' do Tusnja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Do mene jebrazzo je napisao/la:Lik je manijak
Kad se igra to kolo fukare?
Bit ce to po meni veoma rizicno gostovanje kona na tusanj, nadajmo se svi da ce proci sve u dobrom redu, ni nama nije nesto bajno ali opet je sigurnije nego kad kone budu gostovali bice veselo
Nadam se da ce se sredit trbina za gostujuce navijace i da se moze fino doci i bodrit svoj klub, ali ako se to ne uradi bice neko sranja 90% i eto ti zabrane koju savez jedva ceka
Bit ce to po meni veoma rizicno gostovanje kona na tusanj, nadajmo se svi da ce proci sve u dobrom redu, ni nama nije nesto bajno ali opet je sigurnije nego kad kone budu gostovali bice veselo
Nadam se da ce se sredit trbina za gostujuce navijace i da se moze fino doci i bodrit svoj klub, ali ako se to ne uradi bice neko sranja 90% i eto ti zabrane koju savez jedva ceka
04.10.2009 !!
Ne bi me iznenadilo da preventive radi vec za koji dan zabrane (bar za tu tekmu) gostovanja.
It was turned around so that right looked wrong
Halo ovdje Colpa jel me ko trazio
Nemate vi pojma, morate nam obezbijediti siguran dolazak i odlazak sa stadiona, ali izgleda da zato niste sposobni...brazzo je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da preventive radi vec za koji dan zabrane (bar za tu tekmu) gostovanja.
Slavija nije mogla to osigurati pa nisu bili ni njihovi navijači...
Moram Čolpu nazvat oko ovoga, on ovo bolje zna... ipak je advokat.
O tome pricam trebaju se steci uvjeti sigurnosti navijaca koji dodji na gostovanje u ovom slucaju to je tusanj, a ne da se napravi belaj i ko me je to u cilju?, mislim nikome tuzlaci potrudite se malo da to ispadne dobro na kraju 
04.10.2009 !!
Alipasino je napisao/la:Halo ovdje Colpa jel me ko trazio
Nama nije u cilju da napravimo belaj, ako ne mogu organizovat utakmicu bez incidenata, treba ih kaznit i to dobro, jel pošteno da se Ultrasi vrate a skinuta je zabrana,mislim da nije, a zašto zato što nisu u stanju obezbijedit sigurnost navijača.sarajlija je napisao/la:O tome pricam trebaju se steci uvjeti sigurnosti navijaca koji dodji na gostovanje u ovom slucaju to je tusanj, a ne da se napravi belaj i ko me je to u cilju?, mislim nikome tuzlaci potrudite se malo da to ispadne dobro na kraju
Svi oni dođu na Grbavicu pa kada je belaj bio...
Kad je već skinuta zabrana,klubovi su dužni obezbijediti da dođu navijači, ako ne možeš onda neka se igra bez publike, ili nek opet stave zabranu!
odustali smo od Jimmyja, cilj su nam Adžem ili Đurbuzovićgio10 je napisao/la:Otkad se to zovete Leeds United?![]()
Sadiković je privremeno rješenje, kad budemo ušli u sezonu s većim ambicijama, dolaze Adžem ili Đurbuzović
Jimmy ode u drugoligaša, ne zadovoljava naše apetite
mlijeko je odlično, dok se čitava Tuzla prehranila
a i dat' ćemo vam soli, nismo mi na kraj srca 
mlijeko je odlično, dok se čitava Tuzla prehranila
mi vama 2-3 litre mlijeka a vas vodja sipac nama 2-3 pleha burekagio10 je napisao/la:Dobro je što ste odustali, šta će Jimmy naspram velikog trenerskog maga Sadikovića![]()
Kakvo vam je mlijeko kod koza, kad budemo dolazili u Tz da kupim litar-dva, čuo sam da je zdravo
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.