ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jbmti istomina ccccccccccccccc
preda , uh dobro je
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jbmti istomina ccccccccccccccc
jel kvota 1 ako jest dobro jebob je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jbmti istomina ccccccccccccccc
preda , uh dobro je![]()
![]()
![]()
pa to si ti kriv imalo ako znas da je gran kanarija strasan domacin lagano moze svakog doma tuci nedavno su kahu laboral lagano dobiliBaja_Zvjerka je napisao/la:**** me nBaMania, njega sam poslusao i kiksao golemo veceras na C.Zvezdi.. CCC
Nikad vise necu poslusati tog tipa.. A i vi nemojte vise stavljati njegove prognoze, samo bezveze navlacite raju..
Davat cemo mi svoje realne prognoze, a ne neke njegove od 4.65..![]()
![]()
PUUUUU
Ja sam i napisao da nema sanse da dobiju, ali covjeka vuce sejtan..Gluposti je napisao/la:pa to si ti kriv imalo ako znas da je gran kanarija strasan domacin lagano moze svakog doma tuci nedavno su kahu laboral lagano dobiliBaja_Zvjerka je napisao/la:**** me nBaMania, njega sam poslusao i kiksao golemo veceras na C.Zvezdi.. CCC
Nikad vise necu poslusati tog tipa.. A i vi nemojte vise stavljati njegove prognoze, samo bezveze navlacite raju..
![]()
PUUUUU
Ma pusti se njegovih prognoza...dao meni 4 sigurne kaze uplati ceneraBaja_Zvjerka je napisao/la:**** me nBaMania, njega sam poslusao i kiksao golemo veceras na C.Zvezdi.. CCC
![]()
PUUUUU
Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usimadizda22 je napisao/la:evo treba u cetvrtak obratiti paznju na par panathinaikos-marousi,pana je ispao,marousiju treba pobjeda da bi stigli partizana,grk bi grku trebao dati,kvota 3,6! siena ce tuci efesa,jer pobjedom stize jednog od prvoplasirana dva,doduse mala kvota 1,2! isto tako par iz iste grupe,real-makabi,kec je izgledan,1,25 kvota! barsa ce traziti mozda handikep protiv partizana ako nista zbog onog prebijanja u beogradu,e sad ne znam koja ce kvota biti... eto to je analiza kosarke za prekosutra! sretno
Dobarhammers je napisao/la:Dobro je za sada![]()
Viole 1
Arsenal 1
Leeds 2
QPR 1
i samo jos wba da povede
ja samo pretpostavljam,nisam rekao sigurno,pa na iznenadjenjima se pare uzimaju,ha ya...Gluposti je napisao/la:Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usimadizda22 je napisao/la:evo treba u cetvrtak obratiti paznju na par panathinaikos-marousi,pana je ispao,marousiju treba pobjeda da bi stigli partizana,grk bi grku trebao dati,kvota 3,6! siena ce tuci efesa,jer pobjedom stize jednog od prvoplasirana dva,doduse mala kvota 1,2! isto tako par iz iste grupe,real-makabi,kec je izgledan,1,25 kvota! barsa ce traziti mozda handikep protiv partizana ako nista zbog onog prebijanja u beogradu,e sad ne znam koja ce kvota biti... eto to je analiza kosarke za prekosutra! sretno
i mene haveru al za 99,99 na cenera, tako da samo tonem dublje i dobljeGunnerS je napisao/la:obori me bury - darlinghton... Hebo majku 1:1... 74 KM na 3 markice... c c c, pa stvarno me neće...
A ne mislis da je Pao tu utakmicu odigrao za Maroussi.Gluposti je napisao/la: Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.