Da li Susic treba da ide?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Da li Susic treba da ide?
Mikado Blažević bi ovu grupu ko plitak potok pregazio.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ja iskreno mislim da nista drugo osim toga ne moze da nas trgne , Atmosfera je unistena ,ni igraci ne vjeruju vise u njega, nepozivanje Zukanovica sinoc nas je kostalo tri boda to tvrdim i Tin u ekipi mjesto Medunjanina . Uzas je zivi covjek. Njegove izjave ne treba se gledat Kipar ,podcjenjivanja sve je on manje vise kriv jos od pocetka svjetskog. Da smo dobili novog selektora tad mozda bi Miske bio jos tu spreman nekad i da bude na klupi Spahu bi mozda neko doveo u red i ako je pravio probleme da budemo iskreni Susic je ubio atmosferu laganjem necakom burazovom agencijom .Da je covjek sam bi dao otkaz ali 300 milja godisnje bojim se da cemo zavrsit bez bodova u Walesu i protiv Belgije i tek onda ce mozda bit pred otkazom al tad ce vec bit kasno. Ono sinoc je bio horor! 

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Clutch je napisao/la:86% (127) : 14%(20)

Clutch je napisao/la:86% (127) : 14% (20)

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- Omerbavarac
- Kontakt:
Suvisno pitanje u svakom slucaju.
Pape je jedan besramnik i bezobraznik koji ne zivi za ovu drzavu.
Nek ide u Francusku hebo ga ona.
Pape je jedan besramnik i bezobraznik koji ne zivi za ovu drzavu.
Nek ide u Francusku hebo ga ona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
NE, Safet ne treba da ide. On je već davno trebao da ide! Nije ni trebao dobiti mandat za ove kvalifikacije!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
stokton je napisao/la:Clutch je napisao/la:86% (127) : 14%(20)

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zbog popisane igre i taktike , sinoc je taktika bila 2 1 5 2 tako smo mi stajali na terenu a on otkaz treba dobit zbog Nigerije i igre bez ljevog beka i Kolosinca na klupi , Zbog laganja da mu je Iran ponudio posao , zbog ociglednog guranja Tina i Svrsajevica koji iako je namjestio gol i imao par dobrih poteza u odbrani je kriv sa Bicom za gol a Tin je bio velika nuletina , zbog Zukanovica , zbog totalnog nemara u trazenju novih igraca , ja ne znam jel ikog otisao gledat ikad, zbog izjave ne trebamoi mi gledat Kipar i ja cu gledat kasetu totalno podcjenjivanje , zbog bratovih igraca u repci , zbog neprincipijelnosti i sitnih svadjica i narusavanja atmosfere ( primjer Zukanovic kao ne dobija poziv zbog toga sto nije u prvih 11 iako nije ni pocelo prvenstvo a zove Vranjesa bez kluba, i mogu do sutra ja sve sta je ta mazga uradila dosad. Mi smo otisli na svjetsko jer je Ciro skupio solidnu generaciju ( da se zna ja Ciru ne volim i dobili smo najlaksu mogucu grupu ) Ovaj Kipar je jaci od Litvanije Latvije i Lihenstajna zajedno.Jedno sto nas moze spasiti je njegov otkaz ,nazalost to se nece desiti. Ocekujem opet 4 centralna vezna u Welsu i da mi je znat ko zove ovoliko istih igraca istog profila i sve ih strpa u prvih 11, a 4 godine ne moze nac napadaca koji bi mozda sinoc nes uradio ! Sve razlozi zasto on treba da ide , ako nesta ima neko dodat , bujrum ....
-
- Kontakt:
amar osim treba biti novi selektor
Branio sam ga do sada, mislim da je zasluzio da ide stvarno ono sinoc sebi nije smio dozvolit, novi trener amar osim 

04.10.2009 !!
Mislim prije svega radi nekog pozitivnog soka i potrebe da se ekipa razdrma, Pape treba otici.
Ali da je on jedini krivac i da ce njegovim odlaskom biti nesto drasticno bolje, nece.
Najlakse je trenera smijeniti, ali sta onda?
Nikad jedan covjek sam ne moze biti iskljucivi krivac!
Ali da je on jedini krivac i da ce njegovim odlaskom biti nesto drasticno bolje, nece.
Najlakse je trenera smijeniti, ali sta onda?
Nikad jedan covjek sam ne moze biti iskljucivi krivac!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
neznam za ostale,, ali ja sam juče dobio od jednog lika dojavu da je utakmica naštimana,, Cipar dobija,,, kontam ma gdje će nas dobiti u Zenici, ali eto desi se
A što se Sušića tiče ja sam davno svoje rekao da veze nema i da treba da ide ko Čovjek,, a ne ovako da mu publika zviždi i psuje
A što se Sušića tiče ja sam davno svoje rekao da veze nema i da treba da ide ko Čovjek,, a ne ovako da mu publika zviždi i psuje
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
emil02in je napisao/la:Iš'o bi on al' nema gdje,neće ga niko![]()
![]()
![]()
![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
http://****/fudbal/ovako-vise-ne-moze/" onclick="window.open(this.href);return false; - najbolji tekst
- Principatus
- Kontakt:
Vidim vecina navijaca ponovo "stoji" iza Susica, kao sto je "podrzavala" poziv Tini na SP i potpis za novi ugovor Susica. Kako je samo omrznut ovaj lik, ali njega boli briga, trpa pare, gura familiju i smjeska se. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Susic je trebao dobiti nogu nakon Nigerije.
Vec sad je kasno.
Izgubimo li jos 1-2 - bice prekasno.
Vec sad je kasno.
Izgubimo li jos 1-2 - bice prekasno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Ti se zajebajes, a ja bi licno sad potpisao da Amar Osim bude trener umjesto Susica.sarajlija je napisao/la:Branio sam ga do sada, mislim da je zasluzio da ide stvarno ono sinoc sebi nije smio dozvolit, novi trener amar osim
Amar Osim je barem (kako-tako) osvojio titulu 100e lige na svijetu, ovaj nije nikad kao trener osvoji nista.
Safet Sušić je završio prvi u grupi u kvalifikacijama za SP ?MostaracVelezovac je napisao/la:Ti se zajebajes, a ja bi licno sad potpisao da Amar Osim bude trener umjesto Susica.sarajlija je napisao/la:Branio sam ga do sada, mislim da je zasluzio da ide stvarno ono sinoc sebi nije smio dozvolit, novi trener amar osim
Amar Osim je barem (kako-tako) osvojio titulu 100e lige na svijetu, ovaj nije nikad kao trener osvoji nista.
Malo li je ?

-
- Kontakt:
21a reprezentacija svijeta - ko nas NECE preuzet?Elegant je napisao/la:Sve da Susic sutra ode ja ne vidimo KO ce nas preuzeti !
Sta ti je bolan ne bio? Osvjesti se. Na svjetu ne postoji 3 trenera nego 3000 - i vecina njih je nesto osvojila u svojoj karijeri - ovaj mamlaz nije nista.
Pa sam Dusko je osvojio 8 titula prvaka Grcke i 8 kupova Grcke - za 20tak godina - sto znaci da je 75% sezona dominirao u (realno) 6-10 ligi svijeta.
- SarajlijaTM
Nemoj ziv bio,drazi mi je u Želji nego bilo gdje drugobordobijeli je napisao/la:amar osim treba biti novi selektor
BTW.NE SAM SAFETE,POVEDI FAMILIJU I OSTALE BRATOVE IGRACE,KAD BUDES ODLAZIO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.